Het 1:1

Transformatie

traject

Je hebt al zoveel geprobeerd, maar telkens val je terug in je oude patroon. Hoe gaat het me wel lukken om gezonder te leven, minder te snoepen en meer te bewegen? Je weet het gewoon even niet meer…

Herken jij dit?

Je hebt 101 diëten geprobeerd waar de focus vooral lag op alles wat je niet meer mag, en je hebt tot op heden nog niets gevonden wat nou echt voor jou werkt. Je staat op een punt waarop je weet dat het anders moet en vooral, dat je anders wilt! 

Je wilt eindelijk echt af vallen en beter voor jezelf zorgen. Je houdt het telkens een paar weken vol maar dan zwicht je weer voor een zak chips of reep Tony’s. Je staat als het ware stil en dat terwijl je grootste droom is om weer slank en fit door het leven te gaan. 

Lichamelijk merk je ook dat die diëten je niet goed doen, je voelt je nog steeds niet energieker, fitter of slanker. Je weet dat je beter kunt, en je wilt weer blij zijn met wat je in de spiegel ziet.

Je wilt je niet meer schuldig voelen, je wilt niet met tegen zin naar een feestje gaan, maar juist relaxed met eten omgaan en zin hebben in een feestje met alles wat daarbij komt kijken.

Je wilt er zo graag iets aan doen maar wilt dit keer zeker weten dat je volgende poging blijvend resultaat oplevert. Welke stap je moet nemen weet je echt even niet meer, welke methode doet nou wat hij beloofd? Inmiddels zie je door de bomen het bos niet meer.

Eigenlijk heb je helemaal geen zin meer om op ‘dieet’ te gaan. Het werkt toch niet. Je wilt blijven genieten van eten, je wilt je niet meer schuldig voelen na het eten van een stuk Tony’s en met die alles of niets houding ben je al helemaal klaar. Je bent er klaar voor om echt aan de slag te gaan zodat je weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kunt kijken en dat je niet meer continu met eten bezig bent.

Ik stond ook in jouw schoenen en toen ik mijn methode ontdekte, veranderde dit alles voor mij. Ik ben inmiddels al 6 jaar op een stabiel gewicht en heb geen snaaibuien of schuldgevoelens meer. Dit gun ik jou ook. Want geloof mij: het kan echt!

Herkenbaar, en wil je dit voor eens en voor altijd veranderen? 
Dan zit jij hier helemaal goed. Ja dit is voor jou als je nu denkt “ja maar ik heb alles al geprobeerd!”. Het wordt tijd om stappen te gaan zetten die jou naar blijvend resultaat helpen, zonder het gevoel te hebben dat je op dieet bent. Laat mij je helpen om weer fitter, energieker en slanker door het leven te gaan!

“Ik leerde voeding op een positieve manier inzetten
en wist daarmee 10 kilo blijvend kwijt te raken”

Hi, ik ben Rowan en ik geloof dat je blijvend kunt afvallen op een leuke en makkelijke manier zonder dat je er iets voor hoeft te laten.

Een paar jaar geleden voelde ik me totaal niet fit. Ik was niet blij met wat ik in de spiegel zag, voelde me niet die leuke vriendin, mijn kleding zat me totaal niet lekker en in mijn ogen konden andere meiden alles maar eten. Kortom, ik wilde afvallen.

Ik heb toen van alles geprobeerd; geen suiker meer, geen koolhydraten etc en ik ben meer gaan sporten. Het werkte. Zelfs op korte termijn viel ik 5 kilo af. Maar voelde ik me fitter en energieker? Nee, eigenlijk niet.. En zodra ik weer ‘normaal’ ging eten kwamen de kilo’s er weer aan. Dit kan en moet anders dacht ik.

Uiteindelijk heb ik een manier gevonden dat niet alleen iets voor mijn gezondheid deed, maar ook voor mijn brein. De 10 kilo die ik kwijt wilde zijn er blijvend af en ik geniet nog steeds van dat schaaltje chips en glas wijn en dat zonder schuldgevoel. En belangrijker: ik voel me fitter en energieker dan ooit! En dat is precies wat ik jou gun! Dat is de reden dat ik heb besloten de opleiding Gewichtsconsulent te gaan volgen.

Met mijn eigen ‘strijd tegen de kilo’s’ ervaring, de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en het coachen van de mensen om me heen, ben ik nu hier om jou te helpen. Je staat er niet alleen voor!

“Ik ben 10 kilo afgevallen. Ik had nooit gedacht dat het me zou lukken!” – Rosa

Na het 1:1 Transformatie Traject:

Weet jij:

Voel jij:

Heb jij:

Pas jij:

Wat kan ik verwachten?

“Rowan heeft mij geholpen om mijn lifestyle aan te passen met een blijvend resultaat. Het resultaat is een gewichtsverlies van ruim 13 kilo!”
– Dennis Wirtz

1:1 Transformatie programma

12 weken

Deze investering in jezelf
bedraagt nu tijdelijk geen 

maar slechts 547,- incl. btw

of 3x €183 euro of 6x €92

Dit pakket is volledig online: via Facetime, Whatsapp video bellen, mail of per telefoon, zodat je niet de deur uit hoeft voor een consult. Toch liever live afspreken? Mail me voor de mogelijkheden.

De Online Gewichtsconsulent is lid van de BGN Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat mijn pakketten deels of volledig vergoed worden door groot aantal zorgverzekeraars. Wil je weten of jouw verzekering iets vergoedt? Klik dan hier om te kijken op de website van BGN Nederland of neem contact met mij op als je hier meer over wilt weten.

1:1 Transformatie programma
incl. EMB

12 weken

Deze investering in jezelf bedraagt 

€666,- incl. btw

of 3x €222 euro of 6x €111

Dit pakket is volledig online: via Facetime, Whatsapp video bellen, mail of per telefoon, zodat je niet de deur uit hoeft voor een consult. Toch liever live afspreken? Mail me voor de mogelijkheden.

De Online Gewichtsconsulent is lid van de BGN Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat mijn pakketten deels of volledig vergoed worden door groot aantal zorgverzekeraars. Wil je weten of jouw verzekering iets vergoedt? Klik dan hier om te kijken op de website van BGN Nederland of neem contact met mij op als je hier meer over wilt weten.

Je hebt nu twee keuzes

Je kunt nu denken.. ‘ik ga het nog even zelf proberen..’. Maar dan wil ik een oprechte vraag aan jou stellen: ‘Wat hebben al die pogingen om af te vallen jou tot nu toe opgeleverd?

Aan jou de keus:

óf

Zij stonden waar jij nu staat..

Veelgestelde vragen

De 12 weken gaan in op het moment dat het intake gesprek plaats vind. 12 weken na de intake zal het eindgesprek plaats vinden.

De investering in jezelf bedraagt nu slechts €447,-, dat betekent dat je 100 euro korting krijgt. Wil je ook een EMB bloedtest laten afnemen, dan betaal je slechts 150 euro extra ipv 180. Ben je aanvullend verzekerd? Dan is het mogelijk dat de verzekering een deel van je investering vergoedt. Klik hier om te kijken of jouw verzekering ertussen staat of stuur me even een berichtje.

Ja, gedurende dit traject heb jij een coach in je broekzak zitten en mag je mij 24/7 al je vragen stellen via Whatsapp of via de mail. 

Wanneer jij aanvullend verzekerd bent is er een kans dat dit pakket deels of volledig vergoed wordt door jouw zorgverzekeraar. Klik dan hier om te kijken op de website van BGN Nederland of neem contact met mij op als je hier meer over wilt weten.

Jazeker! Dit pakket is volledig 1:1. Ieder mens is anders en voor iedereen werkt er weer een andere methode. Samen zoeken we naar die van jou!

Je behoud minimaal 1 jaar lang toegang tot de online leeromgeving met de 12 modules. Dat betekent dat je ruim een jaar lang toegang hebt tot alle informatie die je nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden.

Dat snap ik heel goed. Maar probeer die gedachten eens om te draaien. Wat kost het je als je het niet doet? Aangezien je helemaal tot hier bent gekomen met lezen weet ik dat je niet lekker in je vel zit en je graag wilt afvallen. Het kost je dan misschien geen geld als je het niet doet, maar wel frustratie en onzekerheid.

Tijd heb je ook niet nodig. Je hebt focus nodig. Ik ga je leren met hoe weinig tijd je toch gezond kan leven en misschien zelfs tijd over houd. Daarnaast zullen de consulten online plaats vinden wat tijd scheelt.

Dit is direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachten patroon te doorbreken. De oude jij had allemaal smoesjes verzonnen waarom je niet zou moeten meedoen aan het programma. Maar de nieuwe jij bedenkt geen smoesjes meer. Je gaat denken in mogelijkheden en niet meer in alles wat niet mag. Yes? Let’s go!

Je mag me ten alle tijden hier al je vragen stellen of mij een berichtje via Instagram sturen. 

Wil je graag een traject aan gaan, maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Dat kan natuurlijk ook! Je mag me dan ook een mailtje sturen.

Twijfel je niet meer en weet je gewoon zeker dat dit hetgeen is wat je nodig hebt? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Dit gesprek is niet bedoeld om jou over te halen maar om te kijken of we een match zijn. Als het niet bij je past zal ik dit ook eerlijk zeggen.

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp