Het Fitter traject

Tijd om jouw doelen en wensen nu echt te gaan behalen!

✘ Heb je al meerdere diëten geprobeerd en val je telkens weer terug op je oude gewicht?

✘ Ben je vaak moe, energieloos en/of prikkelbaar?

✘ Ben je op zoek naar een methode dat werkt voor jou?

✘ Ben je klaar met die diëten waar de focus ligt op de dingen die je niet meer mag eten?

✘ En, vind je het nu écht tijd om aan jezelf te gaan werken?

Dan is het tijd voor actie!

“Stop talking yourself out of opportunities because you don’t feel like you are “ready” yet. It’s time to jump. You are ready now!”

Wat zit er in het pakket:

✭ Intake gesprek van ca. 60 minuten
✭ Persoonlijk voedingsplan
✭ 5 vervolgconsulten van ca. 30 minuten
✭ Evaluatiegesprek van ca. 30 minuten
✭ Bereikbaar op Whatsapp en via de mail voor al je vragen
✭ Online leeromgeving
✭ Volledig online via Facetime, Whatsapp videobellen, mail of in de omgeving van Maarssen bij jou thuis.

Na het 10 weken Fitter traject:

✔ Weet jij hoe je blijvend afvalt en belangrijker; hoe je op gewicht kunt blijven.

 ✔ Weet jij welk voedingspatroon bij jouw lichaam past.

 ✔ Zit jij een stuk lekkerder in je vel.  Je voelt je fitter en energieker.

✔ Weet jij waarom iets gezond of ongezond is.

✔ Ken je de regel: 80% gezond en 20% extraatjes. Dus, zonder verboden producten op jouw ideale gewicht komen en blijven. 

✔ Heb je een nieuwe mindset rondom voeding waar jij je goed bij voelt.

Je vind het prettiger om  persoonlijk begeleid te worden en een stok achter de deur te hebben voor al jouw smoesjes zodat je daadwerkelijk aan de slag gaat en jouw doel gaat behalen.  Je weet inmiddels niet meer wat echt werkt voor jou om het gewenste resultaat te gaan behalen. Door middel van 1 op 1 begeleiding help ik jou in 10 weken tijd gezond af te vallen op een manier die voor jou prettig voelt.

In dit pakket starten we met een intakegesprek van ongeveer 60 minuten. Hierin bespreken we jouw gegevens*, leefstijl, wensen, stellen doelen, vragen en valkuilen op. Voor dit gesprek heb ik jou gevraagd een eetdagboek van 4-5 dagen bij te houden, deze stuur je uiterlijk 4 dagen voor het gesprek naar mij terug. Jouw eetdagboek zal ik analyseren en samen bespreken we mijn bevindingen
Tijdens het traject hebben we 5 vervolg consulten van ca. 30 minuten. (We bespreken tijdens de intake hoe we deze zullen inplannen). In een vervolgconsult bespreken we hoe je ervoor staat, je resultaat, eventuele knelpunten en leer je waarom eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen belangrijk zijn.

Als afsluiter voeren we het evaluatie gesprek. Samen werken we aan jouw nieuwe leefstijl.

Tevens ontvang je toegang tot de online leeromgeving. In deze online omgeving vind je 14 modules met alle info die je nodig hebt om blijvend af te vallen.

Naast de contactmomenten is er altijd ruimte om me een mail of appje te sturen voor al je vragen, inzichten en opmerkingen.

* Voor het maken van een bodycheck is het belangrijk dat je een betrouwbare weegschaal in huis hebt.

Deze investering in jezelf bedraagt €297,- incl. btw

Dit pakket is volledig online: via Facetime, Whatsapp video bellen, mail of per telefoon, zodat je niet de deur uit hoeft voor een consult. Toch liever live afspreken? Mail me voor de mogelijkheden.

De Online Gewichtsconsulent is lid van de BGN Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat de investering in jezelf deels vergoed word door groot aantal zorgverzekeraars. Wil je weten of jouw verzekering iets vergoedt? Klik dan hier om te kijken op de website van BGN Nederland of neem contact met mij op als je hier meer over wilt weten.

Je hebt nu twee keuzes

 Óf

Je blijft aanmodderen en verschillende diëten uitproberen. Grote kans dat het niets oplevert (of juist extra kilo’s)

Óf

Je doorbreekt jouw patroon en gaat serieus aan de slag om jouw doel te bereiken en je fitter en gelukkiger dan ooit te voelen. 

Welke keus maak jij voor jezelf?

Jouw voorgangers zeiden dit

Rowan heeft mij geholpen om mijn lifestyle aan te passen met een blijvend resultaat. Het resultaat is een gewichtsverlies van ruim 13 kilo! Ik vond de samenwerking fijn om de korte lijntjes, ze neemt de tijd voor je en stuurt tussentijds motivatie berichtjes. Daarnaast waren de menu's afgestemd op mijn gezinsleven en kon iedereen gewoon lekker meedoen. Ik wist van te voren niet echt wat ik kon verwachten. Maar tijdens de intake heeft Rowan mij overtuigd van haar kennis en kunde op het gebied van voeding en lifestyle. Dit motiveerde mij extra om te gaan knallen om mijn doelen na te streven! Met Rowans aanpak en motivatie kan ik iedereen aanraden om deze uitdaging te pakken en te gaan werken aan een nieuwe lifestyle!
Dennis Wirtz
1-OP-1 10 WEKEN TRAJECT

Voordat ik bij Rowan kwam was ik zoekende naar de juiste manier van gezonder worden en was niet tevreden met de kilo s op de weegschaal. Omdat ik vertrouwen heb in de aanpak die ze vertelde tijdens het kennismakingsgesprek heb ik gekozen voor Rowan. Ze heeft mij op de juiste momenten gemotiveerd om door te blijven gaan. Het resultaat is -4,5 kilo, maar bovenal inzicht ineen evenwichtig voedingspatroon.


Marloes Oosterom
1-op-1 10 weken traject

Vergoedingen

De Online Gewichtsconsulent is lid van de BGN Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat mijn pakketten deels of volledig vergoed worden door groot aantal zorgverzekeraars.

Wil je weten of jouw verzekering iets vergoedt? Klik dan hieronder om te kijken op de website van BGN Nederland of neem contact met mij op als je hier meer over wilt weten.

De Online Gewichtsconsulent.

” Fall in love with taking care of your body! ” 

Socialize with me:

All rights reserved |  Design by De Online Gewichtsconsulent  |  info@deonlinegewichtsconsulent.com  |    KVK: 73885223

All rights reserved  |  Design by De Online Gewichtsconsulent  |  info@deonlinegewichtsconsulent.com  |    KVK: 73885223