Ben jij klaar voor een ENERGY-BOOST?

TIP: Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat jouw verzekering dit traject (deels) vergoed.

Speciaal voor vrouwen die .. 

Je hebt inmiddels al verschillende diëten geprobeerd en niets heeft het gewenste resultaat opgeleverd..

Je valt telkens weer terug in je oude gewoontes en weet echt niet meer wat je moet doen om wel blijvend af te vallen..

Je wilt je weer fit en energiek in je vel voelen, zodat je vol energie de dag door komt, je wilt de juiste balans vinden, je niet meer schuldig voelen na het eten en blijvend afvallen.

Hi, ik ben Rowan en ik geloof dat je zonder schuldgevoel en met meer energie de gelukkigste versie van jezelf word en de doelen behaald waar je al jaren van droomt.

Met mijn eigen ‘strijd tegen de kilo’s’ ervaring en mijn zoektocht naar meer energie, de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en het coachen van fantastische vrouwen, ben ik nu hier om jou te helpen middels mijn persoonlijke Energy-Boost traject

Je staat er niet alleen voor!
Wil je meer weten over hoe ik werk? Vul dan het formulier in en en ik neem gratis en vrijblijvend contact met je op.

Liefs, Rowan

Het Energy-Boost Traject

In 8 weken gaan we ervoor zorgen dat jouw energie weer gaat stromen, je (weer) kan genieten van eten zonder schuldgevoel, de liefde voor je lijf (weer) ervaart en/of je streefgewicht gaat behalen op een leuke en makkelijke manier.

Iedere week krijg je toegang tot een nieuwe module. Behalve in week 5. Dit is de zogenoemde ‘rustweek’, waarin je even kunt uitzoomen, alles kan laten zakken, zorgen dat je weer bij bent of even op adem kan komen.

EEN ONLINE PROGRAMMA

Als basis van dit programma staat mijn bewezen online omgeving waarin ik je in 6 modules en 2 bonus modules al mijn kennis en tools bied om te werken aan een ijzer sterke mindset, meer energie en meer liefde voor jezelf, een gezonde en fijne relatie met eten etc.
Je behoud minimaal 2 jaar toegang tot alle modules.

MET EEN STOK ACHTER DE DEUR

Ik weet als geen ander dat een online programma leuk is, maar als het geen stok achter de deur bied kap ik er halverwege het programma alweer mee. De reden dat ik heb besloten om het dit keer helemaal anders aan te pakken en jou de stok achter de deur te bieden die je nodig hebt. Naast de online omgeving zullen we in deze 8 weken dagelijks contact hebben via whatsapp en kun je mij al je oefeningen en opdrachten toe sturen zodat ik met je mee kan kijken. 

Daarnaast bied dit de ruimte om mij al je vragen te stellen, inzichten en opmerkingen te delen. Loop je ergens tegen aan en weet je het even niet meer, komen er oude gewoontes naar boven of heb je iets te vieren? Ik ben jouw stok achter de deur en kijk & vier graag met je mee. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur reactie. In het weekend kan dit wat langer duren.

Totale waarde: 666,- 
Jouw investering is slechts 333,-

Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen

Deze toppers gingen jou voor:

“Ik heb meer energie, zit goed in mijn vel en ervaar geen darm en/of buikklachten meer. Voordat ik bij Rowan kwam had ik vooral een slechte relatie met voeding. Ik voelde mij niet gelukkig in mijn lijf, had veel buik/darm klachten en was moe en futloos.

Ook had ik veel moeite met me-time inplannen en voelde mij dan erg schuldig als ik dit wel had.

Rowan heeft mij in eerste instantie meegenomen aan de hand en later af en toe die ‘schop onder mijn kont’ gegeven. Ze hield de spiegel voor, waardoor ik tot het besef kwam, dat ik het eigenlijk ook heel goed zelf kon.

De appjes die Rowan stuurde zorgden ervoor dat ik mij weer bewust werd van wat mijn doelen waren en gaf mij een positieve doorzetter. Inmiddels voel ik mij goed!

Ik mag er zijn!”

Sandra van Oudenaarden

“Ik was niet gelukkig met mezelf. Ik vond mezelf veel te zwaar en ik had geen gezonde relatie met eten. Ik had zelf al van alles geprobeerd maar niets lukte en bleef op de lange termijn voor mij werken. Ik was inmiddels echt wanhopig maar wilde wel heel graag naar een gezond gewicht.

Ik heb nu, naast dat ik 12 kilo ben afgevallen, een gezonde relatie met eten en ik kan veel beter naar mijn lichaam luisteren. Ik mag alles eten, maar ik wil niet alles nu. Als ik vol zit dan zit ik vol. Ik geniet meer van eten en drinken en maak bewuste keuzes.

De werkwijze van Rowan sprak me aan, na een hele prettige eerste kennismaking voelde ik direct een klik en had ik het gevoel dat dit echt bij me zou passen. Ik vond het heel erg fijn om met Rowan samen te werken. Ze is erg makkelijk te bereiken en staat altijd voor je klaar op moeilijke maar ook op hele fijne momenten. Ze is oprecht, spontaan en heel vriendelijk. Ik vind haar een heel fijn persoon met hele waardevolle tips en adviezen. Ze kijkt echt naar jou als persoon en naar wat bij jou past. Ik heb zoveel van haar geleerd!

Ook de online omgeving is heel waardevol en helpend. Het is zo’n waardevolle stap geweest voor mij om in dit traject te stappen en vooral het gevoel dat het me geen moeite heeft gekost om dit te bereiken is zo fijn. Ik zou het echt iedereen aanraden. Ik ben Rowan zo enorm dankbaar!!”

Daphne van Vliet

“Voordat ik bij Rowan kwam was ik te zwaar en had ik een te hoog bmi en daar wilde ik vanaf.

Rowan heeft een plan van aanpak gemaakt en mij persoonlijk gecoacht.Ik vond het heel fijn dat er altijd persoonlijk contact was via de app en dat ik al mijn vragen kon stellen.

Inmiddels ben ik 10 kilo kwijt. Ik had niet gedacht dat dat mij zou lukken!

Rowan is een hele fijne en betrokken coach die op een warme en vriendelijke manier coacht. Ik vind dat heel prettig!”

Rosa

De online omgeving

De pre- module
Wanneer je je aanmeld krijg je direct toegang tot de pre-module In deze module ga je kijken waar je nu staat en duiken we dieper in op je dromen.

 

Module 1 – Waar wil je heen
We gaan van start met het bepalen van jouw doel. Ik kan alvast verklappen dat je bij mij niet weg komt met “ik wil 10 kilo afvallen”. Want hoe wil jij je eind van de streep voelen?

Module 2 – Interne blokkades
In week 2 gaan we kijken wat jou er van weerhoud om je doelen te behalen. Welke smoesjes gebruik je en welke regels heb jij voor jezelf opgesteld? Vaak gebeurt dit onbewust, door er bewust naar te kijken kunnen we deze interne blokkades wegnemen.

Module 3 – Geef je IK prioriteit
Je kunt je enorm gek staren op voeding en beweging maar als jij jezelf niet op 1 zet, weinig zelfvertrouwen hebt en maar weinig tijd voor jezelf vrij  maakt ga jij je doel niet behalen. In deze module gaan we het hebben over me-time, zelfliefde, stress, slapen en beweging.

Module 4 – Mind.Set.Go
Mindset is everything, en wat mij betreft een van de belangrijkste sleutels tot succes. In deze module duiken we dieper jouw koppie in. Want waarom doe jij wat je doet? Heb je een fixed or growth mindset? En waarom zorgt jouw reptielen ervoor dat jij steeds weer terug valt in oude patronen? We gaan het samen ontdekken.

Module 5 – Hoe werkt je lichaam
De module over voeding die de meeste als eerste module verwachten. Maar ik pas nadat jij aan jezelf gewerkt heb in zet. Want zodra jij weet waarom jij doet wat je doet kun je de rest gaan aanpakken. Daarom is het in week 6 tijd om terug te gaan naar de basis. Hoe werkt je lichaam, welke voedingstoffen heeft je lichaam nodig en wat is dan eigenlijk gezond? 

Module 6 – Je lichaam het beste bieden
In deze module nemen we een duik jouw lichaam in. Je weet heel goed dat ieder lichaam anders is maar ben je je ook bewust van wat alles met je lichaam doet? Bij het voeden van ons lichaam gebruiken we vaak ons hoofd, wat mij betreft mogen we meer naar ons lichaam gaan. Hoe je dat doet, dat is wat ik jou ga leren.  

BONUS – E-course Feel free to eat chocolate
Als bonus ontvang je mijn e-course Feel Free to Eat Chocolate. Een cursus die je gaat helpen om alle frustratie, schuldgevoelens en regels rondom voeding los te laten zodat je oprecht weer kunt genieten van een stukje chocolade, een koekje of een schaaltje chips en toch het getal op de weegschaal ziet zakken. 

BONUS – Etiketten lezen
Wat mij betreft is het noodzakelijk dat je weet wat je eet. Want afvallen is misschien wel je doel, uiteindelijk zegt het getal op de weegschaal niet zoveel als jij je niet fitter of energieker voelt. Wat jou echt gaat helpen is precies weten wat je eet. En hoe doe je dat? Juist, door etiketten te lezen. Pas dan weet jij of iets een marketing trucje is of dat een product écht gezond is zoals de verpakking je doet geloven. 

BONUS – Extra downloads
In deze module vind je extra downloads zoals een receptenbundel met lekkere en makkelijke recepten, een pdf waarin ik je laat zien wat ik dagelijks eet (Ik denk wel de meest gestelde vraag: kun je een ‘what I eat in a day’ maken? Ik deel het niet vaak maar voor deze keer heb ik eens 3 weken bijgehouden wat ik eet en ontvang jij deze sheet als gratis bonus.). Daarnaast ontvang je  meer informatie over de wereld van natuurlijke vs. synthetische supplementen.

Belangrijke weetjes:

Het traject start direct wanneer jij je aanmeld, duurt 8 weken en is volledig online te volgen.

Mogelijkheid tot vragen stellen via de mail.

Je ontvangt bij iedere module een apart invulbaar pdf bestand waarin jij de opdrachten kunt maken.

Je behoud minimaal 2 jaar lang toegang tot alle inhoud

 Zij stonden ooit op hetzelfde punt als jij nu staat:

Veelgestelde vragen

Zodra jij je aanmeld krijg je direct toegang tot de pre-module. De week erna ontvang je module 1 en ga zo maar door. 

De waarde van het traject is 666,- euro, maar jij betaald voor deze DIY versie slechts 333,-. In overleg is het ook mogelijk om in termijnen te betalen. 

Ik snap dat je het liefst alles tegelijk doet, maar ik weet ook hoe belangrijk het is dat je kleine stapjes zet en dat het beter is om je focus op 1 ding te zetten. Ik geloof heel erg in de volgorde van de modules en dat deze jou dichterbij je doel zullen brengen.

Je behoud minimaal 2 jaar lang toegang tot de online omgeving. Zo kun je de modules er altijd weer even bij pakken.

Ik snap heel goed dat het spannend is om in jezelf te investeren maar probeer de andere kant eens te bekijken. Het kost je dan misschien geen geld als je het niet doet, maar wel frustratie, onzekerheid en vermoeidheid omdat je altijd maar bezig bent met voeding en diëten.

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je graag een traject aan gaan maar zou je van te voren nog even willen sparren om af te stemmen of dit het juist besluit is? Vul dan gerust het formulier in, geef aan dat je nog wat meer informatie wilt en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Ik kijk met graag met je mee of dit traject de juiste stap is voor je. Als dit niet zo is zal ik dat ook eerlijk met je delen.