Hi, leuk dat je er bent!

Ik ben Rowan, het gezicht achter
De Online Gewichtsconsulent.
Benieuwd naar mijn verhaal?
Lees dan hieronder verder …

Hi lieve jij,

Ik wil eerst even zeggen dat ik het super tof vind dat je op mijn website bent beland.
Ik ben Rowan Veltkamp (1990) en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. Nu zit daar natuurlijk een langer verhaal achter waar ik je graag in mee neem.
Een paar jaar geleden zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Ik vond dat ik 10 kilo kwijt moest en dacht dat ik me daardoor beter zou gaan voelen. Ik heb verschillende diëten geprobeerd, zoals geen suiker meer, minder koolhydraten etc. Die 10 kilo ging er wel vanaf, maar ik voelde me niet perse fitter en zodra ik weer dat snoepje, wijntje of chips pakte kwamen de kilo’s er weer aan…

Dat kan anders!

Dit kan en moet anders dacht ik! Ik ben begonnen met meer sporten, dit deed mijn mind vooral erg goed! Daarnaast ben ik me gaan verdiepen in voeding. Want ik was er wel achter dat voeding DE brandstof is voor een gezond lichaam. Uiteindelijk heb ik besloten om de opleiding Gewichtsconsulente te volgen. De combinatie van voeding, weten wat ik mag en kan eten om af te vallen en op gewicht te blijven, en sporten, zorgden samen voor meer energie en blijdschap. De kilo’s die ik kwijt wilde vlogen eraf. En het leukste: deze bleven er af, want ik wist nu hoe!

Dit verschil dat ik zelf voelde en wat ik terugkreeg van de mensen om me heen, heeft ervoor gezorgd dat ik in 2018 al in mijn hoofd en achter de schermen ben gestart met De Online Gewichtsconsulent. Mijn doel is dan ook jou te helpen naar een gezonder en fitter leven. Niet door middel van een dieet maar door middel van gezond en gebalanceerd eten, bewegen en de juiste mindset. Meer calorieën verbranden dan eten, blijvend op jou streefgewicht, zonder ‘verboden’ producten.

Ik weet zelf maar al te goed hoe druk het leven kan zijn en hoe snel je naar ongezonde voeding grijpt. Ik wil jou dan ook op een makkelijke en vooral tijdbesparende manier helpen bij een gezonde leefstijl die je kunt volhouden, ongeacht waar je woont en hoeveel vrije tijd je hebt. Door als online gewichtsconsulent te werken, zorg ik dat een gezond leven of gewichtsverlies voor jou, waar je ook woont, haalbaar kan zijn.

Ik ben lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Dat betekent dat mijn pakketten deels of volledig vergoed worden door jouw zorgverzekering.

Heb je een vraag, opmerking of iets te vieren? Neem dan contact met me op.

Hieronder deel ik nog wat (fun)facts over mij en nodig ik je uit om jouw verhaal met me te delen.

Liefs, Rowan

Some [fun] facts about me

Ik werk 3 dagen per week als pedagogisch medewerkster op een kinderdagverblijf.

Ik hou enorm van eten, sterker nog, als je mij niet ‘op tijd voedt’ word ik stront chagrijnig. 

Ik ben dol op gezond eten, maar ook een enorme snoepkont.

Na het eten van iets hartigs wil ik eigenlijk meteen iets zoets. 

Na een jarenlange liefde met hardlopen, heb ik, na een blessure, een klein beetje een haat/liefde verhouding. Maar ik doe mijn best die liefde weer terug te vinden.

Op het gebied van sport ben ik snel de motivatie kwijt als het me niet genoeg uitdaagt omdat er, voor mij, te weinig afwisselingen zijn.

Ik ben gek op reizen, de wereld zien en mooie plekken ontdekken. En daarbij natuurlijk de cultuur én keuken te proeven.

IMG_2042-1

En nu ben jij aan de beurt

Vertel mij wie je bent.

Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat jou bezig houd.
Wat is jouw verhaal?
Wat is de reden dat je op mijn site kwam kijken?
Waar loop je tegen aan?
Wat is jouw doel?
En belangrijker nog, wat houd je tegen?

Wanneer je het leuk vind kun je het formulier hiernaast invullen,
wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.
Ik neem zsm. contact met je op!

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp