Schermafbeelding 2020-07-03 om 17.54.54

INSTAGRAM CURSUS

#HappyHormones

‘De kracht van voeding op jouw gewicht en vruchtbaarheid’

Herken jij dit?

Je bent vaak moe, energieloos en/of prikkelbaar waardoor je merkt dat je niet alles uit het leven kunt halen of die leuke partner voor je vriend(in) kunt zijn.

Je hebt allerlei vage klachten en je hebt geen idee waar het vandaan komt. Je weet dat voeding je kan helpen maar weet niet welke stappen je kunt zetten

Je wilt graag wat gewicht verliezen maar verliest keer op keer weer van die lekkere trek.

Je wilt zwanger worden maar helaas is dit nog niet gelukt en je wilt nu de touwtjes in handen nemen om zelf de kans te vergroten.

Wat als wij je vertellen dat het ook anders kan?

Je kunt blijven aanrommelen, vage klachten zoals vermoeidheid (ondanks 8 uur slaap), een opgezette gevoel, stemmingswisselingen, slechte concentratie etc. voor lief nemen. Maar wat nou als je in een paar simpele stappen al veel lekkerder in je vel kan komen te zitten? Dat je je lijf een stukje meer rust geeft om energieker door het leven te gaan?

We zullen even eerlijk met je zijn. Wij stonden waar jij nu staat, wij dachten dat bepaalde klachten bij ons hoorden.
We stonden er niet bij stil dat deze klachten niet normaal waren en we stonden er helemaal niet bij stil dat hormonen in je lijf heel veel voor je kunnen doen. Of juist niet doen en daardoor tegen je kunnen werken. Hormonen die niet in balans zijn kunnen er oa. voor zorgen dat afvallen niet lukt of uit zich in een onverklaarbare onvruchtbaarheid. 

En waarom nemen we die vage klachten eigenlijk voor lief?
Wij willen je laten zien dat deze klachten NIET normaal zijn en er NIET bij horen. De reden dat we deze Instagram cursus ‘#HappyHormones – De kracht van voeding op jouw vruchtbaarheid en gewicht’ hebben ontwikkeld.

Wij nemen je in deze cursus mee in een paar simpele stappen in je voedingspatroon om weer lekker in je vel te komen en ervoor te zorgen dat de hormonen voor je gaan werken, waardoor bovenstaande klachten langzaam maar zeker verdwijnen.

Voeding kan zo veel doen voor je lijf en omdat jij je daar nog niet bewust van bent zit je nog in een wereld vol met vage klachten. Maar wat nou als we samen eens een kijkje gaan nemen in een andere wereld?

Een wereld waarin je:

Meer energie zult hebben en een egalere huid
Minder prikkelbaar bent en minder klachten ervaart rondom je menstruatie
Geen 4 uur cup-a-soup dip meer zult hebben
Je darmen veel meer rust hebben en is dat opgeblazen gevoel veel minder is of zelfs verdwenen
✔ Je meer controle hebt over je eigen eet- en drinkpatroon en veel meer rust zult ervaren rondom voeding
Begrijpen hoe je je lichaam voor je kunt laten werken ipv tegen je
 Minder zin hebt in tussendoortjes en de hoofdmaaltijden meer gaat waarderen

*Noteer in de notities bij je bestelling jouw Instagram account naam zodat wij je toe kunnen voegen.

Wij zijn Lotte en Rowan

En wij geloven erin dat je met voeding heel veel kunt doen voor een energiek lijf!

Lotte is hormooncoach en helpt vrouwen de kans op een zwangerschap vergroten en Rowan is gewichtsconsulent en helpt om op een leuke manier af te vallen.

Nu zul je denken, wat doen ze samen? Dat gaan we je vertellen.
Wij weten dat wanneer je hormonen niet in balans zijn afvallen moeizaam gaat maar dat geld ook voor een gewenste zwangerschap.

Onze visie en missie is uiteindelijk hetzelfde, jouw de touwtjes in handen geven om de gezondste versie van jezelf te worden.

En met die reden hebben wij besloten om de handen in een te slaan om jou op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met hormonen en voeding. Om er voor te zorgen dat de hormonen voor je gaan werken in plaats van tegen je zodat je hopelijk jouw doel gaat behalen. Of dat nou een gewenste zwangerschap of afvallen is.
Dat gunnen wij jou!

Hoe ziet de cursus #HappyHormones eruit?

● We gaan in 8 dagen tijd (1 -8 aug) aan de slag met de vier onderwerpen zuivel, mindset, eiwitten en bloedsuikerspiegel. Elke dag gaan we 1 onderwerp helemaal uitlichten.
● Iedere dag zullen we je uitdagen om niet alleen de kennis tot je te nemen maar de info ook daadwerkelijk toe te passen
● Je ontvang je ticket via mail, vervolgens voeg je de Instagram pagina @Cursus_HappyHormones toe. Je krijgt de dag voorafgaand van de cursus toegang tot het account
● Iedere werkdag 3 posts
● 100+ stories
● 1 live  Q&A op zaterdag 8 augustus om 10.00 uur
● Een handboek aan het eind van de cursus met alle info als naslagwerk
● De hele maand augustus toegang tot het account
● De investering hiervoor bedraagt slechts €39 

*Noteer in de notities bij je bestelling jouw Instagram account naam zodat wij je toe kunnen voegen.

Wist jij dat?

Afvallen soms niet lukt wanneer je hormonen verstoord zijn

Je met simpele stappen veel lekkerder in je vel kan komen te zitten

Je hormonen gemiddeld 100 dagen nodig hebben om te herstellen

Dat klachten zoals vermoeidheid, een opgeblazen gevoel, verminderde concentratie, prikkebaarheid of puistjes niet normaal zijn en we die niet voor lief moeten nemen.

Af en toe bewust iets minder gezonds eten bijdraagt aan stabiele hormonen en blijvend afvallen

Veel gestelde vragen

Wanneer start en eindigt de cursus?
De cursus start op zaterdag 1 augustus en eindigt op zaterdag 8 augustus.
Waarom we starten op zaterdag? Omdat we klaar zijn met die eeuwige smoesjes ‘Ik ga maandag beginnen’

Wat kost de cursus #HappyHormones?
De investering in jezelf bedraagt slechts €39,-. 

Kan ik vragen aan jullie stellen?
Ja, gedurende deze 8 dagen mag je al je vragen stellen die je hebt via een DM. Tevens organiseren we een live Q&A op zaterdag 8 augustus om 10.00 uur waarbij je al je vragen live kunt stellen.

Tot wanneer houd ik toegang tot de cursus?
Je behoud de hele maand augustus toegang tot de Instagram pagina. Dat betekent dat je rustig aan de slag kunt gaan om alle info toe te passen.

Ik vind het wel veel geld voor een Instagram cursus en vind het spannend om zo’n investering in mezelf te doen.
Dat snappen wij heel goed. Maar probeer die gedachten eens om te draaien. Wat kost het je als je het niet doet? Aangezien je helemaal tot hier bent gekomen met lezen weet ik dat je niet lekker in je vel zit en de touwtjes graag in eigen handen neemt. Het kost je dan misschien geen geld als je het niet doet, maar wel frustratie en onzekerheid.

Ik heb geen tijd om hieraan mee te doen, ik ga op vakantie.
En met die reden houd je de hele maand toegang tot het account en ontvang jij aan het eind van de cursus een handboek met alle info als naslagwerk. Je kunt namelijk niet in 1x alles toepassen, geef het tijd.

Dit is direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachten patroon te doorbreken. De oude jij had allemaal smoesjes verzonnen waarom je niet zou moeten meedoen aan het programma. Maar de nieuwe jij bedenkt geen smoesjes meer. Je gaat denken in mogelijkheden en niet meer in alles wat niet mag. Yes? Let’s go!

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan gerust een mailtje. Klik hier om je mailtje op te stellen. 

Wil je graag mee doen aan de cursus Bewust Voeden maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Dat kan natuurlijk ook! Je mag me dan ook een mailtje sturen.

Twijfel je niet meer en weet je gewoon zeker dat dit hetgeen is wat je nodig hebt? Klik dan op onderstaande knop en schaf direct de cursus aan

*Noteer in de notities bij je bestelling jouw Instagram account naam zodat wij je toe kunnen voegen.

© Lotte en Rowan Instagram Cursus Happy Hormones  |   Alle rechten voorbehouden   |   Privacy verklaring   |   Algemene Voorwaarde

© Lotte en Rowan – Instagram Cursus Happy Hormones  |   Alle rechten voorbehouden   |   Privacy verklaring   |   Algemene Voorwaarden