HET ENERGIEKER TRAJECT

Je droomt van een gezonder en energieker leven. Een leven waarin genieten van eten weer centraal staat in plaats van dat eeuwige schuldgevoel. Je wilt je weer blij en fit voelen. Het wordt tijd om die doelen en wensen nu eens echt te gaan behalen!

Herken jij dit?

Je hebt al meerdere diëten geprobeerd, je valt telkens weer terug op je oude gewicht en niets heeft het gewenste resultaat opgeleverd.

Je bent vaak moe, energieloos en/of prikkelbaar, waardoor je merkt dat je niet alles uit het leven kunt halen of die leuke vriend(in) voor je partner kan zijn.

Je ziet door de bomen het bos niet meer en bent op zoek naar een methode dat wel werkt voor jou.

Je bent klaar met al die diëten waar de focus ligt op alle verboden producten en je wilt een lijfstijl dat bij je past met de focus op wat je wel mag eten.

Je vindt het nu écht tijd om aan jezelf te gaan werken! 

Dat kan anders!

Je kunt blijven aanrommelen en het zelf blijven proberen. Je kunt al die diëten nog een keertje gaan proberen. Maar ik beloof je dat je over 16 weken dan nog steeds in de spiegel kijkt en je niet blij bent met wat je ziet. En dat terwijl alle informatie die je nodig hebt om de gezonde en energieke versie van jezelf weer terug vinden binnen handbereik hebt.

Na 16 weken persoonlijke begeleiding weet jij precies hoe je op een leuke manier blijvend af kunt vallen en op gewicht kunt blijven. Er is geen schuldgevoel nodig om iets te eten, maar juist genieten.

Je hebt inmiddels al 101 diëten geprobeerd waar de focus vooral ligt op alles wat je niet meer mag, en je hebt tot op heden nog niets gevonden wat nou echt voor jou werkt. Je staat op een punt waarop je weet dat het anders moet en vooral, dat je anders wilt!

Je wilt het niet meer alleen doen en verlangt ernaar dat iemand je stap voor stap helpt en je bij de hand neemt om samen een leefstijl te vinden die precies bij jou past.

Het Energieker Traject is speciaal ontwikkelt voor mensen die er klaar voor zijn om écht aan de slag te gaan en daarmee de beste versie van zichzelf te worden. In de vorm van persoonlijke begeleiding, de juiste motivatie en de aanpak die bij jou past gaan we voor een goede aanpak om jouw doelen en wensen echt te gaan behalen.

“Stop talking yourself out of opportunities because you don’t feel like you are “ready” yet. It’s time to jump. You are ready now!”

Even voorstellen

Hi, ik ben Rowan en ik ben vorig jaar gestart met mijn bedrijf De Online Gewichtsconsulent. Een paar jaar geleden voelde ik me totaal niet fit. Ik was niet blij met wat ik in de spiegel zag, voelde me niet die leuke vriendin en mijn kleding zat me totaal niet lekker. Kortom, ik wilde afvallen.

 Ik heb van alles geprobeerd; geen suiker meer, geen koolhydraten etc en ik ben meer gaan sporten. Het werkte. Zelfs op korte termijn viel ik 5 kilo af. Maar voelde ik me fitter? Nee, eigenlijk niet.. En zodra ik weer ‘normaal’ ging eten kwamen de kilo’s er weer aan. Dit kan en moet anders dacht ik.

Uiteindelijk na wat onderzoek op internet en in de boeken, ben ik 10 kilo afgevallen en deze zijn er nog steeds af. En belangrijker: ik voel me fitter en energieker dan ooit! En dat is precies wat ik jou gun! Dat is de reden dat ik heb besloten de opleiding Gewichtsconsulent te gaan volgen.

Met mijn eigen ‘strijd tegen de kilo’s’ ervaring, de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en het coachen van de mensen om me heen, ben ik nu hier om jou te helpen.

Je staat er niet alleen voor!

Na het 16 weken Energieker traject:

Weet jij hoe je blijvend afvalt en belangrijker; hoe je op gewicht kunt blijven.

 ✔ Weet jij welk voedingspatroon bij jouw lichaam past.

 ✔ Zit jij een stuk lekkerder in je vel.  Je voelt je fitter en energieker.

Weet jij waarom iets gezond of ongezond is.

Ken je de regel: 80% gezond en 20% extraatjes. Dus, zonder verboden producten op jouw ideale gewicht komen en blijven. 

Heb je een nieuwe mindset rondom voeding waar jij je goed bij voelt.

Wat zit er in het pakket?

16 weken lang 1:1 coaching
Intake gesprek van ca. 60 minuten
Persoonlijk voedingsplan
 7 vervolgconsulten van ca. 30 minuten
Eindgesprek van ca. 30 minuten
Bereikbaar op Whatsapp en via de mail voor al je vragen
Online omgeving incl 14 modules
Volledig online via Facetime, Whatsapp videobellen, mail of in de omgeving van Maarssen bij jou thuis.

Wat kan ik verwachten?

Intake gesprek

Dit traject starten we met een intakegesprek van ongeveer 60 minuten. Hierin bespreken we jouw gegevens*, leefstijl, wensen, stellen doelen, vragen en valkuilen op. Voor dit gesprek heb ik jou gevraagd een eetdagboek van 4-5 dagen bij te houden, deze stuur je uiterlijk 4 dagen voor het gesprek naar mij terug. Jouw eetdagboek zal ik analyseren en samen bespreken we mijn bevindingen.

* Voor het maken van een bodycheck is het belangrijk dat je een betrouwbare weegschaal in huis hebt.

Vervolg consulten

Tijdens het traject hebben we 7 vervolg consulten van ca. 30 minuten. Deze vinden doorgaans plaats in week 2, 3, 4, 6, 8, 10 en 13. In een vervolgconsult bespreken we hoe je ervoor staat, je resultaat, eventuele knelpunten en bekijken we samen waar jij hulp bij kunt gebruiken.

Online Omgeving

Je krijgt toegang tot een inspirerende en motiverende online leeromgeving met 14 modules waarin je alle kennis ontvangt waarmee je alle tools ontvangt om blijvend af te vallen. Ook goed om te weten: je behoud 1 jaar toegang tot alle modules.

Whatsapp contact

Naast de contactmomenten is er altijd ruimte om me een Whatsapp bericht te sturen voor al je vragen, inzichten en opmerkingen. Loop je ergens tegen aan, weet je niet welk product je moet kiezen of heb je iets te vieren. Ik kijk/vier graag met je mee!

“Rowan heeft mij geholpen om mijn lifestyle aan te passen met een blijvend resultaat. Het resultaat is een gewichtsverlies van ruim 13 kilo!”
– Dennis Wirtz

Deze investering in jezelf bedraagt €497,- incl. btw

of 3x €170 euro

Dit pakket is volledig online: via Facetime, Whatsapp video bellen, mail of per telefoon, zodat je niet de deur uit hoeft voor een consult. Toch liever live afspreken? Mail me voor de mogelijkheden.

De Online Gewichtsconsulent is lid van de BGN Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat mijn pakketten deels of volledig vergoed worden door groot aantal zorgverzekeraars. Wil je weten of jouw verzekering iets vergoedt? Klik dan hier om te kijken op de website van BGN Nederland of neem contact met mij op als je hier meer over wilt weten.

Je hebt nu twee keuzes

 Óf

Je blijft aanmodderen en verschillende diëten uitproberen. Grote kans dat het niets oplevert (of juist extra kilo’s)

Óf

Je doorbreekt jouw patroon en gaat serieus aan de slag om jouw doel te bereiken en je fitter en gelukkiger dan ooit te voelen. 

Welke keus maak jij voor jezelf?

Jouw voorgangers zeiden dit

Rowan heeft mij geholpen om mijn lifestyle aan te passen met een blijvend resultaat. Het resultaat is een gewichtsverlies van ruim 13 kilo! Ik vond de samenwerking fijn om de korte lijntjes, ze neemt de tijd voor je en stuurt tussentijds motivatie berichtjes. Daarnaast waren de menu's afgestemd op mijn gezinsleven en kon iedereen gewoon lekker meedoen. Ik wist van te voren niet echt wat ik kon verwachten. Maar tijdens de intake heeft Rowan mij overtuigd van haar kennis en kunde op het gebied van voeding en lifestyle. Dit motiveerde mij extra om te gaan knallen om mijn doelen na te streven! Met Rowans aanpak en motivatie kan ik iedereen aanraden om deze uitdaging te pakken en te gaan werken aan een nieuwe lifestyle!
Dennis Wirtz
1-OP-1 TRAJECT

Voordat ik bij Rowan kwam was ik zoekende naar de juiste manier van gezonder worden en was niet tevreden met de kilo s op de weegschaal. Omdat ik vertrouwen heb in de aanpak die ze vertelde tijdens het kennismakingsgesprek heb ik gekozen voor Rowan. Ze heeft mij op de juiste momenten gemotiveerd om door te blijven gaan. Het resultaat is -4,5 kilo, maar bovenal inzicht ineen evenwichtig voedingspatroon.


Marloes Oosterom
1-op-1 traject

Vergoeding

Ook in 2020 wordt de BGN-gewichtsconsulent (deels) vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars. Wil je weten of jouw verzekering iets vergoedt? Klik dan hieronder om te kijken op de website van BGN Nederland of neem contact op.

Veel gestelde vragen

Wanneer start en eindigt Het Energieker Traject?
De 16 weken gaan in op het moment dat het intake gesprek plaats vind. 16 weken na de intake zal het eindgesprek plaats vinden.

Wat kost Het Energieker Traject?
De investering in jezelf bedraagt €497,-. Ben je aanvullend verzekerd? Dan is het mogelijk dat de verzekering een deel van je investering vergoedt. Klik hier om te kijken of jouw verzekering ertussen staat of stuur me even een berichtje.

Kan ik vragen aan je stellen?
Ja, gedurende deze 16 weken mag je mij 24/7 al je vragen stellen via Whatsapp of via de mail.

Tot wanneer houd ik toegang tot de modules?
Je behoud 1 jaar lang toegang tot de online leeromgeving met de 14 modules. Dat betekent dat je ruim een jaar lang toegang hebt tot alle informatie die je nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden.

Ik vind het wel veel geld en vind het spannend om zo’n investering in mezelf te doen.
Dat snap ik heel goed. Maar probeer die gedachten eens om te draaien. Wat kost het je als je het niet doet? Aangezien je helemaal tot hier bent gekomen met lezen weet ik dat je niet lekker in je vel zit en je graag wilt afvallen. Het kost je dan misschien geen geld als je het niet doet, maar wel frustratie en onzekerheid.

Ik heb geen tijd om hieraan mee te doen.
Tijd heb je ook niet nodig. Je hebt focus nodig. Ik ga je leren met hoe weinig tijd je toch gezond kan leven en misschien zelfs tijd over houd.

Dit is direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachten patroon te doorbreken. De oude jij had allemaal smoesjes verzonnen waarom je niet zou moeten meedoen aan het programma. Maar de nieuwe jij bedenkt geen smoesjes meer. Je gaat denken in mogelijkheden en niet meer in alles wat niet mag. Yes? Let’s go!

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan gerust een mailtje naar rowan@deonlinegewichtsconsulent.com

Wil je graag een traject aan gaan, maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Dat kan natuurlijk ook! Je mag me dan ook een mailtje sturen.

Twijfel je niet meer en weet je gewoon zeker dat dit hetgeen is wat je nodig hebt? Klik dan op onderstaande knop en schaf direct Het Transformatie Programma aan.

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp