Referenties

Rowan heeft mij geholpen om mijn lifestyle aan te passen met een blijvend resultaat. Het resultaat is een gewichtsverlies van ruim 13 kilo! Ik vond de samenwerking fijn om de korte lijntjes, ze neemt de tijd voor je en stuurt tussentijds motivatie berichtjes. Daarnaast waren de menu's afgestemd op mijn gezinsleven en kon iedereen gewoon lekker meedoen. Ik wist van te voren niet echt wat ik kon verwachten. Maar tijdens de intake heeft Rowan mij overtuigd van haar kennis en kunde op het gebied van voeding en lifestyle. Dit motiveerde mij extra om te gaan knallen om mijn doelen na te streven! Met Rowans aanpak en motivatie kan ik iedereen aanraden om deze uitdaging te pakken en te gaan werken aan een nieuwe lifestyle!
Dennis Wirtz
Het 10 weken Fitter traject
Voordat ik bij Rowan kwam was ik zoekende naar de juiste manier van gezonder worden en was niet tevreden met de kilo s op de weegschaal. Omdat ik vertrouwen heb in de aanpak die ze vertelde tijdens het kennismakingsgesprek heb ik gekozen voor Rowan. Ze heeft mij op de juiste momenten gemotiveerd om door te blijven gaan. Het resultaat is -4,5 kilo, maar bovenal inzicht ineen evenwichtig voedingspatroon.
Marloes Oosterom
Het 10 weken fitter traject
Ik wilde me fitter in mijn vel voelen en daarom heb ik een voedingsanalyse bij Rowan aangevraagd. Ik kan wegens blessures niet sporten en hierdoor ben ik me bewust dat voeding nog belangrijker is dan wanneer je wel sport. De berichtjes van Rowan waren enorm motiverend en fijn en op een of andere manier altijd precies op de juiste tijden. Ik ben nu in totaal 0,5 kilo kwijt. Nog niet wat ik wil, maar ik kan nu heel goed zien dat wanneer ik een weekendje veel lekkers eet ik het meteen op de weegschaal zie. Wanneer je merkt dat je je lekker voelt en het dan ziet op de weegschaal is een gevoel dat niet uit te leggen is. Helemaal als je denkt dat je nog steeds genoeg eet, geen honger hebt en het dus echt voelt als het hebben van de juiste lifestyle. De voedingsanalyse is leuk vorm gegeven maar vooral lekker duidelijk geschreven, Rowan draait niet om de zaak heen maar zegt gewoon hoe het is.
Joyce Neelen
Het Gezonder pakket - Voedingsanalyse
Ik wilde graag afvallen omdat mijn BMI te hoog is maar was er zoekende hoe ik dat moest aanpakken. Ik had behoefte aan simpele en laagdrempelige tips, een diëtiste voor een afspraak zag ik niet zitten, daarom heb ik gekozen voor het voorbeeld-dagmenu. Ik weet nu precies hoeveel kcal ik mag eten om af te vallen en welk producten erg veel kcal bevatten. Ik heb niet het idee te diëten, maar meer dat ik op moet letten wat ik eet. Ik zag na een week meteen resultaat: 1,3 kilo afgevallen. Ik heb een beter eetpatroon en ben bewuster gaan kiezen in wat ik wel en niet eet. Het Whatsapp contact vond ik heel fijn en prettig, heel laagdrempelig. Rowan is een enthousiaste meid, ik had het gevoel een goede bekende te appen terwijl ik je eigenlijk helemaal niet persoonlijk ken. Dat vond ik erg leuk!
Rosa
Het Gezonder pakket - Voedingsanalyse
Dankzij Rowan heb ik alle informatie om te starten met een gezondere levensstijl. Ze heeft me uitgebreid advies gegeven d.m.v. een voedingsanalyse. Vriendelijke en erg motiverende dame. Zeker een aanrader!
Ivanca de Schutter
Het Gezonder pakket - Voedingsanalyse
Ik had behoefte aan meer handvatten om inzicht te krijgen in gezond eten. Welke keuzes moet ik maken? Wat is gezond? Hoe ga ik om met bepaalde situaties etc. Ik heb inzicht gekregen in de mogelijkheden en weet nu wat verantwoorde keuzes zijn, wat ik wel en niet kan eten en hoe dit dan past in mijn kcal behoefte van die dag. Het Whatsapp is een goede toevoeging. Ik vond het vooral erg fijn dat Rowan zelf ook het contact opzocht en niet in plaats van op de achtergrond bleef. Dat maakte de samenwerking laagdrempelig en ik ontving motiverende woorden en alle antwoorden waren echt op mijn situatie afgestemd.
Valentina
Het Gezonder pakket - Voedingsanalyse
Voordat ik bij Rowan kwam had ik behoefte aan gezonder leren eten en hoeveel. Het menu heeft veel voor me gedaan. Het voelt niet als een dieet maar een verandering van leefstijl en het is veel makkelijker vol te houden. Het Whatsapp contact vond ik heel handig en voelde niet als moeten, er was geen druk. Het resultaat is dat ik gezonder ben gaat eten, heb een beter patroon en al minder kilo’s en omtrek.
ML
Het Gezonder pakket - Voedingsanalyse

Hieronder nog wat toffe berichtjes
die ik heb ontvangen via verschillende kanalen en trajecten

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp