En nu? 

Wat is jouw volgende stap?

Heb je de cursus helemaal doorlopen?
Of heb je er snel doorheen gekeken en denk je nu “dit pak ik later wel weer op, als ik wel tijd heb”… maar wees eens eerlijk, hoe lang roep je dit nu al tegen jezelf?
Het aanschaffen van deze cursus was een goede eerste stap, maar jij en ik weten allebei dat er meer nodig is om echte verandering te realiseren…..

 

Wil jij ..

Dan heb ik een tof aanbod voor je!

Stroom je vanaf nu binnen 1 maand door dan ontvang je niet 47,-, maar 70,- korting op het Succesvol Slank & Fit programma. Dat betekent dat je niet 347,- maar 277,- betaald.

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor mensen die er klaar voor zijn om écht aan de slag te gaan. Samen gaan we ervoor zorgen dat je weer lekker in je vel komt te zitten, dat je weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kunt kijken en dat je niet continu met eten bezig bent. Wat is er anders? In het Succesvol Slank & Fit programma krijg je online begeleiding van mij en kun je op elk gewenst moment vragen stellen. Ik ben de stok achter de deur voor al je smoesjes. Samen zoeken we de manier die bij jou past en gaan we voor een goede aanpak om jouw doelen en wensen echt te gaan behalen.

Als je rondjes blijft draaien op het punt waar je nu staat zul je nooit jouw streefgewicht behalen en weer fit en energiek gaan voelen. Misschien gooi je ooit wel de handdoek in de ring omdat je niet al die producten, die je zo lekker vind, links kunt laten liggen. Of je investeert in een coach die het pad al bewandeld heeft en graag haar bewezen strategie met je deelt, zodat jij daadwerkelijk jouw gewenste gewicht bereikt.

Gebruik maken van de actie?
Gebruik dan deze code: Succesvolslanker70 tijdens het afrekenen.

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp