Over 12 weken 7-12 kilo kwijt zijn zodat jij de zomer slank en fit kunt beginnen?

Doe 3 mei mee aan het Succesvol Slank & Fit programma en zorg ervoor dat je niet alleen de kilo’s verliest maar ook nooit meer op dieet hoeft. YAY for blijvend afslanken en weer trots zijn op jezelf en je lichaam!

Schrijf je hieronder in op de wachtlijst om zeker te zijn van een plekje! Vol = Vol

Herken jij dit?

Je hebt 101 diëten geprobeerd waar de focus vooral lag op alles wat je niet meer mag, en je hebt tot op heden nog niets gevonden wat nou echt voor jou werkt. Je staat op een punt waarop je weet dat het anders moet en vooral, dat je anders wilt!

Je wilt eindelijk echt af vallen en beter voor jezelf zorgen. Je houdt het telkens een paar weken vol maar dan zwicht je weer oor een zak chips of reep Tony’s. Je staat als het ware stil en dat terwijl je grootste droom is om weer slank en fit door het leven te gaan.

Je wilt je niet meer schuldig voelen, je wilt niet met tegen zin naar een feestje gaan, maar juist relaxed met eten omgaan en zin hebben in een feestje met alles wat daarbij komt kijken!

Je wilt er zo graag iets aan doen maar wilt dit keer zeker weten dat je volgende poging blijvend resultaat oplevert. Welke stap je moet nemen weet je echt even niet meer, welke methode doet nou wat hij beloofd? Inmiddels zie je door de bomen het bos niet meer.

Ik stond ook in jouw schoenen en toen ik mijn methode ontdekte, veranderde dit alles voor mij. Ik ben inmiddels al 6 jaar op een stabiel gewicht en heb geen snaaibuien of schuldgevoelens meer. Dit gun ik jou ook. Want geloof mij: het kan echt!

Herkenbaar, en wil je dit voor eens en voor altijd veranderen?
Dan zit je hier helemaal goed. Ik heb namelijk speciaal voor jou het Succesvol Slank & Fit Programma ontwikkelt. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor mensen die er klaar voor zijn om écht aan de slag te gaan. Samen gaan we ervoor zorgen dat je weer lekker in je vel komt te zitten, dat je weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kunt kijken en dat je niet continu met eten bezig bent. In de vorm van online begeleiding en contact, de juiste motivatie en de manier die bij jou past gaan we voor een goede aanpak om jouw doelen en wensen echt te gaan behalen.

Zet jezelf op de wachtlijst!

Jij weet dat het tijd is om met hulp van een coach jouw streefgewicht te gaan behalen en te leren hoe je dit behoud. Ik wil je daarbij helpen. Schrijf je in voor het volgende Succesvol Slank & Fit programma.

“Ik leerde voeding op een positieve manier inzetten
en wist daarmee 10 kilo blijvend kwijt te raken”

Hi, ik ben Rowan en ik geloof dat je blijvend kunt afvallen op een leuke en makkelijke manier zonder dat je er iets voor hoeft te laten.

Een paar jaar geleden voelde ik me totaal niet fit. Ik was niet blij met wat ik in de spiegel zag, voelde me niet die leuke vriendin, mijn kleding zat me totaal niet lekker en in mijn ogen konden andere meiden alles maar eten. Kortom, ik wilde afvallen.

Ik heb toen van alles geprobeerd; geen suiker meer, geen koolhydraten etc en ik ben meer gaan sporten. Het werkte. Zelfs op korte termijn viel ik 5 kilo af. Maar voelde ik me fitter en energieker? Nee, eigenlijk niet.. En zodra ik weer ‘normaal’ ging eten kwamen de kilo’s er weer aan. Dit kan en moet anders dacht ik.

Uiteindelijk heb ik een manier gevonden dat niet alleen iets voor mijn gezondheid deed, maar ook voor mijn brein. De 10 kilo die ik kwijt wilde zijn er blijvend af en ik geniet nog steeds van dat schaaltje chips en glas wijn en dat zonder schuldgevoel. En belangrijker: ik voel me fitter en energieker dan ooit! En dat is precies wat ik jou gun! Dat is de reden dat ik heb besloten de opleiding Gewichtsconsulent te gaan volgen.

Met mijn eigen ‘strijd tegen de kilo’s’ ervaring, de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en het coachen van de mensen om me heen, ben ik nu hier om jou te helpen. Je staat er niet alleen voor!

“Ik ben in totaal 7 kilo kwijt geraakt tijdens dit traject. Daarnaast zit ik wel lekkerder in mijn vel en voel ik mij ook wel weer wat fitter.”
– Evelina

Na het SUCCESVOL SLANK & FIT programma

Weet jij:

Voel jij:

Heb jij:

Pas jij:

Wat kan ik verwachten?

“Dankzij Het Succesvol Slank & Fit Programma is het gelukt om af te vallen op een hele fijne manier! Het voelt geeneens zo zeer als een dieet omdat ik alles mag eten! “
– Adriana

Zet jezelf op de wachtlijst!

Jij weet dat het tijd is om met hulp van een coach jouw streefgewicht te gaan behalen en te leren hoe je dit behoud. Ik wil je daarbij helpen. Schrijf je in voor het volgende Succesvol Slank & Fit programma.

De 3 fases waar we samen doorheen gaan

Voeding

Als je wilt afvallen moet je ontzettend veel keuzes maken, elke dag weer. Op dit moment vliegen de dieet- en voedingshypes je om de oren. Waar doe je goed aan? Dat is voor iedereen anders. Elk lichaam reageert anders op bepaalde voeding. Samen gaan we uitzoeken wat nou echt voor jou werkt.

Mindset

Wat mij betreft is jouw mindset DE sleutelrol in het hele blijvend afslanken verhaal. Door te begrijpen waarom jij doet wat je doet en waarom jij bepaalde keuzes maakt leer jij jezelf beter kenen en daardoor betere keuzes maken. Met als resultaat onder aan de streep jouw gewenste gewicht voor altijd!

Uitdagingen

De eerdere diëten die jij geprobeerd hebt hielden niet rekening met feestjes, verjaardagen, vakanties en vrienden waardoor je dieet moeilijk vol te houden is en je in een cirkeltje terecht komt. Middels dit programma leer ik je 

Zij stonden waar jij nu staat..

Nog wat toffe berichtjes:

Je hebt nu twee keuzes

Je kunt nu denken.. ‘ik ga het nog even zelf proberen..’. Maar dan wil ik een oprechte vraag aan jou stellen: ‘Wat hebben al die pogingen om af te vallen jou tot nu toe opgeleverd?

Aan jou de keus:

óf

Zet jezelf op de wachtlijst!

Jij weet dat het tijd is om met hulp van een coach jouw streefgewicht te gaan behalen en te leren hoe je dit behoud. Ik wil je daarbij helpen. Schrijf je in voor het volgende Succesvol Slank & Fit programma.

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp