ROWAN VELTKAMP

HOME

GRATIS

AANBOD

OVER MIJ

REFERENTIES

CONTACT

Wil jij rust rondom eten en gewicht, weer energiek en lekker in je vel zitten en blij zijn wanneer je in de spiegel kijkt?

Laat mij je helpen om zonder eeuwig dieet de touwtjes terug te pakken en rust te creëeren rondom je voedingspatroon en je gewicht. Het wordt tijd voor een leefstijl die precies bij jou en je gezin past zodat jij die energieke en zelfverzekerde vrouw kan zijn waar je al jaren van droomt.

Je hebt al van alles geprobeerd om het getal op de weegschaal blijvend te laten zakken..

.. maar tot op heden heeft nog geen enkele dieet poging het gewenste resultaat opgeleverd. Je bent super streng voor jezelf, ervaart continu onrust in je hoofd en voelt je schuldig op het moment dat je iets ongezonds eet en toch val je iedere keer weer terug in oude patronen. 

Je weet echt niet meer wat je nog wel moet doen om blij te zijn met wat je in de spiegel ziet. Je wilt zo graag anders en je ziet dat het bij anderen wel lukt, waarom lukt het jou dan nog niet?

Je bent altijd maar aan het zorgen voor anderen, wilt graag gezonder gaan eten en meer bewegen maar je weet niet waar je moet beginnen naast je drukke baan waar je moe en prikkelbaar van thuis komt waardoor je het gevoel hebt dat jij niet die leuke vriendin of moeder kan zijn.

Je wil het zo graag anders maar je weet niet meer hoe. Je voelt je gefrustreerd omdat je weet dat er veel meer uit het leven te halen valt.

  • Je hebt altijd wat lekkers in huis voor het geval dat maar kan zelf de verleiding maar moeilijk weerstaan.
  • Vind dat je af en toe wat lekkers mag eten maar eindigt altijd met een bak schuldgevoel
  • Je bent onzeker over je eigen lichaam wanneer je in de spiegel kijkt of langs een weerspiegeling van een etalage loopt.
  • Je blijft een beetje rondjes zwemmen in die eeuwige diëten omdat je niet zo goed weet waar je moet beginnen

Hoe zou het voor je zijn als je..

De enige die jouw dromen en doelen in de weg staat ben je zelf. Zet daarom vandaag nog de eerste stap naar jouw droomresultaat! Download hieronder mijn gratis actieplanner.

"Ik ben echt zo blij met wat ik in de spiegel zie. Ik schaam me niet meer voor m'n lijf, durf mijn kleding weer met trots te dragen en heb zelfs op de sportschool gedoucht zonder me daar rot over te voelen. Ik zit nu op de -9 kilo. Heb gister weer een foto gemaakt voor de spiegel en die verschillen zijn echt super om te zien" - Daphne

Hoe ik jou kan helpen

Online Cursus
Feel free to eat chocolate.

In deze online cursus laat ik jou precies zien hoe je een fijne relatie met eten ontwikkeld waardoor je niet meer de hele dag door de snoeplade getrokken word en zonder schuldgevoel kan genieten van een stukje chocolade.


Ontwerp zonder titel (26)

Happea you 1:1 Programma

Samen gaan we ervoor zorgen dat je weer lekker in je vel komt te zitten, dat je weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kunt kijken en dat je niet continu met eten bezig bent. In de vorm van persoonlijke begeleiding, de juiste motivatie en de aanpak die bij jou past gaan we voor blijvend resultaat en een goede relatie met jezelf én met voeding!

EMB Bloedtest

Altijd al nieuwsgierig hoe het er in je lichaam voor staat?
Last van vage klachten zoals pds, hoofdpijn, slechte huid waar jij je vinger niet op kunt leggen? Een EMB bloedtest laat precies zien waar jou lichaam behoefte aan heeft. Met een passend behandelplan kun jij gericht aan de slag. Op naar een energiek lijf zonder klachten.

Essentiële oliën

Samen met het Comfort Aroma’s team werk ik als brandpartner van Young Living. Doordat essentiele olien sterk geconcentreerd zijn hebben ze een zeer krachtige werking op ons lichaam, zowel fysiek als mentaal. Naast dat je ze kunt inzetten voor aromatisch, plaatselijk of inwendig gebruik heeft Young Living veel meer non-toxische producten. Bijv. tandpasta, wasmiddel, allesreiniger etc. Ik leer je daar graag alles over!

 

"Bedankt Rowan, dankzij jou is het weer gelukt om af te vallen op een hele fijne manier! Ik ben niet alleen 9 kilo kwijt, ik heb nu veel meer kennis over voeding. Uitleg hoe en waarom je kan vervallen in oude gewoontes. En omdat je dat weet, is de kans minder groot om in oude gewoontes te vervallen” - Adriana

Hi, ik ben Rowan

en ik geloof dat een energiek en slank leven bestaat uit een goede relatie met voeding en jezelf.

Met mijn eigen ‘strijd tegen de kilo’s’ ervaring, de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en het coachen van de mensen om me heen, ben ik nu hier om jou te helpen. 

Het is mijn missie om jou te helpen naar rust rondom voeding en gewicht zodat je met trots in de spiegel kijkt, geen schuldgevoel meer ervaart na het eten van iets ongezonds en een voedingspatroon hebt waar jij blij van word en energie van krijgt.

Jij verdient het om te stralen als nooit te voren, door het leven te gaan met energie, weer te genieten van eten, je op je allermooist te voelen en nooit meer te hoeven diëten.

Ik streef ernaar om je te motiveren en te inspireren zodat we van deze wereld een gezondere en vooral leukere plek kunnen maken.

Je staat er niet alleen voor! 

Ⓒ  ROWAN VELTKAMP

Ⓒ  ROWAN VELTKAMP