Succesvol

Slank & FIT

Programma

Je hebt al zoveel geprobeerd, maar telkens val je terug in je oude patroon. ‘Hoe gaat het me wel lukken om gezonder te leven, minder te snoepen en meer te bewegen?’ Je weet het gewoon even niet meer…

De eerstvolgende groep start 14 februari 
Vol = Vol

Herken jij dit?

Je hebt 101 diëten geprobeerd waar de focus vooral lag op alles wat je niet meer mag, en je hebt tot op heden nog niets gevonden wat nou echt voor jou werkt. Je staat op een punt waarop je weet dat het anders moet en vooral, dat je anders wilt!

Je wilt eindelijk echt af vallen en beter voor jezelf zorgen. Je houdt het telkens een paar weken vol maar dan zwicht je weer oor een zak chips of reep Tony’s. Je staat als het ware stil en dat terwijl je grootste droom is om weer slank en fit door het leven te gaan.

Je wilt je niet meer schuldig voelen, je wilt niet met tegen zin naar een feestje gaan, maar juist relaxed met eten omgaan en zin hebben in een feestje met alles wat daarbij komt kijken.

Je wilt er zo graag iets aan doen maar wilt dit keer zeker weten dat je volgende poging blijvend resultaat oplevert. Welke stap je moet nemen weet je echt even niet meer, welke methode doet nou wat hij beloofd? Inmiddels zie je door de bomen het bos niet meer.

Ik stond ook in jouw schoenen en toen ik mijn methode ontdekte, veranderde dit alles voor mij. Ik ben inmiddels al 6 jaar op een stabiel gewicht en heb geen snaaibuien of schuldgevoelens meer. Dit gun ik jou ook. Want geloof mij: het kan echt!

Herkenbaar, en wil je dit voor eens en voor altijd veranderen?
Dan zit je hier helemaal goed. Ik heb namelijk speciaal voor jou Het Succesvol Slank & Fit Programma ontwikkelt. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor mensen die er klaar voor zijn om écht aan de slag te gaan. Samen gaan we ervoor zorgen dat je weer lekker in je vel komt te zitten, dat je weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kunt kijken en dat je niet continu met eten bezig bent. In de vorm van online begeleiding en contact, de juiste motivatie en de manier die bij jou past gaan we voor een goede aanpak om jouw doelen en wensen echt te gaan behalen.

Als je rondjes blijft draaien op het punt waar je nu staat zul je nooit jouw streefgewicht behalen en weer fit en energiek gaan voelen. Misschien gooi je wel weer die handdoek in de ring omdat je niet al die producten, die je zo lekker vind, links kunt laten liggen. Of je investeert in een coach die het pad al bewandeld heeft en graag haar bewezen strategie met je deelt.

“Ik leerde voeding op een positieve manier inzetten
en wist daarmee 10 kilo blijvend kwijt te raken”

Hi, ik ben Rowan en ik geloof dat je blijvend kunt afvallen op een leuke en makkelijke manier zonder dat je er iets voor hoeft te laten.

Een paar jaar geleden voelde ik me totaal niet fit. Ik was niet blij met wat ik in de spiegel zag, voelde me niet die leuke vriendin, mijn kleding zat me totaal niet lekker en in mijn ogen konden andere meiden alles maar eten. Kortom, ik wilde afvallen.

Ik heb toen van alles geprobeerd; geen suiker meer, geen koolhydraten etc en ik ben meer gaan sporten. Het werkte. Zelfs op korte termijn viel ik 5 kilo af. Maar voelde ik me fitter en energieker? Nee, eigenlijk niet.. En zodra ik weer ‘normaal’ ging eten kwamen de kilo’s er weer aan. Dit kan en moet anders dacht ik.

Uiteindelijk heb ik een manier gevonden dat niet alleen iets voor mijn gezondheid deed, maar ook voor mijn brein. De 10 kilo die ik kwijt wilde zijn er blijvend af en ik geniet nog steeds van dat schaaltje chips en glas wijn en dat zonder schuldgevoel. En belangrijker: ik voel me fitter en energieker dan ooit! En dat is precies wat ik jou gun! Dat is de reden dat ik heb besloten de opleiding Gewichtsconsulent te gaan volgen.

Met mijn eigen ‘strijd tegen de kilo’s’ ervaring, de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en het coachen van de mensen om me heen, ben ik nu hier om jou te helpen. Je staat er niet alleen voor!

“Ik ben in totaal 7 kilo kwijt geraakt tijdens dit traject. Daarnaast zit ik wel lekkerder in mijn vel en voel ik mij ook wel weer wat fitter.”
– E. van Wagensveld

Na het SUCCESVOL SLANK & FIT programma

Weet jij:

Voel jij:

Heb jij:

Pas jij:

Wat kan ik verwachten?

“Dankzij Het Succesvol Slank & Fit Programma is het gelukt om af te vallen op een hele fijne manier! Het voelt geeneens zo zeer als een dieet omdat ik alles mag eten! “
– A. de Jong

De eerstvolgende groep start 14 februari en er is slechts plek voor 10 vrouwen. Waarom maar 10 zul je denken? Ik vind het belangrijk dat er voor elke deelnemer genoeg tijd en aandacht is zodat we zo persoonlijk mogelijk om jouw situatie kunnen in gaan.

Deze investering in jezelf bedraagt €347,- incl. btw

Dit pakket is volledig online.

Overzicht van de online modules

Module 1

Get Ready

Als je wilt afvallen moet je ontzettend veel keuzes maken, elke dag weer. Een van de belangrijkste keuzes die je dient te maken is kiezen voor jezelf! Je hebt waarschijnlijk al vaker een afvalpoging gedaan. Ben je blijvend af gevallen? Of ben je bekent, net als vele, met het jojo effect dat diëten vaak hebben? In deze module nemen we een duik in de wereld van gezond en blijvend afvallen. Ik leer je hoe.

Module 2

Doelen stellen

Veel mensen gaan hier de mist in. Ze hebben geen concreet en haalbaar doel, waardoor het gewoon weg niet lukt om af te vallen en daardoor verdwijnt de motivatie. In deze module gaan we dus aan de slag met het bepalen van jouw doel. Wat wil je bereiken en hoe ga je dat doen?

Module 3

Meten is weten

De meeste mensen die willen afvallen, gebruiken de weegschaal om hun voortgang te meten. De weegschaal is echter niet het beste of meest nauwkeurige hulpmiddel om gewichtsverlies te meten. Als blijkt dat het getal op de weegschaal maar niet lager wordt, kan dit namelijk erg frustrerend zijn. Vooral als je keurig op je voeding hebt gelet en de sportschool drie keer per week hebt bezocht. Hoe je het beste je resultaat kunt meten leer je in deze module.

Module 4

Voedingsstoffen

In deze module gaan we terug naar de basis omtrent voeding.

Voeding bestaat uit een mix van verschillende voedingsstoffen (nutriënten). Maar wat zijn voedingsstoffen dan eigenlijk? Dat ga ik je leren.

Module 5

Weekplanning

Wanneer je een weekplanning maakt weet je precies waar je aan toe bent en dat is ideaal wanneer je af wilt vallen of op gewicht wilt blijven. Maar hoe maak je nou een weekplanning? Dat lees je in deze module.

Module 6

Mindset

Afvallen is niet gewoon wat minder eten en meer bewegen. Als je wilt afvallen moet je gewoontes doorbreken, nieuwe gewoontes aanleren en het belangrijkste: je moet je mindset veranderen. Ja dit kost tijd, maar is niet onmogelijk.

Module 7

Je brein

Wist je dat je brein bepaald waarom afvallen tot nu toe niet is gelukt? Je wilt afvallen maar verlies je keer op keer weer van die lekkere trek, dat komt omdat je brein een loopje met je neemt. Hoe doorbreek je dit patroon en wat heeft je brein daarmee te maken? Je leest het allemaal in deze module.

Module 8

Slaap en stress

Een slechte nachtrust en/of veel stress kunnen ervoor zorgen dat afvallen niet gaat zoals jij wilt doordat verschillende hormonen, waaronder die het honger gevoel en het verzadigd gevoel uitzenden, uit balans raken. In deze module leg ik dat uit.

Module 9

etiketten lezen

Een slechte nachtrust en/of veel stress kunnen ervoor zorgen dat afvallen niet gaat zoals jij wilt doordat verschillende hormonen, waaronder die het honger gevoel en het verzadigd gevoel uitzenden, uit balans raken. In deze module leg ik dat uit.

Module 10

smoesjes

Een slechte nachtrust en/of veel stress kunnen ervoor zorgen dat afvallen niet gaat zoals jij wilt doordat verschillende hormonen, waaronder die het honger gevoel en het verzadigd gevoel uitzenden, uit balans raken. In deze module leg ik dat uit.

Module 11

Feestjes

Veel diëten doen alsof weekendjes, feestjes, etentjes en vakanties niet bestaan. Voor vele zijn dit ook moeilijke periodes, maar dat hoeft helemaal niet. Ik vertel je hoe je deze dagen door komt.

Module 12

bewegen

Bewegen hoort bij een gezonde leefstijl, niet alleen voor een gezond lichaam maar ook een gezond brein. En ik heb het niet perse over sporten, ik heb het over bewegen. Wandelen en fietsen tellen daarbij ook. Veel Nederlanders bewegen te weinig. Vandaar dat ik toch heb sloten er een module van te maken.

bonus Module

praktische tips

Tips die je misschien ooit al eens gehoord hebt of nog nooit. Het zijn tips die, wanneer je ze toepast, je erg kunnen helpen weet ik uit ervaring. En daarom deel ik ze graag met je.

bonus module

pdf's

Hierin vind je alle pdf’s terug die je in de modules kunt downloaden. Van de recepten tot de variatielijst en van doelen stellen tot de standaard weekmenu’s. Alles overzichtelijk op 1 pagina.

Zij stonden waar jij nu staat..

Je kunt nu denken.. ‘ik ga het nog even zelf proberen..’. Maar dan wil ik een oprechte vraag aan jou stellen: ‘Wat hebben al die pogingen om af te vallen jou tot nu toe opgeleverd?

Aan jou de keus:

óf

Veelgestelde vragen

Het programma start as. maandag 14 december. Je kunt wel alvast lid worden van de FB groep.

De investering in jezelf bedraagt nu slechts €347,-. Ben je aanvullend verzekerd? Dan is het mogelijk dat de verzekering een deel van je investering vergoedt. Klik hier om te kijken of jouw verzekering ertussen staat of stuur me even een berichtje.

Voor de vrouw die niets liever wil dan afvallen. Of dat nu slechts 2 kilo of 20 kilo is. Voor de vrouw waarbij het nog niet eerder gelukt is een methode te vinden die echt bij ze past. Voor de vrouw die zonder schuldgevoel wil genieten van eten en tegelijkertijd het doel niet tijdelijk maar voor de rest van haar wil leven behalen.

Je behoud 1 jaar lang toegang tot de online leeromgeving met de 14 modules. Dat betekent dat je ruim een jaar lang toegang hebt tot alle informatie die je nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden. Mocht het je nu niet uitkomen om de training te volgen, dan kun je altijd op een later tijdstip volgen.

Ik snap heel goed dat het spannend is om in jezelf te investeren en daarnaast kan ik niet in jouw portemonnee kijken. Wat ik je wel wil vragen is deze gedachten eens om te draaien: wat kost het je als je het niet doet? Aangezien je helemaal tot hier bent gekomen met lezen weet ik dat je verlangt naar een lager getal op de weegschaal en dat je weer bruist van de energie. Het kost je dan misschien geen geld als je het niet doet, maar wel frustratie, onzekerheid en vermoeidheid.

Dit is direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachten patroon te doorbreken. De oude jij had allemaal smoesjes verzonnen waarom je niet zou moeten meedoen aan de training. Maar de nieuwe jij bedenkt geen smoesjes meer. Je gaat denken in mogelijkheden en niet meer in alles wat niet mag. Yes? Let’s go!

Zoals je hierboven al las krijg je 1 jaar toegang tot de modules. Binnen dat jaar geen moment gevonden voor jezelf? Dan vraag ik me af of jij daadwerkelijk je doelen wel wilt behalen. Ik ga je leren met hoe weinig tijd je toch gezond kan leven en misschien zelfs tijd over houd.

Dit is direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachten patroon te doorbreken. De oude jij had allemaal smoesjes verzonnen waarom je niet zou moeten meedoen aan de training. Maar de nieuwe jij bedenkt geen smoesjes meer. Je gaat denken in mogelijkheden en niet meer in alles wat niet mag. Yes? Let’s go!

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan gerust een mailtje naar rowan@deonlinegewichtsconsulent.com

Wil je graag een traject aan gaan, maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Dat kan natuurlijk ook! Je mag me dan ook een mailtje sturen.

Twijfel je niet meer en weet je gewoon zeker dat dit hetgeen is wat je nodig hebt? Klik dan op onderstaande knop en schaf direct  Succesvol Slanker aan.

Wil je graag een traject aan gaan, maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Dat kan natuurlijk ook! Je mag altijd even contact met mij opnemen. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Het is niet bedoeld om jou over te halen maar om te kijken of het programma bij je past. Als dit niet zo is, dan zeg ik het ook eerlijk tegen je!

Twijfel je niet meer en weet je gewoon zeker dat dit hetgeen is wat je nodig hebt? Klik dan hieronder om het programma aan te schaffen en start direct!

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp