Wil jij in 4 maanden tijd een energieker en slanker leven zonder dieet maar met Tony’s?

Ik leer vrouwen die vol in het leven staan hoe ze weer kunnen genieten van eten waardoor ze afslanken en zich energiek en zelfverzekerd voelen.

Herken je dit:

Je hebt al van alles geprobeerd om dat getal op de weegschaal blijvend te laten zakken maar tot op heden heeft nog geen enkele dieet poging het gewenste resultaat opgeleverd. Iedere keer val je weer terug in je oude gewoontes en inmiddels weet je echt niet meer wat je nog wel moet doen om blijvend af te vallen. Je wilt zo graag anders en je ziet dat het bij anderen wel lukt, waarom lukt het jou dan nog niet?

Je bent altijd maar aan het zorgen voor anderen, wilt graag gezonder gaan eten en meer bewegen maar je weet niet waar je moet beginnen naast je drukke baan waar je moe en prikkelbaar van thuis komt waardoor je het gevoel hebt dat jij niet die leuke vriendin kan zijn.

Je wil het zo graag anders maar je weet niet meer hoe. Je voelt je gefrustreerd omdat je weet dat er veel meer uit het leven te halen valt.

  • Je wil niet meer nadenken over wat andere denken of vinden maar blijft het toch heel lastig vinden
  • Je hebt altijd wat lekkers in huis voor het geval dat maar kan zelf de verleiding maar moeilijk weerstaan.
  • Vind dat je af en toe wat lekkers mag eten maar eindigt altijd met een bak schuldgevoel
  • Je bent onzeker over je eigen lichaam wanneer je in de spiegel kijkt of langs een weerspiegeling van een etalage loopt.
  • Je blijft een beetje rondjes zwemmen in die eeuwige diëten omdat je niet zo goed weet waar je moet beginnen.

Hoe zou het voor je zijn als je..

“IK LEERDE VOEDING OP EEN POSITIEVE MANIER INZETTEN EN WIST DAARMEE 10 KILO BLIJVEND KWIJT TE RAKEN”

Hi, ik ben Rowan en ik weet hoe je blijvend kunt afvallen op een leuke en makkelijke manier zonder dat je er iets voor hoeft te laten. Dit klinkt misschien onwerkelijk, maar ik heb het zelf ervaren en wil daarom nu anderen helpen om zich weer fit en energiek te voelen en zo voluit te kunnen genieten van het leven.

Ik stond namelijk in jouw schoenen.

Ik wilde dolgraag blijvend afvallen, stond elke ochtend moe op en telde de uren af voordat ik weer naar bed kon, dacht dat chips, chocolade en koekjes gelijk stonden met aankomen en ik was niet blij met wat ik in de spiegel zag.

Ik at een periode geen suiker meer, ging koolhydraat arm eten en ben meer gaan sporten. En jawel hoor, dat ging lekker. Die kilo’s vlogen er vanaf.

Maar of ik mijzelf fitter en energieker ging voelen en blij was met wat ik in de spiegel zag?

Not at all..

En zodra ik weer ‘normaal’ ging doen kwamen de kilo’s er weer aan. Ik bleef het proberen. Achteraf best wel bewondering voor mijn doorzettingsvermogen en het vertrouwen dat, ook al had ik het al 10x geprobeerd, het dit keer wel zou lukken. Ik bleef maar in dat cirkeltje lopen.

Na jaren lang tobben met die onzekerheid en mijzelf van alles verbieden wilde ik het totaal anders doen en besloot dat ik het ook eens goed aan zou pakken. Ik ben de opleiding tot gewichtsconsult gaan volgen, leerde daar alles over voeding en mindset en had een manier gevonden die niet alleen iets deed voor mijn gezondheid maar ook voor mijn brein.

Ik viel 10 kilo blijvend af, was blij met wat ik in de spiegel zag en ik voelde mijzelf energieker, fitter en slanker dan ooit.

En misschien wel de belangrijkste van allemaal: ik durfde weer te genieten van chocolade, chips en wijn zonder dat ik me daar schuldig over voelde.
Dit is precies wat ik jou gun!

Ik geloof namelijk dat alles in ons lijf met elkaar in verbinding staat. Wanneer jij niet goed eet heeft dat ook invloed op hoe je je voelt en hoe je handelt. Dat is natuurlijk ook andersom het geval. Wanneer jij niet lekker in je energie zit zorgt dat er voor dat het moeilijker is om bepaalde voedingskeuzes te maken.

Met mijn eigen ‘strijd tegen de kilo’s’ ervaring, de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en het coachen van toppers van klanten, ben ik nu hier om jou te helpen. Je staat er niet alleen voor!

"Bedankt Rowan, dankzij jou is het weer gelukt om te afvallen op een hele fijne manier! Ik ben niet alleen 9 kilo afgevallen, ik heb nu veel meer kennis over voeding. Uitleg hoe en waarom je kan vervallen in oude gewoontes. En omdat je dat weet, is de kans minder groot om in oude gewoontes te vervallen” - Adriana

Na het Energieker & Slanker programma

Weet jij:

Voel jij:

Heb jij:

Vind de sleutel naar meer energie en een fijne relatie met voeding en jezelf en wordt de liefdevolle zelfverzekerde vrouw waar je al jaren van droomt. Ik kon het, dus jij kan het ook, dat beloof ik je! Laten we er samen voor zorgen dat jij met een stralende lach ‘s avonds op de bank ploft zonder rol koekjes of reep chocolade.

Het Energieker & Slanker Programma

Als eerst zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden voordat we staren met het programma. We gaan intensief samenwerken dus het is belangrijk dat er van beide kanten een klik is. Dit gesprek is niet bedoeld om jou over te halen maar om te kijken of we een match zijn. Als het niet bij je past zal ik dit ook eerlijk zeggen. 

Het programma bestaat uit de volgende volgende:

INTAKE & EMB AFNAME

Voor het boeken van resultaat is het belangrijk dat we direct inzicht krijgen in jouw huidige eetgewoontes. Deze willen we aanpassen en moeiteloos omvormen naar gezonde gewoontes. We starten dit programma daarom met het invullen van een intakeformulier en het bijhouden van een eetdagboek van 5 dagen. Vervolgens gaan we hier samen mee aan de slag tijdens het intakegesprek van max 90 minuten. In dit gesprek nemen we gelijk de EMB bloedtest af en bepalen we welke koers we op gaan. 

KICKOFF & DE CONSULTEN

Tijdens de kickoff van ca 60 minuten maken we een duidelijk plan van aanpak voor de komende 4 maanden. Een goede start is het halve werk en zo weten we precies waar we naar toe werken en zodra je weet waar je precies naar toe wilt wordt het tijd om de stappen te gaan zetten. En ik denk dat die stappen wel het moeilijkste gedeelte is van je doel behalen. We gaan kijken waarom jij doet wat je doet (welke gewoontes je hebt), wat er voor nodig is om je doel te behalen (hoe we je gewoontes kunnen ombuigen maar wel bij jou passen) en te kijken wat er voor nodig is dat jij niet terugvalt in oude patronen. In 4 maanden tijd hebben we naast de intake en de kickoff nog 4 consulten van ca. 45-60 minuten waarin we ontdekken wat er voor jou en je lichaam werkt. We zoomen in op onderwerpen als voeding, mindset, je brein, stress reductie, zelfliefde, feestjes, etentjes etc..

COACHING

Uit ervaring weet ik dat het lastig is om een nieuwe leefstijl aan te meten. Zeker wanneer je het alleen moet doen. Om ervoor te zorgen dat jij nu echt je doel gaat behalen en met meer energie door het leven mag gaan zal ik de coach zijn die jij nodig hebt.
Samen gaan we kijken naar wat jij precies wil bereiken en er voor zorgen dat je doel helder, concreet en haalbaar is. Omdat dit doel verder in de toekomst ligt gaan we samen wekelijks kijken welke stappen je die week mag gaan zetten richting je doel. Zo houden we het niet alleen leuk maar ook overzichtelijk en zul je ervaren dat je ook op een leuke manier kunt afslanken. Daarnaast zal ik de coach zijn die je een liefdevolle schop onder je kont geeft wanneer dit nodig is. Uiteraard nemen we ook het stukje mindset mee. Je mindset is wat mij betreft de belangrijkste sleutelrol in het totaal plaatje. Laten we samen de oude gewoontes en negatieve gedachten doorbreken en vervangen voor nieuwe gewoontes en een positieve mindset, zodat jij slank en fit (zowel lichamelijk als mentaal) door het leven kunt gaan.

ONLINE OMGEVING

Als aanvulling op het 1:1 programma is er een online leeromgeving met verschillende modules zodat je alle kennis en tools ontvangt om blijvend af te vallen en te werken aan een ijzersterke mindset. Je behoud minimaal 2 jaar toegang tot alle modules.

WHATSAPP

Naast de consulten is er altijd ruimte om mij een bericht te sturen via Whatsapp voor al je vragen, inzichten en opmerkingen. Loop je ergens tegen aan en weet je het even niet meer, komen er oude gewoontes naar boven of heb je iets te vieren? Ik ben jouw stok achter de deur en kijk & vier graag met je mee. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur reactie. In het weekend kan dit wat langer duren

"Inmiddels ben ik ben 10 kilo kwijt. Ik had niet gedacht dat dat mij zou lukken! Rowan is een hele fijne en betrokken coach die op een warme en vriendelijke manier coacht. Ik vind dat heel prettig!” - Rosa

Het kost je een hele hoop frustratie, moeite, energie en je gezondheid als je zelf maar blijft aanrommelen. 

Jouw investering voor het Energieker & Slanker programma van 4 maanden is

vanaf 1.111,-

voor een blijvende verandering.
Dit traject is maatwerk, de prijs is daarom een vanaf prijs. Het bedrag kan ook in meerdere termijnen betaald worden.

Ben jij aanvullend verzekerd?

Ook in 2023 wordt de BGN-gewichtsconsulent (deels) vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars. Wil je weten of jouw verzekering iets vergoedt? Klik dan hier om te kijken op de website van BGN Nederland of neem hier contact met mij op.

Je hebt nu twee keuzes

Je kunt nu denken.. ‘ik ga het nog even zelf proberen..’. Maar dan wil ik een oprechte vraag aan jou stellen: ‘Wat hebben al die pogingen om af te vallen jou tot nu toe opgeleverd?

Aan jou de keus:

óf

Zij stonden waar jij nu staat en hebben blijvend hun doelen behaald:

"Voordat ik bij Rowan kwam had ik vooral een slechte relatie met voeding. Ik voelde mij niet gelukkig in mijn lijf, had veel buik/darm klachten en was moe en futloos. Ook had ik veel moeite met me-time inplannen en voelde mij dan erg schuldig als ik dit wel had. Rowan heeft mij in eerste instantie meegenomen aan de hand en later af en toe die 'schop onder mijn kont' gegeven. Ze hield de spiegel voor, waardoor ik tot het besef kwam, dat ik het eigenlijk ook heel goed zelf kon. De appjes die Rowan stuurde zorgden ervoor dat ik mij weer bewust werd van wat mijn doelen waren en gaf mij een positieve doorzetter. Inmiddels voel ik mij goed! Ik heb meer energie, zit goed in mijn vel en ervaar geen darm en/of buikklachten meer. Ik mag er zijn!"
Sandra van Oudenaarden
Het Energieker & Slanker programma
"Voordat ik bij Rowan kwam was ik zoekende naar de juiste manier van gezonder worden en was niet tevreden met de kilo's op de weegschaal. Omdat ik vertrouwen heb in de aanpak die ze vertelde tijdens het kennismakingsgesprek heb ik gekozen voor Rowan. Ze heeft mij op de juiste momenten gemotiveerd om door te blijven gaan. Het resultaat is -4,5 kilo, maar bovenal inzicht ineen evenwichtig voedingspatroon."
Marloes Oosterom
Het Energieker & Slanker programma
Ik ben in totaal 7 kilo kwijt geraakt tijdens dit traject. Daarnaast zit ik lekkerder in mijn vel en voel ik mij ook weer fitter. Soms ben ik nog wel geneigd om wat ongezonds te nemen. Als ik beseft dan 80% gezond is en 20% ongezond, dan heb ik geen schuld gevoel meer. Het contact via whatsapp is heel prettig. Het is heel fijn dat je mij erg motiveert en stimuleert. Dat helpt mij wel om het te blijven volhouden.
Evelina
Het Energieker & Slanker programma

Veelgestelde vragen

Het Energieker & Slanker programma is geschikt voor de vrouw die ALL-IN wil gaan om de meest krachtige, energieke en zelfverzekerde vrouw te worden.

De investering in jezelf bedraagt €1.111,- of in 4 termijnen van €280,-. Hier zitten de volledige kosten voor een EMB bloedtest bij. In overleg is het mogelijk om in meer termijnen te betalen.  

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is het mogelijk dat de verzekering een deel van je investering vergoedt. Klik hier om te kijken of jouw verzekering ertussen staat of stuur me even een berichtje.

Ja, gedurende dit traject heb jij een coach in je broekzak zitten en mag je mij 24/7 al je vragen stellen via Whatsapp. In het weekend reageer ik ook, maar vaak iets later dan je gewend bent door de weeks. 

Wanneer jij aanvullend verzekerd bent is er een kans dat dit pakket deels of volledig vergoed wordt door jouw zorgverzekeraar. Klik dan hier om te kijken op de website van BGN Nederland of neem contact met mij op als je hier meer over wilt weten.

Vaak kun je binnen 2 weken na het kennismakingsgesprek al starten. Wil je liever op een later moment starten dan kan dat natuurlijk ook.

Je behoud minimaal 2 jaar lang toegang tot de online leeromgeving met de 12 modules. Dat betekent dat je ruim 2 jaar lang toegang hebt tot alle informatie die je nodig hebt naar een blijvend energieker en slanker leven.

Je kunt dit gesprek zien als een matchcall. We gaan intensief samenwerken dus ik vind het belangrijk dat we van beide kanten een klik hebben. Tijdens dit gesprek kunnen we goed inschatten of dit het programma voor jou is. Indien ik denk van niet dan zal ik dat ook eerlijk aangeven.

Dat snap ik heel goed. Maar probeer die gedachten eens om te draaien. Wat kost het je als je het niet doet? Jij en ik weten allebei dat je graag blijvend wil afslanken en lekkerder in je vel wilt zitten maar je weet op dit moment echt niet meer wat er nou wel werkt. Je raakt er zelfs een beetje moedeloos van. Het kost je dan misschien geen geld als je het niet doet, maar wel frustratie en onzekerheid.

Tja, wat is tijd? Wil jij de komende tijd rondlopen met het idee dat je graag fitter, energieker én slanker door het leven wilt gaan? Dat je echt weer op ‘dieet’ moet? Of ga jij de tijd dat je daar aan denkt (of door Insta scrolt door alle mooie plaatjes van iedereen waarbij het wel lukt) gebruiken om daadwerkelijk in actie te komen en te gaan voor je doelen? Aan jou de keus!

Ik ga je leren met hoe weinig tijd je toch gezond kan leven en misschien zelfs tijd over houd. Daarnaast zullen de consulten online plaats vinden wat, tja weer tijd scheelt 😉

Dit is direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachten patroon te doorbreken. De oude jij had allemaal smoesjes verzonnen waarom je niet zou moeten meedoen aan het programma. Maar de nieuwe jij bedenkt geen smoesjes meer. Je gaat denken in mogelijkheden en niet meer in alles wat niet mag. Yes? Let’s go!

Je mag mij ten alle tijden hier al je vragen stellen of mij een berichtje via Instagram sturen. 

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp