Het Gezonder pakket

Het eerste zetje dat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan!

Wil je niet een heel coachingstraject maar ben je wel op zoek naar de nodige tips of wil je weten welke aanpassingen je nog kunt maken?

Door een uitgebreide voedingsanalyse ga ik na wat je al goed doet en wat beter kan.

Het enige wat jij hoeft te doen is het invullen van een uitgebreide vragenlijst en voor minimaal 5 dagen je eetschema bij houden.

Het is tijd voor actie!

“Ik zag na een week meteen resultaat: 1,3 kilo afgevallen. Ik heb een beter eetpatroon en ben bewuster gaan kiezen in wat ik wel en niet eet.” – Rosa

Wat zit er in het Gezonder pakket:

✭ Een uitgebreide voedingsanalyse
✭ Een persoonlijk weekmenu aangepast op jouw behoefte
✭ Tips en adviezen
✭ 2 weken lang bereikbaar op Whatsapp en via de mail voor al je vragen
✭ Een aantal oefeningen uit het werkboek
✭ Volledig online 

Wat gebeurt er wanneer jij jouw voedingsdagboek hebt bijgehouden?

Nadat jij je voedingsdagboek hebt bijgehouden en je gegevens* en doelen hebt ingevult, ontvang je mijn bevindingen en vertel ik je wat je al goed doet en wat beter kan; wat jouw lichaam nodig heeft. In dit advies houd ik rekening met jouw doel, voorkeuren, mogelijkheden en wensen. Aan de hand daarvan maak ik een passend menu dat goed vol te houden is.

Tevens ontvang je als bonus een aantal oefeningen uit het werkboek dat je krijgt wanneer je een traject bij mij volgt. In deze oefeningen duiken we o.a. dieper in op jouw lichaam en ga jij je doelen formuleren zodat je gericht aan de slag kunt gaan.

Heb je vragen, loop je ergens tegenaan of wil je jouw succes delen, er is altijd ruimte om me een mail of appje te sturen.

De voedingsanalyse plannen we volledig online.

*Het is belangrijk dat je een betrouwbare weegschaal hebt.

Deze investering in jezelf bedraagt €97,- incl. btw

Dit pakket is volledig online.

 

Zij gingen jou voor:

Ik wilde graag afvallen omdat mijn BMI te hoog is maar was er zoekende hoe ik dat moest aanpakken. Ik had behoefte aan simpele en laagdrempelige tips, een diëtiste voor een afspraak zag ik niet zitten, daarom heb ik gekozen voor het voorbeeld-dagmenu. Ik weet nu precies hoeveel kcal ik mag eten om af te vallen en welk producten erg veel kcal bevatten. Ik heb niet het idee te diëten, maar meer dat ik op moet letten wat ik eet. Ik zag na een week meteen resultaat: 1,3 kilo afgevallen. Ik heb een beter eetpatroon en ben bewuster gaan kiezen in wat ik wel en niet eet. Het Whatsapp contact vond ik heel fijn en prettig, heel laagdrempelig. Rowan is een enthousiaste meid, ik had het gevoel een goede bekende te appen terwijl ik je eigenlijk helemaal niet persoonlijk ken. Dat vond ik erg leuk!
Rosa
Voedingsanalyse
Ik had behoefte aan meer handvatten om inzicht te krijgen in gezond eten. Welke keuzes moet ik maken? Wat is gezond? Hoe ga ik om met bepaalde situaties etc. Ik heb inzicht gekregen in de mogelijkheden en weet nu wat verantwoorde keuzes zijn, wat ik wel en niet kan eten en hoe dit dan past in mijn kcal behoefte van die dag. Het Whatsapp is een goede toevoeging. Ik vond het vooral erg fijn dat Rowan zelf ook het contact opzocht en niet in plaats van op de achtergrond bleef. Dat maakte de samenwerking laagdrempelig en ik ontving motiverende woorden en alle antwoorden waren echt op mijn situatie afgestemd.
Valentina
Voedingsanalyse
Voordat ik bij Rowan kwam had ik behoefte aan gezonder leren eten en hoeveel. Het menu heeft veel voor me gedaan. Het voelt niet als een dieet maar een verandering van leefstijl en het is veel makkelijker vol te houden. Het Whatsapp contact vond ik heel handig en voelde niet als moeten, er was geen druk. Het resultaat is dat ik gezonder ben gaat eten, heb een beter patroon en al minder kilo’s en omtrek.
Marie
Voedingsanalyse

Vergoedingen

De Online Gewichtsconsulent is lid van de BGN Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat mijn pakketten deels of volledig vergoed worden door groot aantal zorgverzekeraars.

Wil je weten of jouw verzekering iets vergoedt? Klik dan hieronder om te kijken op de website van BGN Nederland of neem contact met mij op als je hier meer over wilt weten.

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp