De Stok achter de deur programma

Het programma voor na het Succesvol Slank & Fit Programma of Het Transformatie Traject om je te helpen op de juiste weg te blijven.

Ben jij (bijna) klaar met een van de coachings-programma's en ben je bang dat je weer in oude gewoontes gaat vallen?

Je hebt nu een aantal weken een coach in je broekzak gehad en ineens moet je het ‘alleen’ gaan doen. Tenminste, zo kan dat voelen. En dat snap ik maar al te goed. Speciaal voor jou heb ik dan ook dit programma gemaakt, waar je 1 maand na ons laatste gesprek in kunt stromen.

Voor jou, die een stok achter de deur wilt behouden voor alle smoesjes. Zodat je niet terug valt in het oude patroon van smoesjes verzinnen en het gevoel hebben van falen. Voor jou, die het fijn vond om al je vragen te stellen of je ei kwijt te kunnen.

Wat houd het programma precies in?
De aankomende 6 maanden blijf ik jouw coach en behoud jij het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Iedere week hebben we een vast contact moment via Whatsapp of mail, waarin we bespreken hoe het met je gaat en welke subdoelen je voor jezelf gaat opstellen. Daarnaast geef je iedere 2 weken je meet- en weeg gegevens door. Tevens kun je 24/7 al je vragen blijven stellen via Whatsapp en je krijg je 2 coach calls van ca. 30 minuten via videobellen. Deze zijn in te plannen naar eigen wens.

6 maanden lang:
✭ Iedere week contact moment om subdoelen te bepalen en te kijken waar je staat.
✭ Iedere twee weken meet- en weeg gegevens doorgeven.
✭ 2 coach calls van ca. 30 min in te plannen naar eigen wens.
✭ 24/7 bereikbaar op Whatsapp en via de mail voor al je vragen.

De investering voor deze 6 maanden in jezelf bedraagt €279,-

* Je kunt slechts 1 maand na ons laatste gesprek instromen in dit programma.

De kracht van het programma:
Je blijft bewust van de acties die je dagelijks uitvoert en vervalt niet in je oude patroon.
Je hebt mij als coach om op terug te vallen als je even vast loopt.
Je legt sneller verantwoording af over je eigen keuzes/handelingen en maakt daardoor in de toekomst betere keuzes en bewustere handelingen.
Je behaald sneller je streefgewicht doordat je de gezondere keuzes blijft maken omdat je het gevoel hebt dat je er niet alleen voor staat.

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp