“ Ik was zo’n eeuwige diëter, tot dat ik ontdekte wat het echte geheim is van lekker in je vel zitten”

Hi, ik ben Rowan, gek op eten zowel gezond als minder gezond, of zeg maar gerust snoepkont. En ik voelde mijzelf daar heel vaak schuldig over.

Gelukkig kan ik die laatste zin nu al een aantal jaar in de verleden tijd schrijven.

Maar dat was een groot deel van mijn leven niet het geval.

Ik zat zo’n 8 jaar geleden absoluut niet lekker in mijn vel, was niet blij met die dikke poten en buik die ik in de spiegel zag en wilde daarom graag 10 kilo kwijtraken.

Die kilo’s he, die verloor ik wel tijdens weer een strikte poging waarbij ik mezelf van alles verbood. Maar ze kwamen er ook iedere keer weer aan als ik weer ‘normaal’ ging doen. Ik had van alles geprobeerd, geen suiker meer, koolhydraatarm, Sonja Bakker, ach ik heb bijna alles wel geprobeerd en snapte maar niet waarom het niet werkte. Als ik er nu over nadenk voel ik de frustratie nog steeds.

Achteraf bewonder ik mijn doorzettingsvermogen wel. Iedere keer probeerde ik het opnieuw en deed ik weer een poging, alles voor een lager getal op de weegschaal.

Ik zat vast in een cirkeltje

Tot ik op het punt stond dat ik wist dat het anders moest. Dat het anders kon. Andere mensen konden het toch ook? Dan moest het mij ook lukken.

Google was mijn vriend des tijds en die vertelde me dat ik moest gaan sporten. Lang verhaal kort: dat hielp niets. Althans, mentaal wel, maar niet om blijvend af te slanken.

Na lang wikken en wegen besloot ik puur voor mijzelf de opleiding tot gewichtsconsulente te volgen.

De opleiding deed mij inzien dat ieder persoon uniek is en dat er voor iedereen iets anders werkt. De reden dat een dieet niet blijvend werkt en ik een slechte relatie met eten had ontwikkeld.

Ik moest mijn mindset veranderen, mijn belemmerende overtuigingen wegnemen en weer leren genieten van eten. Zowel van gezonde als van minder gezonde producten.

Oef wat vond ik dat moeilijk..

Maar ik plukte er wel de vruchten van, ik voelde me steeds beter, had ineens een stuk minder last van mijn buik en stond steeds vaker energieker op en die kilo’s gingen er langzaam vanaf.

Het heeft me uiteindelijk veel meer opgeleverd dan alleen die kilo's die ik verloren ben.

Ik had zo’n enorme mindset switch gemaakt, ik begon weer in mezelf te geloven en werd steeds blijer met wat ik in de spiegel zag. En dat had alles behalve te maken met dat gewicht. Die weegschaal bleef dan ook steeds vaker alleen in de hoek staan.

De mensen om mij heen wilde natuurlijk heel graag weten hoe ik dit gedaan had en omdat mijn hartje steeds sneller ging kloppen bij elke vriendin waarmee ik mijn kennis deelde ben ik in 2018 achter de schermen gestart met De Online Gewichtsconsulent.

Sinds die tijd heb ik al vele vrouwen succesvol mogen helpen naar blijvend gewichtsverlies en meer energie! 

Hoe meer vrouwen ik mocht helpen hoe vaker ik tegen kwam dat ik graag nog meer impact wilde maken op het gebied van je lichaam voeden ipv vullen om zo het beste in jou naar boven te halen en dat miste ik toch wel een beetje bij de opleiding tot gewichtsconsulent.

Daarnaast kampte ik zelf jaren lang met blaasontstekingen waardoor ik continu aan de antibiotica zat en ze niets konden vinden en had ik vaak PDS klachten waarop werd gezegd dat ik daar maar ‘mee moest leren leven’. Wat ben ik blij dat ik het daar niet bij gelaten heb en ik een orthomoleculair therapeut had opgezocht. Lang verhaal kort, Door het veranderen van mijn voedingspatroon en supplementen ben ik helemaal klachten vrij en dat is voor mij de reden geweest dat ik in 2020 gekozen heb om de opleiding orthomoleculair Adviseur Basis en de opleiding op EMB bloedtesten te doen.

Ik geloof namelijk, inmiddels uit ervaring, in het zelfhelende vermogen van ons lichaam. Een lichaam dat gezond en in balans is heeft geen klachten. Enorm blij dat ik zelf de touwtjes in handen heb genomen na de diagnose PDS en onverklaarbare blaasontstekingen en ik nu energiek en zonder klachten door het leven mag gaan. Wat een verademing is dat.

"Het is mijn missie om jou te helpen naar een energieker, gelukkiger en slanker leven vol zelfvertrouwen. Een leven zonder schuldgevoel en met genieten. Dat betekent dat je van mij nooit zal horen wat je wel of niet mag eten. Samen gaan we opzoek naar de juiste balans dat precies voor jou en je lichaam werkt. We leven dit leven tenslotte maar 1 keer, laten we er van genieten."

Door als online gewichtsconsulent/orthomoleculair therapeut te werken wil ik jou laten zien, waar je ook woont, dat een gezond, gelukkig, energiek en slanker lever haalbaar is. Want dat gun ik jou ook!

Meer weetjes over Rowan;

En nu ben jij aan de beurt..

Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat jou bezig houd.
Wat is jouw verhaal?
Wat is de reden dat je op mijn site kwam kijken?
Waar loop je tegen aan?
Wat is jouw doel?
En belangrijker nog, wat houd je tegen?

Wanneer jij, net als ik was, ook helemaal klaar bent met het 
eeuwige diëten dan ben ik er om jou te helpen.

Ik leer je vanuit mijn studies en eigen ervaring hoe jij weer
van jezelf en eten kunt gaan houden.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Vul dan direct
hiernaast het formulier in en ik neem contact met je op.

LET’S CONNECT!

Wil jij dagelijks meer inspiratie, motivatie en tips rondom afslanken, gezond eten, het vinden van de juiste balans en meer over mij weten? Volg mij dan op @deonlinegewichtsconsulent_com

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp