Yes, De actieplanner is naar je onderweg!

Jij kunt meteen in actie gaan want binnen een paar minuten vind je jouw actieplanner in je mailbox. Check vooral ook even je spam als je hem niet direct ziet.

Wacht nog even met wegklikken: ik heb een speciaal en éénmalig aanbod voor je dat alleen het komende uur geldig is wanneer jij er klaar voor bent om weer te durven genieten van chocolade zonder schuldgevoel!

Heb jij;

Zonde en zo niet nodig!
Het word tijd om weer te genieten van iets ongezonds.

Ik weet precies hoe je je voelt. Bovenstaande punten beschrijven namelijk hoe ik een hele tijd over eten dacht. Ik weet hoe frustrerend het is om iedere keer met een schuldgevoel (en buikpijn) in bed te liggen terwijl je met jezelf had afgesproken dat je het helemaal anders zou gaan aanpakken.

Iedere maandag begon ik weer opnieuw met gezond eten want die 10 kilo gingen er niet vanzelf af.

Door de weeks ging het goed, maar zodra het weekend om de hoek kwam kijken werd het moeilijk. Ik besloot een cheatmeal toe te voegen, want ‘het moest wel leuk blijven’. Die cheatmeal werd een cheatday en die cheatday werd een cheatweekend. ‘Ik begin maandag wel weer opnieuw’.

En zo ging ik maanden door.

Die schuldgevoelens werden steeds erger en ik werd steeds bozer op mezelf waardoor ik niet meer kon genieten van iets lekkers en verschillende regeltjes verzon zoals ‘als ik dit koekje eet dan schep ik vanavond minder op’.

Tot dat ik er helemaal klaar mee was en besloot het anders te gaan aanpakken. 

Inmiddels heb ik een goede relatie met voeding waarin ik ..

en dat zonder schuldgevoel of compensatie drang, precies wat ik jou ook zo gun!

Door mijn praktijk ervaring weet ik dat heel veel vrouwen hiermee strugglen en daarom ontwikkelde ik speciaal voor vrouwen zoals ik de mini cursus Feel free to eat chocolate.

De mini-cursus die jou gaat helpen om al deze frustratie, schuldgevoelens en eetregels los te laten zodat je oprecht weer kunt genieten van een stukje chocolade, een koekje of een schaaltje chips. 

Door deze cursus leer je hoe je meer rust rondom je voedingspatroon kunt ontwikkelen en zeg je die vervelende schuldgevoelens gedag zodat je weer leert genieten van eten en toch het getal op de weegschaal ziet zakken. 

Doe nu mee aan de mini - cursus

Feel free to eat Chocolate!

Voor slechts 17,95-

“Ik heb mezelf beter leren kennen en geleerd dat je ook tijdens het afvallen gewoon kan blijven genieten" - Cindy

Wat brengt de cursus jou?

In de mini cursus Feel free to eat chocolate leer je hoe je meer rust rondom je voedingspatroon kunt ontwikkelen en zeg jij die vervelende schuldgevoelens gedag zodat je weer leert genieten van het eten van een stukje chocolade, koekje of snoepje. 

Zodat jij blijvend slanker, fitter en energieker door het leven kunt gaan.

Hi, ik ben Rowan en ik weet hoe je blijvend kunt afvallen op een leuke en makkelijke manier zonder dat je er iets voor hoeft te laten. Dit klinkt misschien onwerkelijk, maar ik heb het zelf ervaren en wil daarom nu anderen helpen om zich weer fit en energiek te voelen en zo voluit te kunnen genieten van het leven.

Ik stond namelijk in jouw schoenen.

Ik wilde dolgraag blijvend afvallen, stond elke ochtend moe op en telde de uren af voordat ik weer naar bed kon, dacht dat chips, chocolade en koekjes gelijk stonden met aankomen en ik was niet blij met wat ik in de spiegel zag.

Ik at een periode geen suiker meer, ging koolhydraat arm eten en ben meer gaan sporten. En jawel hoor, dat ging lekker. Die kilo’s vlogen er vanaf.

Maar of ik mijzelf fitter en energieker ging voelen en blij was met wat ik in de spiegel zag?

Not at all..

En zodra ik weer ‘normaal’ ging doen kwamen de kilo’s er weer aan. Ik bleef het proberen. Achteraf best wel bewondering voor mijn doorzettingsvermogen en het vertrouwen dat, ook al had ik het al 10x geprobeerd, het dit keer wel zou lukken. Ik bleef maar in dat cirkeltje lopen.

Na jaren lang tobben met die onzekerheid en mijzelf van alles verbieden wilde ik het totaal anders doen en besloot dat ik het ook eens goed aan zou pakken. Ik ben de opleiding tot gewichtsconsult gaan volgen, leerde daar alles over voeding en mindset en had een manier gevonden die niet alleen iets deed voor mijn gezondheid maar ook voor mijn brein.

Ik viel 10 kilo blijvend af, was blij met wat ik in de spiegel zag en ik voelde mijzelf energieker, fitter en slanker dan ooit.

En misschien wel de belangrijkste van allemaal: ik durfde weer te genieten van chocolade, chips en wijn zonder dat ik me daar schuldig over voelde.
Dit is precies wat ik jou gun!

Met mijn eigen ‘strijd tegen de kilo’s’ ervaring, de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en het coachen van toppers van klanten, ben ik nu hier om jou te helpen. Je staat er niet alleen voor!

“Dit was precies wat ik nodig had! Bedankt voor de spiegel Rowan, ik ga gelijk even een stukje chocolade pakken.”

mini-cursus:

Feel free to eat chocolate

In deze mini-cursus laat ik jou precies zien hoe je een fijne relatie met eten ontwikkeld waardoor je niet meer de hele dag door de snoeplade getrokken word en zonder schuldgevoel kan genieten van een stukje chocolade. We gaan aan de slag met de volgende modules: 

Stap 1 - Gun het jezelf

In deze module duiken we in de relatie die jij met voeding en jezelf hebt. Wat gaat jou helpen om je lichaam vanuit liefde te voeden?

Stap 2 - Stop met hokjes denken

Om een vrije relatie met voeding te creëeren is het belangrijk om de termen gezond en ongezond los te laten. We gaan er samen een grote kruis doorheen zetten

Stap 3 - Laat de regeltjes los

We gaan ontdekken welke regeltjes jij jezelf hebt opgesteld rondom voeding. Zijn het regels die je helpen je doel behalen of werken ze juist averechts?

Stap 4 - Luister naar je lijf

De leukste stap, alles loslaten, leren luisteren naar je lichaam en genieten!

Totale waarde: 47,- 
Jouw investering is slechts 17,95,-

Belangrijke weetjes:

Het programma is volledig online en te volgen wanneer het jou uitkomt

Je ontvangt het Feel free to eat chocolate werkboek met praktische opdrachten

Je behoud 1 jaar lang toegang tot alle inhoud

Hieronder lees je een paar ervaringen van meiden waarmee ik deze kennis heb gedeeld. Ze stonden ooit op hetzelfde punt als jij nu staat:

Veelgestelde vragen

Na het plaatsen van je bestelling kun je meteen beginnen want je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving. Je ontvangt hiervoor een mail met alle instructies.

Deze investering in jezelf is het komende uur slechts 17,95-

Voor de vrouw die zonder schuldgevoel wil genieten van eten en tegelijkertijd het doel niet tijdelijk maar voor de rest van haar wil leven behalen.

Je behoud minimaal 1 jaar lang toegang. Mocht het je nu niet uitkomen om de training te volgen, dan kun je altijd op een later tijdstip volgen.

Als je de vraag ‘tot wanneer houd ik toegang tot de cursus’ hebt open geklikt dan zag je al dat je minimaal 1 jaar toegang tot de modules. Binnen dat jaar nog steeds geen moment gevonden voor jezelf? Dan vraag ik me af of jij daadwerkelijk wilt genieten van chocolade oid. Ik ga je helpen om tijd te besparen, de tijd waar jij normaal denkt aan koekjes, snoepjes, chocolade en chips.

Dit is direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachten patroon te doorbreken. De oude jij had allemaal smoesjes verzonnen waarom je niet zou moeten meedoen aan de cursus. Maar de nieuwe jij bedenkt geen smoesjes meer. Je gaat denken in mogelijkheden en niet meer in alles wat niet mag. Yes? Let’s go!

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan gerust een mailtje naar rowan@deonlinegewichtsconsulent.com

Wil je graag een traject aan gaan, maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Dat kan natuurlijk ook! Je mag me dan ook een mailtje sturen.

Twijfel je niet meer en weet je gewoon zeker dat dit hetgeen is wat je nodig hebt? Klik dan op onderstaande knop en schaf direct  Succesvol Slanker aan.

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp