Zij stonden waar jij nu staat:

"Voordat ik met het Energieker & Slanker traject startte was ik echt niet blij met mezelf. Ik vond mezelf heel erg dik en walgelijk. Daarnaast was ik continue bezig met wat andere van mij vonden. Dit belemmerde me in m’n werk, maar nog erger: het belemmerde mij in het ondernemen van dingen met mijn dochtertje Omdat mijn collega Daphne erg enthousiast was over het traject en resultaat boekte ben ik ook gestart. Rowan is makkelijk benaderbaar, een luisterend oor en vooral niet belerend. Ze laat je juist zelf nadenken door de juiste vragen te stellen. Ze staat altijd voor je klaar en is altijd bereikbaar voor advies of gewoon om ff lekker leeg te lopen en daarna met frisse moet verder te gaan Ik ben van altijd moe, niet blij en ongelukkig naar zelfverzekerd, fit, energieker gegaan.
 Ik ben weer lief voor mezelf, heb mijn relatie met eten sterk verbeterd. Ik mag alles, maar wil het niet altijd of niet op dat moment. Op me werk ben ik druk met werk en niet hoe iemand over me denkt. En ik durf weer te zwemmen met m’n dochtertje. Ik ben in totaal 5,5 kilo afgevallen. Maar mijn grootste winst is dat ik weer blij ben met mezelf en zelfs trots ben. Ik zou het traject zeer zeker aan andere aanraden, het is echt levens veranderend."
Stephanie Becker
Het Energieker & Slanker programma
"Ik was niet gelukkig met mezelf. Ik vond mezelf veel te zwaar en ik had geen gezonde relatie met eten. Ik had zelf al van alles geprobeerd maar niets lukte en bleef op de lange termijn voor mij werken. Ik was inmiddels echt wanhopig maar wilde wel heel graag naar een gezond gewicht. Ik heb nu, naast dat ik 12 kilo ben afgevallen, een gezonde relatie met eten en ik kan veel beter naar mijn lichaam luisteren. Ik mag alles eten, maar ik wil niet alles nu. Als ik vol zit dan zit ik vol. Ik geniet meer van eten en drinken en maak bewuste keuzes. De werkwijze van Rowan sprak me aan, na een hele prettige eerste kennismaking voelde ik direct een klik en had ik het gevoel dat dit echt bij me zou passen. Ik vond het heel erg fijn om met Rowan samen te werken. Ze is erg makkelijk te bereiken en staat altijd voor je klaar op moeilijke maar ook op hele fijne momenten. Ze is oprecht, spontaan en heel vriendelijk. Ik vind haar een heel fijn persoon met hele waardevolle tips en adviezen. Ze kijkt echt naar jou als persoon en naar wat bij jou past. Ik heb zoveel van haar geleerd! Ook de online omgeving is heel waardevol en helpend. Het is zo’n waardevolle stap geweest voor mij om in dit traject te stappen en vooral het gevoel dat het me geen moeite heeft gekost om dit te bereiken is zo fijn. Ik zou het echt iedereen aanraden. Ik ben Rowan zo enorm dankbaar!!"
Daphne van Vliet
Het Energieker & Slanker programma
"Voordat ik bij Rowan kwam had ik vooral een slechte relatie met voeding. Ik voelde mij niet gelukkig in mijn lijf, had veel buik/darm klachten en was moe en futloos. Ook had ik veel moeite met me-time inplannen en voelde mij dan erg schuldig als ik dit wel had. Rowan heeft mij in eerste instantie meegenomen aan de hand en later af en toe die 'schop onder mijn kont' gegeven. Ze hield de spiegel voor, waardoor ik tot het besef kwam, dat ik het eigenlijk ook heel goed zelf kon. De appjes die Rowan stuurde zorgden ervoor dat ik mij weer bewust werd van wat mijn doelen waren en gaf mij een positieve doorzetter. Inmiddels voel ik mij goed! Ik heb meer energie, zit goed in mijn vel en ervaar geen darm en/of buikklachten meer. Ik mag er zijn!"
Sandra van Oudenaarden
Het Energieker & Slanker programma
"Voordat ik bij Rowan kwam was ik zoekende naar de juiste manier van gezonder worden en was niet tevreden met de kilo's op de weegschaal. Omdat ik vertrouwen heb in de aanpak die ze vertelde tijdens het kennismakingsgesprek heb ik gekozen voor Rowan. Ze heeft mij op de juiste momenten gemotiveerd om door te blijven gaan. Het resultaat is -4,5 kilo, maar bovenal inzicht ineen evenwichtig voedingspatroon."
Marloes Oosterom
Het Energieker & Slanker programma
Na 4 maanden voel ik mij energieker en zelfverzekerder. 

De samenwerking met rowan vond ik gezellig! :). Maar vooral ook heel snel 'eigen'. De manier van communiceren en support zijn dusdanig laagdrempelig waardoor het heel vertrouwd en dichtbij jezelf komt. Ik had behoefte aan meer kennis v.w.b. voeding en het effect op het lichaam en ik kon wel een stok achter de deur gebruiken om daadwerkelijk met een gezondere leefstijl aan de slag te gaan. Ik had weinig energie, of misschien beter: vaak last van pieken qua energie. Maar ik was ook onzeker; wat is een juiste leef-/voedingsstijl welke past bij mij en mijn gezin. k zou het traject zeker aanraden aan anderen. Het voelt absoluut niet als een streng traject. Het gaat op een manier die past bij jou en jouw fase in het leven en daarmee bijvoorbeeld dus ook in de hectiek van alle dag 😉 Het was een geweldig leerzame ervaring waar ik natuurlijk meer heb geleerd over voeding en de effecten daarvan, maar vooral ook heb geleerd wat mijn strategie is zonder dat ik daar daadwerkelijk veel voor moest opgeven. Ik weet nu wat ik nodig heb om dit vol te houden en heb vertrouwen in de toekomst.”
Eline Otten
Het Energieker & Slanker programma
"Bedankt Rowan, dankzij jou is het weer gelukt om te afvallen op een hele fijne manier! Het voelt geeneens zo zeer als een dieet omdat ik alles mag eten! Bedankt voor je lieve woorden en advies. Ik heb geleerd dat er geen slechte producten zijn! Dat je best een bakje chips mag, maar niet teveel. En dat alles met mate mag. De 80/20 regel. Ik vind dat super fijn omdat ik vroeger wel echt meer dacht in goede en slechte producten. Ik ben niet alleen 9 kilo afgevallen, ik heb nu veel meer kennis over voeding. Uitleg hoe en waarom je kan vervallen in oude gewoontes. En omdat je dat weet, is de kans minder groot om in oude gewoontes te vervallen 🙂 De modules vind ik leuk geschreven en leerzaam. De vragen zetten je echt aan het denken."
Adriana
Het Energieker & Slanker programma
"Voordat ik bij Rowan kwam was ik te zwaar en had ik een te hoog bmi en daar wilde ik vanaf. Rowan heeft een plan van aanpak gemaakt en mij persoonlijk gecoacht. Ik vond het heel fijn dat er altijd persoonlijk contact was via de app en dat ik al mijn vragen kon stellen. Inmiddels ben ik ben 10 kilo kwijt. Ik had niet gedacht dat dat mij zou lukken! Rowan is een hele fijne en betrokken coach die op een warme en vriendelijke manier coacht. Ik vind dat heel prettig!"
Rosa
Het Energieker & Slanker programma
"Het Energieker & Slanker Programma heeft mij vooral veel rust in mijn lijf opgeleverd.

 Ik ging van weinig energie, prikkelbaar, onrustige darmen, veel jeuk en niet lekker in mijn vel. Naar rustige darmen, de juiste mindset om af te vallen en geen last meer van een geïrriteerde huid. 

Rowan denkt goed mee en geeft gedurende het traject verschillende opties daar waar ik het lastiger heb."
Mylène Bouwman
Het Energieker & Slanker programma
Ik ben in totaal 7 kilo kwijt geraakt tijdens dit traject. Daarnaast zit ik lekkerder in mijn vel en voel ik mij ook weer fitter. Soms ben ik nog wel geneigd om wat ongezonds te nemen. Als ik beseft dan 80% gezond is en 20% ongezond, dan heb ik geen schuld gevoel meer. Binnen een groep en met een Gewichtsconsulent erbij is dat net wat meer motiverend en dat je ook met al je vragen bij Rowan terecht kan, is ook erg prettig. Daarnaast ben ik gaan inzien, om gezonder te gaan eten. Voornamelijk vers voedsel toegaan gebruiken en geen pakjes of zakjes. Ik weet nu ook waarom ik dit nu zo aanpakt, en wat de reden erachter is. Door alle informatie die ik via de modules en via vragen/antwoorden, te weten ben gekomen. Het contact via whatsapp is heel prettig. Je reageert ook snel (op dezelfde dag) en het is heel fijn dat je ons/mij erg motiveert en stimuleert en dat je met al je vragen bij Rowan terecht kunt. Dat helpt mij wel om het te blijven volhouden.
Evelina
Het Energieker & Slanker programma
"In eerste instantie heb ik een EMB bloedtest laten afnemen om een inzicht te krijgen in mijn hormonenstaat vanwege cyclusproblemen, maar ook nieuwsgierig naar de de algehele staat van mijn lijf qua vitamines/mineralen/stress etc.

 Het behandelplan dat ik kreeg van Rowan was heel duidelijk. Een heel boekwerk en goed uitgelegd middels het gesprek. Ook de persoonlijke ervaringen van Rowan hebben mij erg geholpen
. De test heeft mij veel inzichten gegeven en ook adviezen waren prettig over in mijn geval glutenvrij/lactosevrij eten. Inmiddels wel weer aan het opbouwen en dat gaat ook goed! De enthousiaste, positieve benadering en het persoonlijke contact vond ik erg fijn! Ik heb de test als heel waardevol ervaren en al dit ook zeker aanraden aan anderen. "
R. Wiersma
EMB bloedtest
"De EMB test heeft mij inzicht gegeven in de gezonde keuzes voor mijn lijf, wat heeft mijn lijf nú nodig. Ik heb 3 maanden de adviezen van Rowan opgevolgd (voedingsaanpassing en een aantal supplementen) met het resultaat dat ik geen last meer heb van mijn klachten als vermoeidheid, maagpijn, hoofdhuidpijn, spierkrampen en restless leggs. Het behandelplan van Rowan was duidelijk en super uitgebreid. Het aanvullende mondelinge consult en het persoonlijke contact werkte voor mij heel goed. Juist door het mondelinge consult ben ik meteen gestart met mijn voedingsaanpassingen. Echt een winst want als ik eerst het behandelplan had moeten lezen, was ik denk ik niet meteen gestart en dat zou heel erg zonde zijn van de investering die je doet. Het afsluitende gesprek na de 3 maanden was ook erg fijn. Je krijgt handvatten en adviezen voor aanpassingen in supplementen om zelf verder aan de slag te gaan."
Janne
EMB bloedtest
"Rowan heeft mij geholpen om mijn lifestyle aan te passen met een blijvend resultaat. Het resultaat is een gewichtsverlies van ruim 13 kilo! Ik vond de samenwerking fijn om de korte lijntjes, ze neemt de tijd voor je en stuurt tussentijds motivatie berichtjes. Ik wist van te voren niet echt wat ik kon verwachten. Maar tijdens de intake heeft Rowan mij overtuigd van haar kennis en kunde op het gebied van voeding en lifestyle. Dit motiveerde mij extra om te gaan knallen om mijn doelen na te streven! Met Rowans aanpak en motivatie kan ik iedereen aanraden om deze uitdaging te pakken en te gaan werken aan een nieuwe lifestyle!"
Dennis Wirtz
Het Energieker & Slanker programma
"Ik ben naar Rowan gegaan omdat ik wilde kijken of ik een ‘probleem’ van binnenuit had. Dit omdat ik al veel geprobeerd had en mijn huid niet beter werd. Rowan legt het allemaal erg uitgebreid en netjes uit. Je krijgt ook een netjes uitgewerkt behandelplan waarin alles duidelijk stond verwerkt. Ik kwam erachter dat mijn darmen erg van slag waren en dat dit weer een slechte invloed had op mijn huid. Het resultaat is nu eigenlijk dat ik veel gezonder eet en dat mijn huid steeds beter wordt. Ik merk echt verschil. 

Rowan is erg betrokken en een erg lieve vrouw. Ze is erg geïnteresseerd in hoe het met je gaat en denkt altijd met je mee en je kunt met al je vragen bij haar terecht. 

Ik zou de test zeker aanraden bij anderen. Je komt erachter wat er vanuit binnen niet goed is. Dit is iets waar je normaal gesproken niet snel aan denkt. En Rowan kan je hier echt heel goed bij helpen."
H. Ririassa
EMB Bloedtest

Wil jij je net als al deze toppers ook blijvend slanker, energieker en zelfverzekerder voelen? Plan dan nu een gratis kennismakingsgesprek in zodat je nooit meer op dieet hoeft.

Ik beloof je een gezellige samenwerking met Tony's 😉

Hieronder nog wat toffe berichtjes die ik heb ontvangen via verschillende kanalen en trajecten:

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp