Succesvol

Slank & Fit

Try out

Je hebt al zooveel geprobeerd, maar telkens val je terug in je oude patroon. Hoe gaat het me wel lukken om gezonder te leven, minder te snoepen en meer te bewegen? Je weet het gewoon even niet meer…

Herken jij dit?

Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat dit anders kan!

Je kunt blijven aanrommelen en het zelf blijven proberen. Je kunt al die diëten nog een keertje gaan proberen en al die lekkere producten waar je hoofd maar om blijft roepen tijdens dat dieet maar blijven negeren. 

Ik heb dit ook gedaan, dieet na dieet, en kan je vertellen dat je over een paar weken weer terug bij af bent. Al die diëten waarbij de focus ligt op alles wat je niet meer mag zullen geen blijvend resultaat opleveren en al helemaal niet afrekenen met dat vreselijke schuldgevoel dat je hebt wanneer je iets ‘ongezonds’ hebt gegeten.

En om jou al deze frustratie, schuldgevoelens en vermoeidheid te besparen heb ik tijdelijk een toffe aanbieding. Ik geef je een eenmalige kans om 3 modules van mijn online programma Succesvol Slank en Fit te proberen.

Wat is dat dan, het Succesvol Slank & Fit Programma?
Dit programma is
speciaal ontwikkeld voor mensen die er klaar voor zijn om écht aan de slag te gaan. Samen gaan we ervoor zorgen dat je weer lekker in je vel komt te zitten, dat je weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kunt kijken en dat je niet continu met eten bezig bent. In de vorm van online begeleiding en contact, de juiste motivatie en de manier die bij jou past gaan we voor een goede aanpak om jouw doelen en wensen echt te gaan behalen.

In de online training Succesvol Slank & Fit TRY OUT zet jij de eerste stappen naar een slanker en fitter leven.

Je ontvangt:
Toegang tot 3 van de 12 modules van het online programma
– Module 1: Doelen Stellen
– Module 2: Weekplanning
– Module 3: Mindset

Tevens ontvang je van mij ook twee toffe bonussen:
1. Bereken jouw energie behoefte incl 2 weekmenu’s
2. een receptenbundel met meer dan 80 recepten

Je hebt nu een keus te maken.

Als je rondjes blijft draaien op het punt waar je nu staat zul je nooit jouw streefgewicht behalen en weer fit en energiek gaan voelen. Misschien gooi je ooit wel de handdoek in de ring omdat je niet al die producten, die je zo lekker vind, links kunt laten liggen. Of je investeert in een coach die het pad al bewandeld heeft en graag haar bewezen strategie met je deelt.

“Ik leerde voeding op een positieve manier inzetten
en wist daarmee 10 kilo blijvend kwijt te raken”

Hi, ik ben Rowan en ik geloof dat je blijvend kunt afvallen op een leuke en makkelijke manier zonder dat je er iets voor hoeft te laten.

Een paar jaar geleden voelde ik me totaal niet fit. Ik was niet blij met wat ik in de spiegel zag, voelde me niet die leuke vriendin, mijn kleding zat me totaal niet lekker en in mijn ogen konden andere meiden alles maar eten. Kortom, ik wilde afvallen.

Ik heb toen van alles geprobeerd; geen suiker meer, geen koolhydraten etc en ik ben meer gaan sporten. Het werkte. Zelfs op korte termijn viel ik 5 kilo af. Maar voelde ik me fitter en energieker? Nee, eigenlijk niet.. En zodra ik weer ‘normaal’ ging eten kwamen de kilo’s er weer aan. Dit kan en moet anders dacht ik.

Uiteindelijk heb ik een manier gevonden dat niet alleen iets voor mijn gezondheid deed, maar ook voor mijn brein. De 10 kilo die ik kwijt wilde zijn er blijvend af en ik geniet nog steeds van dat schaaltje chips en glas wijn en dat zonder schuldgevoel. En belangrijker: ik voel me fitter en energieker dan ooit! En dat is precies wat ik jou gun! Dat is de reden dat ik heb besloten de opleiding Gewichtsconsulent te gaan volgen.

Met mijn eigen ‘strijd tegen de kilo’s’ ervaring, de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en het coachen van de mensen om me heen, ben ik nu hier om jou te helpen. Je staat er niet alleen voor!

ZIJ STOND WAAR JIJ NU STAAT

Ik ben in totaal 7 kilo kwijt geraakt tijdens dit traject. Daarnaast zit ik
lekkerder in mijn vel en voel ik mij ook wel weer wat fitter.
Soms ben ik nog wel geneigd om wat ongezonds te nemen. Als ik voor mijzelf besef dat het
 80% gezond is en 20% ongezond, dan heb ik geen schuld gevoel meer.

E. van Wagensveld.

Succesvol Slank & Fit Programma

Online Training:
Succesvol Slank & Fit TRY OUT

In het proefpakket laat ik jou precies zien hoe je blijvend gewicht kunt verliezen. Je gaat aan de slag met een haalbaar doel en je zult de eerste kilo’s al verliezen. Daarnaast leer ik je ook hoe je dit vast kunt houden, zodat je niet terugvalt in je oude patronen.

TWV. 89,-

Bonus 1

In deze bonus kun vind je meer informatie over jouw energiebalans en kun je deze berekenen. Tevens ontvang je 2 standaard weekmenu’s zodat je direct aan de slag kunt.

TWV. 59,-

Bonus 2

In deze bonus ontvang je van mijn een recepten bundel met meer dan 80 slanke, makkelijke en lekkere recepten.

TWV. 27,-

Totale waarde: 175,-

Doe nu mee voor niet 175,- euro maar...

Tijdelijk voor slechts 47,-

Wat brengt de training jou?

Na het volgen van deze online training weet jij precies hoe je nu echt daadwerkelijk je doelen weet te behalen en belangrijker: behouden! Zodat jij slanker, fitter en energieker door het leven kunt gaan.

Door deze training leer je hoe je meer rust rondom je voedingspatroon kunt ontwikkelen en zeg je die vervelende schuldgevoelens gedag, zodat je weer leert genieten van eten en toch het getal op de weegschaal ziet zakken.

Je hebt nu twee keuzes..

Je kunt nu denken.. ‘ik ga het nog even zelf proberen..’. Maar dan wil ik een oprechte vraag aan jou stellen: ‘Wat hebben al die pogingen om af te vallen jou tot nu toe opgeleverd?

Aan jou de keus:

óf

Hieronder lees je een paar ervaringen van meiden waarmee ik deze kennis heb gedeeld. Ze stonden ooit op hetzelfde punt als jij nu staat:

Deze online training is nu slechts tijdelijk verkrijgbaar voor een bedrag 47,-. Een no-brainer als je je bedenkt hoeveel je er voor terug krijgt. 

Ik heb de afgelopen jaren aardig wat geïnvesteerd. Niet alleen in geld voor opleidingen en coaches, maar ook tijd om onderzoeken te doen, ben ik in een heleboel valkuilen gestapt wat een hoop frustraties opleverde en dat is precies wat ik jou allemaal wil besparen. Daarom nodig ik je uit voor de TRY OUT van mijn online programma Succesvol Slank & Fit.

Dit is wat je krijgt

Tijdelijk investeer je geen 175 euro maar...

47,- euro

Veelgestelde vragen

Na het plaatsen van je bestelling krijg je binnen 5 minuten toegang tot de online leeromgeving. Je ontvangt hiervoor een mail met alle instructies

Tijdelijk kun jij het online programma Succesvol Slank en Fit proberen voor slechts 47,-

Voor de vrouw die niets liever wil dan afvallen. Of dat nu slechts 2 kilo of 20 kilo is. Voor de vrouw waarbij het nog niet eerder gelukt is een methode te vinden die echt bij ze past. Voor de vrouw die zonder schuldgevoel wil genieten van eten en tegelijkertijd het doel niet tijdelijk maar voor de rest van haar wil leven behalen.

Je behoud 1 jaar lang toegang. Mocht het je nu niet uitkomen om de training te volgen, dan kun je altijd op een later tijdstip volgen.

Nee, natuurlijk niet! Wanneer je binnen 1 maand overstapt naar het volledige programma dan krijg je een kortingsbon waarmee er 47,- van de totaal prijs afgaat. 

Ik snap heel goed dat het spannend is om in jezelf te investeren en daarnaast kan ik niet in jouw portemonnee kijken. Wat ik je wel wil vragen is deze gedachten eens om te draaien: wat kost het je als je het niet doet? Aangezien je helemaal tot hier bent gekomen met lezen weet ik dat je verlangt naar een lager getal op de weegschaal en dat je weer bruist van de energie. Het kost je dan misschien geen geld als je het niet doet, maar wel frustratie, onzekerheid en vermoeidheid.

Dit is direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachten patroon te doorbreken. De oude jij had allemaal smoesjes verzonnen waarom je niet zou moeten meedoen aan de training. Maar de nieuwe jij bedenkt geen smoesjes meer. Je gaat denken in mogelijkheden en niet meer in alles wat niet mag. Yes? Let’s go!

Zoals je hierboven al las krijg je 1 jaar toegang tot de modules. Binnen dat jaar geen moment gevonden voor jezelf? Dan vraag ik me af of jij daadwerkelijk je doelen wel wilt behalen. Ik ga je leren met hoe weinig tijd je toch gezond kan leven en misschien zelfs tijd over houd.

Dit is direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachten patroon te doorbreken. De oude jij had allemaal smoesjes verzonnen waarom je niet zou moeten meedoen aan de training. Maar de nieuwe jij bedenkt geen smoesjes meer. Je gaat denken in mogelijkheden en niet meer in alles wat niet mag. Yes? Let’s go!

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan gerust een mailtje naar rowan@deonlinegewichtsconsulent.com

Wil je graag een traject aan gaan, maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Dat kan natuurlijk ook! Je mag me dan ook een mailtje sturen.

Twijfel je niet meer en weet je gewoon zeker dat dit hetgeen is wat je nodig hebt? Klik dan op onderstaande knop en schaf direct  Succesvol Slanker aan.

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp