Samen is zoveel leuker dan alleen, toch?

Ik vind in ieder geval van wel. En daarom laat ik je met trots zien met wie of welk merk ik samenwerk:

Louise is een sportieve twintiger met een grote passie voor gezond eten. Ze is gek op bakken maar kwam erachter dat veel bakmixen vol met onnodige toevoegingen zit waar ons lichaam niets mee kan. Om die reden is ze PowerKitchen begonnen. Een webshop vol heerlijke én gezonde bakmixen met ingrediënten zoals de natuur het bedoeld heeft. Ik ben fan en dat deel ik graag met mijn klanten. In ieder welkomspakketje voor het Energieker & Slanker leefstijlprogamma zit een van de lekkere bakmixen en een toffe kortingscode!

“Gezondheid is ons grootste goed. Daarom zetten we in op de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen. Hierbij is kwaliteit kernbegrip, wat betekent de hoogst mogelijke werkzaamheid, dosering en biologische beschikbaarheid op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Wij zijn gedreven om jouw gezondheid te verbeteren. Vandaar ook onze slogan ‘Driven by health’. – aldus Vitakruid zelf. Ik had het zelf niet mooier kunnen zeggen. Met de code ‘Rowan10’ ontvang jij 10% korting op je aankoop.

Lotte is hormooncoach en ik leerde haar kennen toen we samen hetzelfde business coach programma volgde. Ik kan je zeggen dat ik mega dankbaar ben met deze ontmoeting, het moest denk ik zo zijn? Naast dat we gevoelsmatig iedere keer weer op dezelfde lijn lopen hebben we beide een enorme passie om vrouwen te helpen naar een gezond lichaam, zowel lichamelijk als geestelijk. Lotte richt zich op vrouwen met een kinderwens. Zowel met het hebben van een kinderwens als met afvallen en je slank en energiek voelen zijn je hormonen van cruciaal belang. Het kon ook niet anders dan dat wij onze handen in een zouden slaan. Met trots presenteer ik jullie onze prachtige cursus: Happy hormones:

Ook samenwerken? Super leuk! Stuur een mailtje naar: rowan@deonlinegewichtsconsulent.com

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp