Over 12 weken 7-12 kilo kwijt zijn zodat jij de zomer slank en fit kunt beginnen?

Doe 3 mei mee aan het Succesvol Slank & Fit programma en zorg ervoor dat je niet alleen de kilo’s verliest maar ook nooit meer op dieet hoeft. YAY for blijvend afslanken en weer trots zijn op jezelf en je lichaam!

Herken jij dit?

Je hebt 101 diëten geprobeerd waar de focus vooral lag op alles wat je niet meer mag, en je hebt tot op heden nog niets gevonden wat nou echt voor jou werkt. Je staat op een punt waarop je weet dat het anders moet en vooral, dat je anders wilt!

Je wilt eindelijk echt af vallen en beter voor jezelf zorgen. Je houdt het telkens een paar weken vol maar dan zwicht je weer oor een zak chips of reep Tony’s. Je staat als het ware stil en dat terwijl je grootste droom is om weer slank en fit door het leven te gaan.

Je wilt je niet meer schuldig voelen, je wilt niet met tegen zin naar een feestje gaan, maar juist relaxed met eten omgaan en zin hebben in een feestje met alles wat daarbij komt kijken!

Je wilt er zo graag iets aan doen maar wilt dit keer zeker weten dat je volgende poging blijvend resultaat oplevert. Welke stap je moet nemen weet je echt even niet meer, welke methode doet nou wat hij beloofd? Inmiddels zie je door de bomen het bos niet meer.

Ik stond ook in jouw schoenen en toen ik mijn methode ontdekte, veranderde dit alles voor mij. Ik ben inmiddels al 6 jaar op een stabiel gewicht en heb geen snaaibuien of schuldgevoelens meer. Dit gun ik jou ook. Want geloof mij: het kan echt!

Herkenbaar, en wil je dit voor eens en voor altijd veranderen?
Dan zit je hier helemaal goed. Ik heb namelijk speciaal voor jou het Succesvol Slank & Fit Programma ontwikkelt. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor mensen die er klaar voor zijn om écht aan de slag te gaan. Samen gaan we ervoor zorgen dat je weer lekker in je vel komt te zitten, dat je weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kunt kijken en dat je niet continu met eten bezig bent. In de vorm van online begeleiding en contact, de juiste motivatie en de manier die bij jou past gaan we voor een goede aanpak om jouw doelen en wensen echt te gaan behalen.

“Ik leerde voeding op een positieve manier inzetten
en wist daarmee 10 kilo blijvend kwijt te raken”

Hi, ik ben Rowan en ik geloof dat je blijvend kunt afvallen op een leuke en makkelijke manier zonder dat je er iets voor hoeft te laten.

Een paar jaar geleden voelde ik me totaal niet fit. Ik was niet blij met wat ik in de spiegel zag, voelde me niet die leuke vriendin, mijn kleding zat me totaal niet lekker en in mijn ogen konden andere meiden alles maar eten. Kortom, ik wilde afvallen.

Ik heb toen van alles geprobeerd; geen suiker meer, geen koolhydraten etc en ik ben meer gaan sporten. Het werkte. Zelfs op korte termijn viel ik 5 kilo af. Maar voelde ik me fitter en energieker? Nee, eigenlijk niet.. En zodra ik weer ‘normaal’ ging eten kwamen de kilo’s er weer aan. Dit kan en moet anders dacht ik.

Uiteindelijk heb ik een manier gevonden dat niet alleen iets voor mijn gezondheid deed, maar ook voor mijn brein. De 10 kilo die ik kwijt wilde zijn er blijvend af en ik geniet nog steeds van dat schaaltje chips en glas wijn en dat zonder schuldgevoel. En belangrijker: ik voel me fitter en energieker dan ooit! En dat is precies wat ik jou gun! Dat is de reden dat ik heb besloten de opleiding Gewichtsconsulent te gaan volgen.

Met mijn eigen ‘strijd tegen de kilo’s’ ervaring, de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en het coachen van de mensen om me heen, ben ik nu hier om jou te helpen. Je staat er niet alleen voor!

“Ik ben in totaal 7 kilo kwijt geraakt tijdens dit traject. Daarnaast zit ik wel lekkerder in mijn vel en voel ik mij ook weer fitter.”
– Evelina

Na het SUCCESVOL SLANK & FIT programma

Weet jij:

Voel jij:

Heb jij:

Pas jij:

Wat kan ik verwachten?

“Dankzij Het Succesvol Slank & Fit Programma is het gelukt om af te vallen op een hele fijne manier! Het voelt geeneens zo zeer als een dieet omdat ik alles mag eten! “
– Adriana

Het Succesvol Slank & Fit programma

Online programma Succesvol Slank & Fit

twv. 447,-

Het programma waarin je leert hoe je op een leuke en makkelijke manier jouw gewenste streefgewicht behaalt en jij je fitter en energieker zult gaan voelen. Aan de hand van 12 modules neem ik je stap voor stap mee naar blijvend resultaat. Hieronder lees je meer over de inhoud van de modules.

Coaching via de FB community & Whatsapp

twv. 397,-

Ik ga jou 12 weken lang persoonlijk coachen via de community. Samen kijken we naar welke stappen de juiste stappen voor jou zijn. Ik zal jou een liefdevolle schop onder je kont geven als je het nodig hebt. Daarnaast mag je mij de gehele periode altijd contacten via Whatsapp, handig, een coach gewoon in je broekzak!

3 live groepscalls

twv. 202,-

Tijdens de 12 weken zullen we 3 keer een live groepscall inplannen zodat we kunnen bespreken hoe het met je gaat en wat je nodig hebt om door te pakken. In deze call is er ruimte om even 1:1 te sparren en je vragen te stellen.

3 extra modules.

twv. 99,-

Tevens ontvang je drie extra bonusmodules.
Een receptenbundel met meer dan 80 recepten met makkelijke, gezonde en lekkere recepten met voedingswaarde. Een module bewegen, want bewegen is een must voor je lichaam en een module met praktische tips. Hieronder lees je meer over de modules.

Extra bonus t/m 27 april: 1:1 Coach Call

twv. 77,-

Meld jij je voor 27 april aan dan ontvang je als extra bonus een 1:1 coach call van ca. 30 minuten. In dit gesprek gaan we dieper in jou op doelen en wensen, kun je vragen stellen en zullen we samen sparren wat de juiste route is voor jou. 

Totale waarde: 1222,-

Nu voor slechts een investering van 58,- per maand

(6 maandelijkse termijnen)

Het is ook mogelijk om in 1 keer 347,- of in 2 of 4 termijnen te betalen. (2 termijnen 174,-, 4 termijnen 87,-)

De eerstvolgende groep start 3 mei 2021 en er is slechts plek voor 10 vrouwen. Waarom maar 10 zul je denken? Ik vind het belangrijk dat er voor elke deelnemer genoeg tijd en aandacht is zodat we zo persoonlijk mogelijk om jouw situatie kunnen in gaan.

De 3 fases waar we samen doorheen gaan

Voeding

Als je wilt afvallen moet je ontzettend veel keuzes maken, elke dag weer. Op dit moment vliegen de dieet- en voedingshypes je om de oren. Waar doe je goed aan? Dat is voor iedereen anders. Elk lichaam reageert anders op bepaalde voeding. Samen gaan we uitzoeken wat nou echt voor jou werkt.

Mindset

Wat mij betreft is jouw mindset DE sleutelrol in het hele blijvend afslanken verhaal. Door te begrijpen waarom jij doet wat je doet en waarom jij bepaalde keuzes maakt leer jij jezelf beter kenen en daardoor betere keuzes maken. Met als resultaat onder aan de streep jouw gewenste gewicht voor altijd!

Uitdagingen

Wanneer je wilt afvallen komen er een hoop uitdagingen bij kijken. De meeste diëten die jij geprobeerd hebt hielden niet rekening met feestjes, verjaardagen, vakanties en vrienden waardoor je dieet moeilijk vol te houden is en je in een cirkeltje terecht komt. Ik ga je leren omgaan met die uitdagingen.

De modules

Als je wilt afvallen moet je ontzettend veel keuzes maken, elke dag weer. Een van de belangrijkste keuzes die je dient te maken is kiezen voor jezelf! Je hebt waarschijnlijk al vaker een afvalpoging gedaan. Ben je blijvend af gevallen? Of ben je bekent, net als vele, met het jojo effect dat diëten vaak hebben? In deze module nemen we een duik in de wereld van gezond, leuk en blijvend afvallen. Ik leer je hoe.

Veel mensen gaan hier de mist in. Ze hebben geen concreet en haalbaar doel, waardoor het gewoon weg niet lukt om af te vallen en daardoor verdwijnt de motivatie. In deze module gaan we dus aan de slag met het bepalen van jouw doel. Wat wil je bereiken en hoe ga je dat doen?


“A little progress each day adds up to big results”

Kleine stapjes zetten zijn mijn motto en dat is iets wat we tijdens een dieet vaak vergeten. Echter zijn deze kleine stapjes de sleutel tot succes!

Daarnaast gaan we ook aan de slag met het meten en wegen van jouw resultaten. De meeste mensen die willen afvallen, gebruiken de weegschaal om hun voortgang te meten. De weegschaal is echter niet het beste of meest nauwkeurige hulpmiddel om gewichtsverlies te meten. Hoe je het beste je resultaat kunt meten leer je in deze module.

In deze module gaan we terug naar de basis omtrent voeding. 

Voeding bestaat uit een mix van verschillende voedingsstoffen (nutriënten). Ieder mens heeft iets anders nodig en voor ieder mens is iets anders weer gezond. Ik neem je mee in een wereld van voedingsstoffen en je darmen.

Afvallen is niet gewoon wat minder eten en meer bewegen. Als je wilt afvallen moet je gewoontes doorbreken, nieuwe gewoontes aanleren en het belangrijkste: je moet je mindset veranderen. Ja dit kost tijd, maar is niet onmogelijk.

En natuurlijk nemen we ook een diepere duik dat brein van je in. Hier valt zoveel mooi’s te leren!

In deze module gaan we aan de slag met een maken van een goede weekplanning en krijg je een lesje etiketten lezen.

Wanneer je een weekplanning maakt weet je precies waar je aan toe bent en dat is ideaal wanneer je af wilt vallen of op gewicht wilt blijven. 

Welk product is gezond en welk product niet? Soms lijkt een product gezond maar wanneer we het etiket lezen is dat niet het geval, of andersom. Ik neem je hierin mee!

Eetregels. We hebben ze allemaal. Welke heb jij voor jezelf gemaakt en hoe kom je daarvan af?

Door het maken van eetregels sta jij jezelf niet toe te genieten van bepaald eten, en dat is juist iets wat zo onwijs belangrijk is. 

We duiken naast deze eeteregels ook in op stress en nachtrust.
Een slechte nachtrust en/of veel stress zorgen ervoor dat afvallen niet gaat zoals jij wilt doordat verschillende hormonen, waaronder die het honger gevoel en het verzadigd gevoel uitzenden, uit balans raken. 

Hoe voel jij je eigenlijk?

In deze module gaan we dieper in op wie jij bent en hoe je energielevel er voor staat. Je energie is zo belangrijk om de dag op een positieve manier door te komen.

Een lesje zelfliefde hebben we allemaal wel eens nodig.

Hoe kijk jij naar jezelf? En hoe kun je dat positief veranderen?

We zijn vaak onwijs lief voor een ander. Het wordt tijd dat we eens wat liever gaan zijn voor onszelf. Word je eigen beste vriendin!

Smoesjes, excuses.. we hebben ze allemaal. Ze houden je tegen om daadwerkelijk de persoon te worden die je wilt worden. Als je constant maar smoesjes verzint weerhoud je jezelf van het bereiken van je doelen.

Veel diëten doen alsof weekendjes, feestjes, etentjes en vakanties niet bestaan. Voor vele zijn dit ook moeilijke periodes, maar dat hoeft helemaal niet. Ik vertel je hoe je deze dagen door komt.

Hoe nu verder na het programma? 

Samen maken we een 6 maanden en een 5 jaar plan. Waar wil je naar toe?

Jij eindigt niet met een mooi plan voor jezelf om voor altijd slank en fit door het leven te gaan!

Bewegen hoort bij een gezonde leefstijl, niet alleen voor een gezond lichaam maar ook een gezond brein. En ik heb het niet perse over sporten, ik heb het over bewegen. Wandelen en fietsen tellen daarbij ook. Veel Nederlanders bewegen te weinig. Vandaar dat ik toch heb sloten er een module van te maken.

Tips die je misschien ooit al eens gehoord hebt of nog nooit. Het zijn tips die, wanneer je ze toepast, je erg kunnen helpen weet ik uit ervaring. En daarom deel ik ze graag met je.


Ik hou niet van ingewikkeld, daarom een bundel met 80+ lekkere, makkelijke en gezonde recepten incl voedingswaarde. En natuurlijk gewoon met producten uit de supermarkt. Niet moeilijk, wel lekker!

Zij stonden waar jij nu staat..

Nog wat toffe berichtjes:

Je hebt nu twee keuzes

Je kunt nu denken.. ‘ik ga het nog even zelf proberen..’. Maar dan wil ik een oprechte vraag aan jou stellen: ‘Wat hebben al die pogingen om af te vallen jou tot nu toe opgeleverd?

Aan jou de keus:

óf

Veelgestelde vragen

Het programma start 3 mei 2021. Je kunt wel alvast lid worden van de FB groep om elkaar al lekker te motiveren.

De investering in jezelf bedraagt nu slechts €347,-.
Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen:
2 termijnen = 174,- p.m 
4 termijnen = 87,- p.m
6 termijnen = 58,- p.m 

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is het mogelijk dat de verzekering een deel van je investering vergoedt.
Klik hier om te kijken of jouw verzekering ertussen staat of stuur me even een berichtje.

Goede vraag, ik snap je gedachten. Veel dieten zijn gebasseerd op wat je niet meer mag eten en vaak gooi je je hele eetpatroon om. Dat dieet paste simpelweg niet bij jou. Tijdens dit programma gaan we de focus leggen op wat je wel mag eten en leer jij echt luisteren naar wat je lichaam nodig heeft. Ik vind het belangrijk dat jij een leefstijl vind die bij jou past en je de rest van je leven kunt volhouden. Dat betekent dat er gewoon Tony’s gegeten en wijn gedronken mag worden. En precies dat stukje gebeurt vaak in je koppie. Het is daarom van belang, wat vele diëten vergeten, om je mindset aan te pakken. Waarom doe jij wat je doet en waarom maak je bepaalde keuzes?

Laten we samen de oude gewoontes en negatieve gedachten doorbreken en vervangen voor nieuwe gewoontes en een positieve mindset, zodat jij slank en fit (zowel lichamelijk als mentaal) door het leven kunt gaan!

Hell Yeah! Niemand zal mij ooit vertellen wat ik wel of niet mag eten dus dat ga ik jou ook niet vertellen. Waar ik je wel bij ga helpen is luisteren naar jouw lichaam en bewuste keuzes leren maken. Hiermee verdwijnt dat eeuwige schuldgevoel als sneeuw voor de zon. 

Ja! Het is dan wel een groeps programma maar ik wil het heel graag persoonlijk houden. Met deze reden heb ik slechts plek voor 10 meiden zodat ik mijn volle aandacht aan jou kan besteden. Iedereen loopt anders door een traject heen, en alle stappen zijn goed. Ik sta aan je zijde om je te helpen voor al je vragen, waar het minder gaat, voor die schop onder je kont of om succes met je te vieren!

Oeh de bekende vraag. Je zult gemiddeld 0,5-1 kilo per week afvallen. Ik weet dat het je niet snel genoeg kan gaan maar geloof mij dat het op deze manier leuk blijft en vol te houden. En hierdoor voorkomen we dat vreselijke jo-jo effect.

Voor de vrouw die niets liever wil dan afvallen. Of dat nu slechts 2 kilo of 20 kilo is. Voor de vrouw waarbij het nog niet eerder gelukt is een methode te vinden die echt bij ze past. Voor de vrouw die zonder schuldgevoel wil genieten van eten en tegelijkertijd het doel niet tijdelijk maar voor de rest van haar wil leven behalen.

Je behoud minimaal 1 jaar lang toegang tot de online leeromgeving met de 12 modules en bonussen. Dat betekent dat je ruim een jaar lang toegang hebt tot alle informatie die je nodig hebt om jouw droomresultaat te behalen.

Ik snap heel goed dat het spannend is om in jezelf te investeren en daarnaast kan ik niet in jouw portemonnee kijken. Wat ik je wel wil vragen is deze gedachten eens om te draaien: wat kost het je als je het niet doet? Hoeveel is jouw gezondheid je waard? Het kost je dan misschien geen geld als je het niet doet, maar wel frustratie, onzekerheid en vermoeidheid. Je krijgt toegang tot alle tools, leeromgeving en coaching die je nodig hebt om blijvend gewicht te verliezen.

Het is ook mogelijk om de investering die je in jezelf doet in meerdere termijnen te betalen.

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is er zelfs een kans dat je een vergoeding ontvangt. Ik zoek dit graag even voor je uit.

Het programma start meerdere keren per jaar, laat mij vooral weten wanneer het jou uitkomt, dan reserveer ik een plekj e voor je.

Maar voordat je gaat wil ik nog wel even vragen: heb je echt geen tijd of durf je niet zo goed? Als dat laatste het geval is is dit direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachten patroon te doorbreken. De oude jij had allemaal smoesjes verzonnen waarom je niet zou moeten meedoen aan de training. Maar de nieuwe jij bedenkt geen smoesjes meer. Je gaat denken in mogelijkheden en niet meer in alles wat niet mag. Want als jij echt wil, dan maak je tijd voor jezelf vrij. Yes? Let’s go!

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan gerust een mailtje naar rowan@deonlinegewichtsconsulent.com

Wil je graag een traject aan gaan, maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Dat kan natuurlijk ook! Je mag me dan ook een mailtje sturen.

Twijfel je niet meer en weet je gewoon zeker dat dit hetgeen is wat je nodig hebt? Klik dan op onderstaande knop en schaf direct  Succesvol Slanker aan.

Wil je graag een traject aan gaan, maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Dat kan natuurlijk ook! Je mag altijd even contact met mij opnemen. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Het is niet bedoeld om jou over te halen maar om te kijken of het programma bij je past. Als dit niet zo is, dan zeg ik het ook eerlijk tegen je!

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp