“Durf weer te genieten van eten terwijl je afslankt”

Ben jij dit?

Stel je eens voor dat..

“Ik leerde voeding op een positieve manier inzetten
en wist daarmee 10 kilo blijvend kwijt te raken”

Hi, ik ben Rowan en ik geloof dat je blijvend kunt afvallen op een leuke en makkelijke manier zonder dat je er iets voor hoeft te laten.

Een paar jaar geleden voelde ik me totaal niet fit. Ik was niet blij met wat ik in de spiegel zag, voelde me niet die leuke vriendin, mijn kleding zat me totaal niet lekker en in mijn ogen konden andere meiden alles maar eten. Kortom, ik wilde afvallen.

Ik heb toen van alles geprobeerd; geen suiker meer, geen koolhydraten etc en ik ben meer gaan sporten. Het werkte. Zelfs op korte termijn viel ik 5 kilo af. Maar voelde ik me fitter en energieker? Nee, eigenlijk niet.. En zodra ik weer ‘normaal’ ging eten kwamen de kilo’s er weer aan. Dit kan en moet anders dacht ik.

Uiteindelijk heb ik een manier gevonden dat niet alleen iets voor mijn gezondheid deed, maar ook voor mijn brein. De 10 kilo die ik kwijt wilde zijn er blijvend af en ik geniet nog steeds van dat schaaltje chips en glas wijn en dat zonder schuldgevoel. En belangrijker: ik voel me fitter en energieker dan ooit! En dat is precies wat ik jou gun! Dat is de reden dat ik heb besloten de opleiding Gewichtsconsulent te gaan volgen.

Met mijn eigen ‘strijd tegen de kilo’s’ ervaring, de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en het coachen van de mensen om me heen, ben ik nu hier om jou te helpen. Je staat er niet alleen voor!

“Ik ben 10 kilo afgevallen. Ik had nooit gedacht dat het me zou lukken!” – Rosa

Na het Energieker & Slanker Leefstijlprogramma

Weet jij:

Voel jij:

Heb jij:

Pas jij:

Wat kan ik verwachten?

“Rowan heeft mij geholpen om mijn lifestyle aan te passen met een blijvend resultaat. Het resultaat is een gewichtsverlies van ruim 13 kilo!”
– Dennis Wirtz

Energieker & Slanker Leefstijlprogramma

367,-
 • 3 maanden begeleiding
 • Uitgebreide intake van ca. 60 minuten
 • 5 vervolgconsulten van ca. 30-45 minuten
 • Eindgesprek van ca 30-45 minuten
 • Gebruik van de VYTAL voedingsapp *lees hieronder meer info
 • Online leeromgeving met 12 modules. Minimaal een jaar toegang
 • 24/7 bereikbaar via Whatsapp
 • Betaling in maandelijkse termijnen van 2 en 3 is mogelijk.

Energieker & Slanker Leefstijlprogramma VIP

567,-
 • 6 maanden begeleiding
 • Uitgebreide intake van ca. 60 minuten
 • 10 vervolgconsulten van ca. 30-45 minuten
 • Eindgesprek van ca 30-45 minuten
 • Gebruik van de VYTAL voedingsapp *lees hieronder meer info
 • Online leeromgeving met 12 modules. Minimaal een jaar toegang
 • 24/7 bereikbaar via Whatsapp
 • Betaling in maandelijkse termijnen van 2, 4 en 6 is mogelijk.

Vergoeding

Ook in 2021 wordt de BGN-gewichtsconsulent (deels) vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars. Wil je weten of jouw verzekering iets vergoedt? Klik dan hieronder om te kijken op de website van BGN Nederland of neem contact op.

De Vytal Voedingsapp

Tijdens dit programma maken we gebruik van het complete voedingsplatvorm Vytal. Je persoonlijke weekmenu wordt automatisch klaargezet en daarbij wordt volledig rekening gehouden met jouw doelstelling en voorkeuren. Daarnaast vind je in de app meer dan 1500 recepten, houden we je voortgang gemakkelijk bij en ben ik 24/7 bereikbaar in de chatfunctie. Alles onder 1 dakje, lekker overzichtelijk dus!

Je hebt nu twee keuzes

Je kunt nu denken.. ‘ik ga het nog even zelf proberen..’. Maar dan wil ik een oprechte vraag aan jou stellen: ‘Wat hebben al die pogingen om af te vallen jou tot nu toe opgeleverd?

Aan jou de keus:

óf

Zij stonden waar jij nu staat..

Veelgestelde vragen

Het traject gaat in op het moment dat het intake gesprek plaats vind. 3-6 maanden na de intake zal het eindgesprek plaats vinden. 

De investering in jezelf bedraagt slechts €367,- voor het 3 maanden programma en €567,- voor het 6 maanden programma. Ben je aanvullend verzekerd? Dan is het mogelijk dat de verzekering een deel van je investering vergoedt. Klik hier om te kijken of jouw verzekering ertussen staat of stuur me even een berichtje.

Ja, gedurende dit traject heb jij een coach in je broekzak zitten en mag je mij 24/7 al je vragen stellen via Whatsapp. In het weekend reageer ik ook, maar vaak iets later dan je gewend bent door de weeks. 

Wanneer jij aanvullend verzekerd bent is er een kans dat dit pakket deels of volledig vergoed wordt door jouw zorgverzekeraar. Klik dan hier om te kijken op de website van BGN Nederland of neem contact met mij op als je hier meer over wilt weten.

Jazeker! Dit pakket is volledig 1:1. Ieder mens is anders en voor iedereen werkt er weer een andere methode. Samen zoeken we naar die van jou!

Je behoud minimaal 1 jaar lang toegang tot de online leeromgeving met de 12 modules. Dat betekent dat je ruim een jaar lang toegang hebt tot alle informatie die je nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden.

Dat snap ik heel goed. Maar probeer die gedachten eens om te draaien. Wat kost het je als je het niet doet? Aangezien je helemaal tot hier bent gekomen met lezen weet ik dat je niet lekker in je vel zit en je graag wilt afvallen. Het kost je dan misschien geen geld als je het niet doet, maar wel frustratie en onzekerheid.

Tja, wat is tijd? Wil jij de komende tijd rondlopen met het idee dat je graag fitter, energieker én slanker door het leven wilt? Dat je echt weer op ‘dieet’ moet? Of ga jij de tijd dat je daar aan denkt (of door Insta scrolt door alle mooie plaatjes van iedereen waarbij het wel lukt) gebruiken om daadwerkelijk in actie te komen en te gaan voor je doelen? Aan jou de keus!

Ik ga je leren met hoe weinig tijd je toch gezond kan leven en misschien zelfs tijd over houd. Daarnaast zullen de consulten online plaats vinden wat, tja weer tijd scheelt 😉

Dit is direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachten patroon te doorbreken. De oude jij had allemaal smoesjes verzonnen waarom je niet zou moeten meedoen aan het programma. Maar de nieuwe jij bedenkt geen smoesjes meer. Je gaat denken in mogelijkheden en niet meer in alles wat niet mag. Yes? Let’s go!

Je mag me ten alle tijden hier al je vragen stellen of mij een berichtje via Instagram sturen. 

Wil je graag een traject aan gaan, maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Dat kan natuurlijk ook! Stuur me gerust een mailtje.

Twijfel je niet meer en weet je gewoon zeker dat dit hetgeen is wat je nodig hebt? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Dit gesprek is niet bedoeld om jou over te halen maar om te kijken of we een match zijn. Als het niet bij je past zal ik dit ook eerlijk zeggen.

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.