Health Talk

Iedere maand selecteer ik 2 mensen voor een gratis health talk van ca. 45 minuten twv 79,-. Ik weet als geen ander dat de stap om actie te ondernemen wel een andere aanpak vergt dat het lezen van een e-book of iemand volgen op Instagram. Om ervoor te zorgen dat jij in actie komt en je doelen daadwerkelijk gaat behalen selecteer ik iedere maand 2 mensen voor een Health Talk. Naar aanleiding van jouw antwoorden in het vragenformulier geef ik je advies en waardevolle tips waarmee jij direct aan de slag kunt. Wil je kans maken op dit gesprek? Vul dan onderstaand vragenformulier in.

E-book

Wil je alvast beginnen met een gezonder en fitter leven?

Download dan hieronder mijn e-book met de 5 tips die mij geholpen hebben om mijn streefgewicht te behalen. Het leuke: Je kunt ze direct toepassen. Waar wacht je nog op? Ga voor blijvend resultaat!

Kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek leren we elkaar wat beter kennen. We bespreken telefonisch wat jouw verwachtingen, doelen en wensen zijn en kun je vragen stellen. Daarnaast vertel ik je mijn werkwijze en aanbod. Samen bekijken wat het beste bij jou past. 

Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp