Zij stonden waar jij nu staat:

"Rowan heeft mij geholpen om mijn lifestyle aan te passen met een blijvend resultaat. Het resultaat is een gewichtsverlies van ruim 13 kilo! Ik vond de samenwerking fijn om de korte lijntjes, ze neemt de tijd voor je en stuurt tussentijds motivatie berichtjes. Ik wist van te voren niet echt wat ik kon verwachten. Maar tijdens de intake heeft Rowan mij overtuigd van haar kennis en kunde op het gebied van voeding en lifestyle. Dit motiveerde mij extra om te gaan knallen om mijn doelen na te streven! Met Rowans aanpak en motivatie kan ik iedereen aanraden om deze uitdaging te pakken en te gaan werken aan een nieuwe lifestyle!"
Dennis Wirtz
Het Energieker & Slanker programma
"Voordat ik bij Rowan kwam was ik zoekende naar de juiste manier van gezonder worden en was niet tevreden met de kilo's op de weegschaal. Omdat ik vertrouwen heb in de aanpak die ze vertelde tijdens het kennismakingsgesprek heb ik gekozen voor Rowan. Ze heeft mij op de juiste momenten gemotiveerd om door te blijven gaan. Het resultaat is -4,5 kilo, maar bovenal inzicht ineen evenwichtig voedingspatroon."
Marloes Oosterom
Het Energieker & Slanker programma
"Bedankt Rowan, dankzij jou is het weer gelukt om te afvallen op een hele fijne manier! Het voelt geeneens zo zeer als een dieet omdat ik alles mag eten! Bedankt voor je lieve woorden en advies. Ik heb geleerd dat er geen slechte producten zijn! Dat je best een bakje chips mag, maar niet teveel. En dat alles met mate mag. De 80/20 regel. Ik vind dat super fijn omdat ik vroeger wel echt meer dacht in goede en slechte producten. Ik ben niet alleen 9 kilo afgevallen, ik heb nu veel meer kennis over voeding. Uitleg hoe en waarom je kan vervallen in oude gewoontes. En omdat je dat weet, is de kans minder groot om in oude gewoontes te vervallen 🙂 De modules vind ik leuk geschreven en leerzaam. De vragen zetten je echt aan het denken."
Adriana
Het Energieker & Slanker programma
Ik ben in totaal 7 kilo kwijt geraakt tijdens dit traject. Daarnaast zit ik lekkerder in mijn vel en voel ik mij ook weer fitter. Soms ben ik nog wel geneigd om wat ongezonds te nemen. Als ik beseft dan 80% gezond is en 20% ongezond, dan heb ik geen schuld gevoel meer. Binnen een groep en met een Gewichtsconsulent erbij is dat net wat meer motiverend en dat je ook met al je vragen bij Rowan terecht kan, is ook erg prettig. Daarnaast ben ik gaan inzien, om gezonder te gaan eten. Voornamelijk vers voedsel toegaan gebruiken en geen pakjes of zakjes. Ik weet nu ook waarom ik dit nu zo aanpakt, en wat de reden erachter is. Door alle informatie die ik via de modules en via vragen/antwoorden, te weten ben gekomen. Het contact via whatsapp is heel prettig. Je reageert ook snel (op dezelfde dag) en het is heel fijn dat je ons/mij erg motiveert en stimuleert en dat je met al je vragen bij Rowan terecht kunt. Dat helpt mij wel om het te blijven volhouden.
Evelina
Het Energieker & Slanker programma
"Voordat ik bij Rowan kwam was ik te zwaar en had ik een te hoog bmi en daar wilde ik vanaf. Rowan heeft een plan van aanpak gemaakt en mij persoonlijk gecoacht. Ik vond het heel fijn dat er altijd persoonlijk contact was via de app en dat ik al mijn vragen kon stellen. Inmiddels ben ik ben 10 kilo kwijt. Ik had niet gedacht dat dat mij zou lukken! Rowan is een hele fijne en betrokken coach die op een warme en vriendelijke manier coacht. Ik vind dat heel prettig!"
Rosa
Het Energieker & Slanker programma
"Ik ben naar Rowan gegaan omdat ik wilde kijken of ik een ‘probleem’ van binnenuit had. Dit omdat ik al veel geprobeerd had en mijn huid niet beter werd. 
 Rowan legt het allemaal erg uitgebreid en netjes uit. Je krijgt ook een netjes uitgewerkt behandelplan waarin alles duidelijk stond verwerkt. Ik kwam erachter dat mijn darmen erg van slag waren en dat dit weer een slechte invloed had op mijn huid. Het resultaat is nu eigenlijk dat ik veel gezonder eet en dat mijn huid steeds beter wordt. Ik merk echt verschil. 

Rowan is erg betrokken en een erg lieve vrouw. Ze is erg geïnteresseerd in hoe het met je gaat en denkt altijd met je mee en je kunt met al je vragen bij haar terecht. 

Ik zou de test zeker aanraden bij anderen. Je komt erachter wat er vanuit binnen niet goed is. Dit is iets waar je normaal gesproken niet snel aan denkt. En Rowan kan je hier echt heel goed bij helpen."
H. Ririassa
EMB Bloedtest
"In eerste instantie heb ik een EMB bloedtest laten afnemen om een inzicht te krijgen in mijn hormonenstaat vanwege cyclusproblemen, maar ook nieuwsgierig naar de de algehele staat van mijn lijf qua vitamines/mineralen/stress etc.

 Het behandelplan dat ik kreeg van Rowan was heel duidelijk. Een heel boekwerk en goed uitgelegd middels het gesprek. Ook de persoonlijke ervaringen van Rowan hebben mij erg geholpen
. De test heeft mij veel inzichten gegeven en ook adviezen waren prettig over in mijn geval glutenvrij/lactosevrij eten. Inmiddels wel weer aan het opbouwen en dat gaat ook goed! De enthousiaste, positieve benadering en het persoonlijke contact vond ik erg fijn! Ik heb de test als heel waardevol ervaren en al dit ook zeker aanraden aan anderen. "
R. Wiersma
EMB bloedtest
"Ik wilde me fitter in mijn vel voelen en daarom heb ik een voedingsanalyse bij Rowan aangevraagd. Ik kan wegens blessures niet sporten en hierdoor ben ik me bewust dat voeding nog belangrijker is dan wanneer je wel sport. De berichtjes van Rowan waren enorm motiverend en fijn en op een of andere manier altijd precies op de juiste tijden. Ik ben nu in totaal 0,5 kilo kwijt. Nog niet wat ik wil, maar ik kan nu heel goed zien dat wanneer ik een weekendje veel lekkers eet ik het meteen op de weegschaal zie. Wanneer je merkt dat je je lekker voelt en het dan ziet op de weegschaal is een gevoel dat niet uit te leggen is. Helemaal als je denkt dat je nog steeds genoeg eet, geen honger hebt en het dus echt voelt als het hebben van de juiste lifestyle. De voedingsanalyse is leuk vorm gegeven maar vooral lekker duidelijk geschreven, Rowan draait niet om de zaak heen maar zegt gewoon hoe het is."
Joyce Neelen
Voedingsanalyse

Hieronder nog wat toffe berichtjes die ik heb ontvangen via verschillende kanalen en trajecten:

Wil jij je net als al deze toppers ook blijvend slanker, energieker en zelfverzekerder voelen? Plan dan nu een gesprek in zodat je nooit meer op dieet hoeft.

Ik beloof je een gezellige samenwerking met Tony's 😉

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp