Deze aanbieding geldt nog ... x aantal uur

Feel free to eat Chocolate!

Nooit meer een schuldgevoel na het eten van  chocolade, hoe fijn klinkt dat?

Regelmatig zat ik ‘s avonds op de bank met een kop thee. Maar thee zonder chocolade? Lastig! Één blokje kon wel toch?

Eentje werden er twee en twee werd de halve reep. En net terwijl ik met mezelf had afgesproken dat ik gezond zou gaan eten, want ik wilde tenslotte 10 kilo kwijt.

Iedere keer wanneer ik besloot om niet meer te snoepen leek het wel alsof de snoepla mij riep. Ik bleef maar aan lekkere dingen denken.

Door de weeks ging het mij goed af om die snoepla te negeren, maar in het weekend mocht ik toch wel genieten? De term cheatmeal ontstond. Die cheatmeal werd een cheatday en die cheatday werd een cheatweekend. Na een berg schuldgevoel sprak ik met mezelf af dat ik maandag weer opnieuw zou beginnen.

En dat cirkeltje, daar kwam ik maar lastig uit.

Inmiddels kan ik met trots vertellen dat ik een goede relatie met voeding heb waarin ik ..

en dat zonder schuldgevoel of compensatie drang, precies wat ik jou ook zo gun!

Doe nu mee met de mini-cursus

Feel free to eat Chocolate!

Voor slechts 17.95,- ipv 47,-

Wat brengt de cursus jou?

De mini-cursus Feel free to eat chocolate gaat helpen om alle frustratie, schuldgevoelens en regels rondom voeding los te laten zodat je oprecht weer kunt genieten van een stukje chocolade, een koekje of een schaaltje chips en toch het getal op de weegschaal ziet zakken. 

Ik help je naar meer rust rondom je voedingspatroon.

“Ik heb mezelf beter leren kennen en geleerd dat je ook tijdens het afvallen gewoon kan blijven genieten" - Cindy

Hi, ik ben Rowan en ik weet hoe je blijvend kunt afvallen op een leuke en makkelijke manier zonder dat je er iets voor hoeft te laten. Dit klinkt misschien onwerkelijk, maar ik heb het zelf ervaren en wil daarom nu anderen helpen om zich weer fit en energiek te voelen en zo voluit te kunnen genieten van het leven.

Ik stond namelijk in jouw schoenen.

Ik wilde dolgraag blijvend afvallen, stond elke ochtend moe op en telde de uren af voordat ik weer naar bed kon, dacht dat chips, chocolade en koekjes gelijk stonden met aankomen en ik was niet blij met wat ik in de spiegel zag.

Ik at een periode geen suiker meer, ging koolhydraat arm eten en ben meer gaan sporten. En jawel hoor, dat ging lekker. Die kilo’s vlogen er vanaf.

Maar of ik mijzelf fitter en energieker ging voelen en blij was met wat ik in de spiegel zag?

Not at all..

En zodra ik weer ‘normaal’ ging doen kwamen de kilo’s er weer aan. Ik bleef het proberen. Achteraf best wel bewondering voor mijn doorzettingsvermogen en het vertrouwen dat, ook al had ik het al 10x geprobeerd, het dit keer wel zou lukken. Ik bleef maar in dat cirkeltje lopen.

Na jaren lang tobben met die onzekerheid en mijzelf van alles verbieden wilde ik het totaal anders doen en besloot dat ik het ook eens goed aan zou pakken. Ik ben de opleiding tot gewichtsconsult gaan volgen, leerde daar alles over voeding en mindset en had een manier gevonden die niet alleen iets deed voor mijn gezondheid maar ook voor mijn brein.

Ik viel 10 kilo blijvend af, was blij met wat ik in de spiegel zag en ik voelde mijzelf energieker, fitter en slanker dan ooit.

En misschien wel de belangrijkste van allemaal: ik durfde weer te genieten van chocolade, chips en wijn zonder dat ik me daar schuldig over voelde.
Dit is precies wat ik jou gun!

Met mijn eigen ‘strijd tegen de kilo’s’ ervaring, de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en het coachen van toppers van klanten, ben ik nu hier om jou te helpen. Je staat er niet alleen voor!

“Dit was precies wat ik nodig had! Bedankt voor de spiegel Rowan, ik ga gelijk even een stukje chocolade pakken.”

mini-cursus:

Feel free to eat chocolate

In deze mini-cursus laat ik jou precies zien hoe je een fijne relatie met eten ontwikkeld waardoor je niet meer de hele dag door de snoeplade getrokken word en zonder schuldgevoel kan genieten van een stukje chocolade. We gaan in 5 dagen tijd aan de slag met de volgende modules: 

Stap 1 - Ik verdien het om...


Hoe is jouw relatie op dit moment met voeding? En hoe zit het de relatie met jezelf? Gun jij jezelf af en toe iets lekkers? Gewoon omdat je er zin in hebt, zonder oordeel? En dan bedoel ik niet jezelf belonen, maar echt omdat je er zin in hebt.

Stap 2 - Na het eten van komkommer een schuldgevoel

Een grapje natuurlijk, want wie ervaart nou een schuldgevoel na het eten van een stuk komkommer? Waarom dan wel met chocolade? Om een vrije relatie met voeding te creëeren is het belangrijk om de termen gezond en ongezond los te laten.

Stap 3 - Ik mag alles eten!

We gaan ontdekken welke regeltjes jij jezelf hebt opgesteld rondom voeding. Zijn het regels die jou helpen je doel te behalen of werken ze juist averechts?

Stap 4 - Heb ik hoofd- of buikhonger?

De leukste stap, alles loslaten, leren luisteren naar je lichaam en genieten!

Jouw investering is slechts 17.95,- ipv. 47,-

Praktische info

Wat andere zeggen over mijn programma’s:

Veelgestelde vragen

Na het plaatsen van je bestelling krijg je direct toegang tot de online leeromgeving. Je ontvangt hiervoor een mail met alle instructies.

Deze investering in jezelf is het komende uur slechts 17.95,- ipv. 47,-

Voor de vrouw die zonder schuldgevoel wil genieten van eten en tegelijkertijd het doel niet tijdelijk maar voor de rest van haar wil leven behalen.

Je behoud minimaal 1 jaar lang toegang. Mocht het je nu niet uitkomen om de training te volgen, dan kun je hem altijd op een later tijdstip volgen.

Als je de vraag ‘tot wanneer houd ik toegang tot de cursus’ hebt open geklikt dan zag je al dat je minimaal 1 jaar toegang tot de modules. Binnen dat jaar nog steeds geen moment gevonden voor jezelf? Dan vraag ik me af of jij daadwerkelijk wilt genieten van chocolade oid. Ik ga je helpen om tijd te besparen, de tijd waar jij normaal denkt aan koekjes, snoepjes, chocolade en chips.

Dit is direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachten patroon te doorbreken. De oude jij had allemaal smoesjes verzonnen waarom je niet zou moeten meedoen aan de cursus. Maar de nieuwe jij bedenkt geen smoesjes meer. Je gaat denken in mogelijkheden en niet meer in alles wat niet mag. Yes? Let’s go!

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan gerust een mailtje naar rowan@deonlinegewichtsconsulent.com

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp