Succesvol Slank &
Fit Programma

Je droomt van een gezonder en energieker leven. Een leven waarin genieten van eten weer centraal staat en je je blij en fit in je vel voelt. In dit programma help ik je begrijpen wat voeding voor je kan doen en hoe je dat, op jouw manier, het beste kunt inzetten, zonder dat je producten moet laten staan.

Herken jij dit?

Je hebt al meerdere diëten geprobeerd, je valt telkens weer terug op je oude gewicht en niets heeft het gewenste resultaat opgeleverd.

Je bent vaak moe, energieloos en/of prikkelbaar, waardoor je merkt dat je niet alles uit het leven kunt halen of die leuke vriend(in) voor je partner kan zijn.

Je ziet door de bomen het bos niet meer en bent op zoek naar een methode dat wel werkt voor jou.

Je bent klaar met al die diëten waar de focus ligt op alle verboden producten en je wilt een lijfstijl dat bij je past met de focus op wat je wel mag eten.

Je vindt het nu écht tijd om aan jezelf te gaan werken! 

Dat kan anders!

Je kunt blijven aanrommelen en het zelf blijven proberen. Je kunt al die diëten nog een keertje gaan proberen en al die lekkere producten waar je hoofd op roept maar blijven negeren. Maar ik beloof je dat je over 8 weken dan nog steeds in de spiegel kijkt en je niet blij bent met wat je ziet, dat je van de ene valkuil in de andere stapt omdat jij net dat ene product hebt gegeten waar je spijt van hebt. En dat terwijl alle informatie die je nodig hebt om de gezonde en energieke versie van jezelf weer terug vinden binnen handbereik hebt. Na 8 weken weet jij precies hoe je op een leuke manier blijvend af kunt vallen, op gewicht kunt blijven. Er is geen schuldgevoel nodig om iets te eten, maar juist genieten. Ik laat je zien dat je nog steeds chocolade kunt blijven eten en wijntjes kunt blijven drinken en toch af zult vallen. Je hebt inmiddels al 101 diëten geprobeerd waar de focus vooral ligt op alles wat je niet meer mag, en je hebt tot op heden nog niets gevonden wat nou echt voor jou werkt. Je staat op een punt waarop je weet dat het anders moet en vooral, dat je anders wilt! Je wilt het niet meer alleen doen en verlangt ernaar dat iemand je stap voor stap helpt en je bij de hand neemt om samen een leefstijl te vinden die precies bij jou past. Het Succesvol Slank & Fit Programma is speciaal ontwikkelt voor mensen die er klaar voor zijn om écht aan de slag te gaan en daarmee de beste versie van zichzelf te worden. In de vorm van online begeleiding en contact, de juiste motivatie en de manier die bij jou past gaan we voor een goede aanpak om jouw doelen en wensen echt te gaan behalen.

“If you always do what you always did, you will always get what you always got!”

– Albert Einstein

Even voorstellen

Hi, ik ben Rowan en ik ben vorig jaar gestart met mijn bedrijf De Online Gewichtsconsulent. Een paar jaar geleden voelde ik me totaal niet fit. Ik was niet blij met wat ik in de spiegel zag, voelde me niet die leuke vriendin en mijn kleding zat me totaal niet lekker. Kortom, ik wilde afvallen.

 Ik heb van alles geprobeerd; geen suiker meer, geen koolhydraten etc en ik ben meer gaan sporten. Het werkte. Zelfs op korte termijn viel ik 5 kilo af. Maar voelde ik me fitter? Nee, eigenlijk niet.. En zodra ik weer ‘normaal’ ging eten kwamen de kilo’s er weer aan. Dit kan en moet anders dacht ik.

Uiteindelijk na wat onderzoek op internet en in de boeken, ben ik 10 kilo afgevallen en deze zijn er nog steeds af. En belangrijker: ik voel me fitter en energieker dan ooit! En dat is precies wat ik jou gun! Dat is de reden dat ik heb besloten de opleiding Gewichtsconsulent te gaan volgen.

Met mijn eigen ‘strijd tegen de kilo’s’ ervaring, de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en het coachen van de mensen om me heen, ben ik nu hier om jou te helpen.

Je staat er niet alleen voor!

Na het Succesvol Slank & Fit Programma

Weet jij hoe je blijvend afvalt en belangrijker; hoe je op gewicht kunt blijven.

 ✔ Heb je meer kennis over voeding en hoe je dit het beste voor jouw lijf kunt inzetten.

 ✔ Zit jij een stuk lekkerder in je vel.  Je voelt je fitter en energieker.

Weet jij waarom iets gezond of ongezond is.

Ken je de regel: 80% gezond en 20% extraatjes. Dus, zonder verboden producten op jouw ideale gewicht komen en blijven. 

Heb je een nieuwe mindset rondom voeding waar jij je goed bij voelt.

Weet je hoe je een gezonde leefstijl kunt toepassen tijdens etentjes, feestjes en vakanties.

Wat zit er in het pakket?

 Het Succesvol Slank & Fit programma duurt 8 weken 
 Online omgeving 14 modules
 24/5 Bereikbaar op Whatsapp en via de mail voor al je vragen
 Besloten FB groep met gelijkgestemde
Volledig online via Facetime, Whatsapp videobellen, mail of in de omgeving van Maarssen bij jou thuis.

Wat kan ik verwachten?

Online Omgeving

Je krijgt toegang tot een inspirerende en motiverende online leeromgeving met 14 modules waarin je alle kennis ontvangt waarmee je alle tools ontvangt om blijvend af te vallen. Ook goed om te weten: je behoud 1 jaar toegang tot alle modules.

8 weken

Het programma duurt 8 weken. Op maandag krijg je toegang tot 2 modules waarin ik je volledig bij de hand neem bij het creëren van een leefstijl dat bij je past. In week 4 en in week 8 las ik een ‘rustweek’ in, Zo heb je tijd om eventuele modules in te halen of alles even te laten bezinken en te werken aan de opdrachten die aan het eind van de modules staan. Waarom raad ik maar 2 modules per keer aan? Omdat het behapbaar moet blijven en ik ervan overtuigt ben dat je moet starten bij het begin. Je kunt beter rustig de modules door lopen om zo het beste resultaat te behalen.

Whatsapp contact

Ik ben de coach in je broekzak. Ik ben 24/5 bereikbaar via Whatsapp voor al je vragen, inzichten en opmerkingen. Loop je ergens tegen aan, weet je niet welk product je moet kiezen of heb je iets te vieren. Ik kijk/vier graag met je mee!

Motivation Monday en Vier het op Vrijdag

MM: Motivation Monday.
VV: Vier het op Vrijdag.
Deze 2 dagen heb ik in het leven geroepen om je tijdens het progamma te motiveren en begeleiden. Elke maandag krijg je van mij een motiverend berichtje en op vrijdag vieren we een feestje. Er is namelijk altijd wel iets te vieren. Soms groot, soms klein.
Ik vind het belangrijk om positief in een afval traject te staan en van jouw reis een feestje te maken.

Besloten FB groep

Je kunt lid worden van de besloten Facebookgroep met gelijkgestemde. Hierin zal ik iedere week berichten plaatsen, maar ook jij mag hier alles delen. Zo kunnen jullie elkaar motiveren en stimuleren.

“Dankzij Het Transformatie Programma is het gelukt om af te vallen op een hele fijne manier! Het voelt geeneens zo zeer als een dieet omdat ik alles mag eten! “
– A. de Jong

Deze investering in jezelf bedraagt €279,- incl. btw

Dit pakket is volledig online.

Overzicht van de online modules

Module 1. Get Ready

Als je wilt afvallen moet je ontzettend veel keuzes maken, elke dag weer. Een van de belangrijkste keuzes die je dient te maken is kiezen voor jezelf! Je hebt waarschijnlijk al vaker een afvalpoging gedaan. Ben je blijvend af gevallen? Of ben je bekent, net als vele, met het jojo effect dat diëten vaak hebben? In deze module nemen we een duik in de wereld van gezond en blijvend afvallen. Ik leer je hoe.

Module 2. Doelen stellen

Veel mensen gaan hier de mist in. Ze hebben geen concreet en haalbaar doel, waardoor het gewoon weg niet lukt om af te vallen en daardoor verdwijnt de motivatie. In deze module gaan we dus aan de slag met het bepalen van jouw doel. Wat wil je bereiken en hoe ga je dat doen?

Module 3. Meten is weten

De meeste mensen die willen afvallen, gebruiken de weegschaal om hun voortgang te meten. De weegschaal is echter niet het beste of meest nauwkeurige hulpmiddel om gewichtsverlies te meten. Als blijkt dat het getal op de weegschaal maar niet lager wordt, kan dit namelijk erg frustrerend zijn. Vooral als je keurig op je voeding hebt gelet en de sportschool drie keer per week hebt bezocht. Hoe je het beste je resultaat kunt meten leer je in deze module.

Module 4. voedingsstoffen

In deze module gaan we terug naar de basis omtrent voeding.

Voeding bestaat uit een mix van verschillende voedingsstoffen (nutriënten). Maar wat zijn voedingsstoffen dan eigenlijk? Dat ga ik je leren.

Module 5. Weekplanning

Wanneer je een weekplanning maakt weet je precies waar je aan toe bent en dat is ideaal wanneer je af wilt vallen of op gewicht wilt blijven. Maar hoe maak je nou een weekplanning? Dat lees je in deze module.

Module 6. mindset

Afvallen is niet gewoon wat minder eten en meer bewegen. Als je wilt afvallen moet je gewoontes doorbreken, nieuwe gewoontes aanleren en het belangrijkste: je moet je mindset veranderen. Ja dit kost tijd, maar is niet onmogelijk.

Module 7. je brein

Wist je dat je brein bepaald waarom afvallen tot nu toe niet is gelukt? Je wilt afvallen maar verlies je keer op keer weer van die lekkere trek, dat komt omdat je brein een loopje met je neemt. Hoe doorbreek je dit patroon en wat heeft je brein daarmee te maken? Je leest het allemaal in deze module.

Module 8. Slaap en stress

Een slechte nachtrust en/of veel stress kunnen ervoor zorgen dat afvallen niet gaat zoals jij wilt doordat verschillende hormonen, waaronder die het honger gevoel en het verzadigd gevoel uitzenden, uit balans raken. In deze module leg ik dat uit.

Module 9. Etiketten lezen

Een lesje etiketten lezen. Welk product is gezond en welk product niet? Soms lijkt een product gezond maar wanneer we het etiket lezen is dat niet het geval. Hoe kun je dat ervan af lezen? Ik ga het je leren.

Module 10. smoesjes

Smoesjes, excuses.. we hebben ze allemaal. Ze houden je tegen om daadwerkelijk de persoon te worden die je wilt worden. Als je constant maar smoesjes verzint weerhoud je jezelf van het bereiken van je doelen.

Module 11. Feestjes en etentjes

Veel diëten doen alsof weekendjes, feestjes, etentjes en vakanties niet bestaan. Voor vele zijn dit ook moeilijke periodes, maar dat hoeft helemaal niet. Ik vertel je hoe je deze dagen door komt.

Module 12. bewegen

Bewegen hoort bij een gezonde leefstijl, niet alleen voor een gezond lichaam maar ook een gezond brein. En ik heb het niet perse over sporten, ik heb het over bewegen. Wandelen en fietsen tellen daarbij ook. Veel Nederlanders bewegen te weinig. Vandaar dat ik toch heb sloten er een module van te maken.

Module 13. Praktische tips

Tips die je misschien ooit al eens gehoord hebt of nog nooit. Het zijn tips die, wanneer je ze toepast, je erg kunnen helpen weet ik uit ervaring. En daarom deel ik ze graag met je.

Module 14. Recepten, variatielijst en pdf's

Hierin vind je alle pdf’s terug die je in de modules kunt downloaden. Van de recepten tot de variatielijst en van doelen stellen tot de standaard weekmenu’s. Alles overzichtelijk op 1 pagina.

Jouw voorgangers zeiden dit

Bedankt Rowan, dankzij jou is het weer gelukt om te afvallen op een hele fijne manier! Het voelt geeneens zo zeer als een dieet omdat ik alles mag eten! Bedankt voor je lieve woorden en advies. Dankzij jou is het mezelf gelukt! Ik heb geleerd dat er geen slechte producten zijn! Dat je best een bakje chips mag, maar niet teveel. En dat alles met mate mag. De 80/20 regel. Ik vind dat super fijn omdat ik vroeger wel echt meer dacht in goede en slechte producten. Ik ben niet alleen 6 kilo afgevallen, ik heb nu veel meer kennis over voeding. Uitleg hoe en waarom je kan vervallen in oude gewoontes. En omdat je dat weet, is de kans minder groot om in oude gewoontes te vervallen 🙂 De modules vind ik leuk geschreven en leerzaam. De vragen zetten je echt aan het denken. Fijn dat je zoveel recepten hebt gedeeld en het voedingsschema aan het begin was ook een fijne leidraad.
A. de Jong
Het transformatie programma
Ik ben in totaal 7 kilo kwijt geraakt tijdens dit traject. Daarnaast zit ik wel lekkerder in mijn vel en voel ik mij ook wel weer wat fitter. Soms ben ik nog wel geneigd om wat ongezonds te nemen. Als ik beseft dan 80% gezond is en 20% ongezond, dan heb ik geen schuld gevoel meer. Binnen een groep en met een Gewichtsconsulent erbij is dat net wat meer motiverend en dat je ook met al je vragen bij Rowan terecht kan, is ook erg prettig. Daarnaast ben ik gaan inzien, om gezonder te gaan eten. Voornamelijk vers voedsel toegaan gebruiken en geen pakjes of zakjes. Ik weet nu ook waarom ik dit nu zo aanpakt, en wat de reden erachter is. Door alle informatie die ik via de modules en via vragen/antwoorden, te weten ben gekomen. Het contact via whatsapp is heel prettig. Je reageert ook snel (op dezelfde dag) en het is heel fijn dat je ons/mij erg motiveert en stimuleert en dat je met al je vragen bij Rowan terecht kunt. Dat helpt mij wel om het te blijven volhouden.
E. van Wagensveld
Het Transformatie programma

Je hebt nu twee keuzes

 Óf

Je blijft aanmodderen en verschillende diëten uitproberen. Grote kans dat het niets oplevert (of juist extra kilo’s)

Óf

Je doorbreekt jouw patroon en gaat serieus aan de slag om jouw doel te bereiken en je fitter en gelukkiger dan ooit te voelen. 

Welke keus maak jij voor jezelf?

Veel gestelde vragen

Wanneer start en eindigt het Succesvol Slank & Fit Programma?
De 8 weken gaan in vanaf het moment dat jij het programma aangeschaft hebt. 

Wat kost het Succesvol Slank & Fit progrmma?
De investering in jezelf bedraagt €279,-. 

Kan ik vragen aan je stellen?
Ja, gedurende deze 8 weken mag je mij 24/5 al je vragen stellen via Whatsapp of via de mail.

Tot wanneer houd ik toegang tot de modules?
Je behoud 1 jaar lang toegang tot de online leeromgeving met de 14 modules. Dat betekent dat je ruim een jaar lang toegang hebt tot alle informatie die je nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden.

Ik vind het wel veel geld en vind het spannend om zo’n investering in mezelf te doen.
Dat snap ik heel goed. Maar probeer die gedachten eens om te draaien. Wat kost het je als je het niet doet? Aangezien je helemaal tot hier bent gekomen met lezen weet ik dat je niet lekker in je vel zit en je graag wilt afvallen. Het kost je dan misschien geen geld als je het niet doet, maar wel frustratie en onzekerheid.

Ik heb geen tijd om hieraan mee te doen.
Tijd heb je ook niet nodig. Je hebt focus nodig. Ik ga je leren met hoe weinig tijd je toch gezond kan leven en misschien zelfs tijd over houd.

Dit is direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachten patroon te doorbreken. De oude jij had allemaal smoesjes verzonnen waarom je niet zou moeten meedoen aan het programma. Maar de nieuwe jij bedenkt geen smoesjes meer. Je gaat denken in mogelijkheden en niet meer in alles wat niet mag. Yes? Let’s go!

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan gerust een mailtje naar rowan@deonlinegewichtsconsulent.com

Wil je graag een traject aan gaan, maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Dat kan natuurlijk ook! Je mag me dan ook een mailtje sturen.

Twijfel je niet meer en weet je gewoon zeker dat dit hetgeen is wat je nodig hebt? Klik dan op onderstaande knop en schaf direct het Succesvol Slank & Fit programma aan.

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp