ByeBye Kilo's

Ben jij klaar om die kilo's voor eens en voor altijd gedag te zeggen?

Ik leer jou hoe je af kunt rekenen met die kilo’s zodat jij je weer energiek en zelfverzekerd voelt en een leven creëert waarin je kan genieten van Tony’s, koekjes en chips

Herken je dit:

Je hebt al zoveel diëten en zelfhulpmethodes geprobeerd, maar telkens val je terug in je oude patroon. Je vraagt je of het je uberhaupt wel gaat lukken om gezonder te leven, minder te snoepen en meer te bewegen. Je weet het gewoon even niet meer, je wil je zo graag fit en slank voelen maar hoe dan??

Je ziet door de bomen het bos niet meer en bent opzoek naar een methode dat wel werkt voor jou. Je bent helemaal klaar met diëten waar de focus ligt op alles wat je niet meer mag eten. Je wilt een leefstijl dat bij je past en waarin je ook gewoon mag genieten van chocolade, koekjes en chips.

Je blijft rondjes zwemmen omdat je niet zo goed weet waar je nu weer moet beginnen..

Lieverd, dat kan anders!

Je kunt blijven aanrommelen en het zelf blijven proberen. Je kunt al die diëten nog een keertje gaan proberen en al die lekkere producten waar je hoofd maar om blijft roepen tijdens dat dieet maar blijven negeren.

Ik heb dit ook gedaan, dieet na dieet, en kan je vertellen dat je over een paar weken weer terug bij af bent. Al die diëten waarbij de focus ligt op alles wat je niet meer mag leveren geen blijvend resultaat op. En rekenen al helemaal niet af met dat vreselijke schuldgevoel dat je hebt wanneer je iets ‘ongezonds’ hebt gegeten. 

Ik herken dit machteloze gevoel zo ontzettend goed, want ik had dit precies zo! Daarom ontwikkelde ik speciaal voor vrouwen zoals ik mijn eigen methode ByeBye Kilo’s. Om je al deze frustratie, schuldgevoelens en vermoeidheid te besparen wil ik je uitnodigen voor de e-course ByeBye kilo’s.

In deze cursus laat ik jou precies zien hoe je blijvend gewicht kunt verliezen, zodat je je energieker, slanker en zelfverzekerder voelt.

Ik leer waarom al die andere methodes tot nu toe geen effect hadden en help je bij het stellen van een haalbaar doel, waardoor je de eerste kilo’s direct gaat verliezen. Daarnaast leer ik je ook hoe je dit vast kunt houden, zodat je niet terugvalt in je oude patronen.

Door deze cursus leer je hoe je meer rust rondom je voedingspatroon kunt ontwikkelen en zeg je die vervelende schuldgevoelens gedag zodat je weer leert genieten van eten en toch het getal op de weegschaal ziet zakken. Daarnaast leer ik je hoe je dit vast kunt houden zodat je niet terug valt in oude patronen.
We gaan samen de eerste stappen zetten naar een energieker & slanker leven, want dit gun ik alle vrouwen. .Door deze cursus leer je hoe je meer rust rondom je voedingspatroon kunt ontwikkelen en zeg je die vervelende schuldgevoelens gedag zodat je weer leert genieten van eten en toch het getal op de weegschaal ziet zakken.

“IK LEERDE VOEDING OP EEN POSITIEVE MANIER INZETTEN EN WIST DAARMEE 10 KILO BLIJVEND KWIJT TE RAKEN”

Hi, ik ben Rowan en ik weet hoe je blijvend kunt afvallen op een leuke en makkelijke manier zonder dat je er iets voor hoeft te laten. Dit klinkt misschien onwerkelijk, maar ik heb het zelf ervaren en wil daarom nu anderen helpen om zich weer fit en energiek te voelen en zo voluit te kunnen genieten van het leven.

Ik stond namelijk in jouw schoenen.

Ik wilde dolgraag blijvend afvallen, stond elke ochtend moe op en telde de uren af voordat ik weer naar bed kon, dacht dat chips, chocolade en koekjes gelijk stonden met aankomen en ik was niet blij met wat ik in de spiegel zag.

Ik heb toen van alles geprobeerd; geen suiker meer, geen koolhydraten etc en ik ben meer gaan sporten. Het werkte. Zelfs op korte termijn viel ik 5 kilo af. Maar voelde ik me fitter en energieker? Nee, eigenlijk niet.. En zodra ik weer ‘normaal’ ging eten kwamen de kilo’s er weer aan. Dit kan en moet anders dacht ik.

Uiteindelijk heb ik een manier gevonden dat niet alleen iets voor mijn gezondheid deed, maar ook voor mijn brein. De 10 kilo die ik kwijt wilde zijn er blijvend af en ik geniet nog steeds van dat schaaltje chips en glas wijn en dat zonder schuldgevoel. En belangrijker: ik voel me fitter en energieker dan ooit! En dat is precies wat ik jou gun! Dat is de reden dat ik heb besloten de opleiding Gewichtsconsulent te gaan volgen.

Met mijn eigen ‘strijd tegen de kilo’s’ ervaring, de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en het coachen van toppers van klanten, ben ik nu hier om jou te helpen. Je staat er niet alleen voor

“Na 1 week merkte ik al dat ik minder snaaibehoefte had, makkelijk meer groentes at en meer waker dronk én ik was al 1 kilo kwijt!” - Lianne

E-course:

ByeBye Kilo's

In de cursus laat ik jou precies zien hoe je blijvend gewicht kunt verliezen. Je gaat aan de slag met een haalbaar doel en je zult de eerste kilo’s al verliezen. Daarnaast leer ik je ook hoe je dit vast kunt houden, zodat je niet terugvalt in je oude patronen.

Module 1: Waar wil ik heen?

Wat is je startpunt en waar wil je naar toe? In deze module gaan we laagjes dieper om te kijken wat jij nou echt wilt bereiken. Wat is jouw grootste droom? Hoe wil je je voelen? Hoe ziet dat eruit? En wat heb je ervoor nodig om dat te bereiken?

Module 2: Food = Energy

In deze module duiken we dieper in de wereld van ‘gezonde voeding’. Want wat is nou precies gezond? Hoe pas je de 80/20 regel toe? Wat vertelt je lijf je eigenlijk? En wanneer behoud jij het meeste energie? Eten moet energie opleveren, geen energie kosten.

Module 3: Mind.Set.Go

Misschien wel de belangrijkste module. Alles draait om de juiste mindset. Laten we van die van jou een succes mindset maken zodat je weer geniet van eten en daarmee de relatie met voeding én jezelf leert verbeteren!

Totale waarde: 165,- 
Jouw investering is slechts 87,-

Nu tijdelijk met deze bonussen helemaal gratis:

Module: Etiketten lezen

Wat mij betreft noodzakelijk is, is weten wat je eet. Want afvallen is misschien wel je doel, uiteindelijk zegt het getal op de weegschaal niet zoveel als jij je niet fitter of energieker voelt. Wat jou gaat echt gaat helpen is precies weten wat je eet. En hoe doe je dat? Juist, door etiketten te lezen. Pas dan weet jij of iets een marketing trucje is of dat een product écht gezond is zoals de verpakking je doet geloven. Jij krijgt deze module als bonus cadeau zodat jij precies weet waar je op moet letten bij het lezen van een etiket.

TWV. 55,-

Module: Energiebehoefte berekenen

Ieder lichaam is uniek. Één van de redenen dat diëten niet werken. In deze module kom je er achter wat de energiebehoefte van jouw lichaam is en leer je hoe je dit kunt inzetten om blijvend gewicht te verliezen.

TWV. 55,-

Sheet: What I eat in a day

Ik denk wel de meest gestelde vraag: kun je een ‘what I eat in a day’ maken? En de vraag snap ik heel goed, want wat eet een gewichtsconsulent om op gewicht te blijven. Ik deel het niet vaak maar voor deze keer heb ik eens 3 weken bijgehouden wat ik eet en ontvang jij deze sheet als gratis bonus.

TWV. 27,-

"Ik had behoefte aan meer handvatten om inzicht te krijgen in gezond eten. Welke keuzes moet ik maken? Wat is gezond? Hoe ga ik om met bepaalde situaties etc. Ik heb inzicht gekregen in de mogelijkheden en weet nu wat verantwoorde keuzes zijn, wat ik wel en niet kan eten en hoe dit dan past in mijn kcal behoefte van die dag.” - Valentina

Belangrijke weetjes:

Het programma is volledig online en te volgen wanneer het jou uitkomt

De modules bestaat uit zowel tekst als video zodat jij zelf bepaald hoe je leert.

Je ontvangt het ByeBye Kilo's werkboek met praktische opdrachten

Je behoud 1 jaar lang toegang tot alle inhoud

Wat brengt de cursus jou?

Na het volgen van deze online cursus weet jij precies wat voor jou werkt, waar jouw lichaam blij van wordt en ga je nu echt daadwerkelijk je doelen behalen en belangrijker: behouden!

Zodat jij blijvend slanker, fitter en energieker door het leven kunt gaan.

Door deze training leer je hoe je meer rust rondom je voedingspatroon kunt ontwikkelen en zeg je die vervelende schuldgevoelens gedag zodat je weer leert genieten van eten en toch het getal op de weegschaal ziet zakken.

Hieronder lees je een paar ervaringen van meiden waarmee ik deze kennis heb gedeeld. Ze stonden ooit op hetzelfde punt als jij nu staat:

Veelgestelde vragen

Na het plaatsen van je bestelling krijg je binnen 5 minuten toegang tot de online leeromgeving. Je ontvangt hiervoor een mail met alle instructies

De waarde van de cursus is 302,-, jij betaalt slechts 87,-.

Voor de vrouw die besloten heeft om nu het hef in eigen handen te nemen en te stoppen met dat eeuwige dieet. Voor de vrouw die slechts 2 kilo of juist 20 kilo kwijt wil. Voor de vrouw waarbij het nog niet eerder gelukt is een methode te vinden die echt bij ze past. Voor de vrouw die zonder schuldgevoel wil genieten van eten en tegelijkertijd het doel niet tijdelijk maar voor de rest van haar wil leven behalen.

Je behoud minimaal 1 jaar lang toegang. Mocht het je nu niet uitkomen om de training te volgen, dan kun je altijd op een later tijdstip volgen.

Yes, zeker! Wanneer je binnen 1 maand overstapt naar het Energieker & Slanker Programma dan verrekenen we  de prijs met wat je voor de cursus betaalt hebt.

Ik snap heel goed dat het spannend is om in jezelf te investeren en daarnaast kan ik niet in jouw portemonnee kijken. Wat ik je wel wil vragen is deze gedachten eens om te draaien: wat kost het je als je het niet doet? Aangezien je helemaal tot hier bent gekomen met lezen weet ik dat je verlangt een slanker en energieker leven. Het kost je dan misschien geen geld als je het niet doet, maar wel frustratie, onzekerheid en vermoeidheid. 

Als je de vraag ‘tot wanneer houd ik toegang tot de cursus’ hebt open geklikt dan zag je al dat je minimaal 1 jaar toegang tot de modules. Binnen dat jaar nog steeds geen moment gevonden voor jezelf? Dan vraag ik me af of jij daadwerkelijk je doelen wel wilt behalen. Ik ga je leren met hoe weinig tijd je toch gezond kan leven en misschien zelfs tijd over houd.

Dit is direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachten patroon te doorbreken. De oude jij had allemaal smoesjes verzonnen waarom je niet zou moeten meedoen aan de cursus. Maar de nieuwe jij bedenkt geen smoesjes meer. Je gaat denken in mogelijkheden en niet meer in alles wat niet mag. Yes? Let’s go!

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan gerust een mailtje naar rowan@deonlinegewichtsconsulent.com

Wil je graag een traject aan gaan, maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Dat kan natuurlijk ook! Je mag me dan ook een mailtje sturen.

Twijfel je niet meer en weet je gewoon zeker dat dit hetgeen is wat je nodig hebt? Klik dan op onderstaande knop en schaf direct  Succesvol Slanker aan.

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp