Gezocht: 10 vrouwen uit Maarssen eo. voor het:

Energieker & Slanker

leefstijlprogramma

LET OP: nog 6 plekken beschikbaar

Je hebt inmiddels al verschillende diëten geprobeerd en niets heeft het gewenste resultaat opgeleverd..

Je valt telkens weer terug op je oude gewicht en weet echt niet meer wat je moet doen om wel blijvend af te vallen..

Je wilt je weer fit en energiek in je vel voelen, zodat je vol energie de dag door komt, je wilt de juiste balans vinden, je niet meer schuldig voelen na het eten en blijvend afvallen.

Hi, ik ben Rowan en ik geloof dat je blijvend kunt afvallen op een leuke en makkelijke manier zonder dat je er iets voor hoeft te laten. Mijn motto is dan ook: ‘afvallen doe je zonder dieet maar met Tony’s!’

Met mijn eigen ‘strijd tegen de kilo’s’ ervaring, de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en het coachen van de mensen om me heen, ben ik nu hier om jou te helpen middels mijn 1:1 leefstijlprogramma

Je staat er niet alleen voor!
Wil je meer weten over hoe ik werk? Vraag dan gratis en vrijblijvende alle start informatie aan.

Liefs, Rowan

Speciaal voor vrouwen die blijvend willen afslanken en …

LET OP: nog 6 plekken beschikbaar

Deze toppers gingen jou voor:

“Voordat ik bij Rowan kwam was ik zoekende naar de juiste manier van gezonder worden en was niet tevreden met de kilo s op de weegschaal. Omdat ik vertrouwen heb in de aanpak die ze vertelde tijdens het kennismakingsgesprek heb ik gekozen voor Rowan. Ze heeft mij op de juiste momenten gemotiveerd om door te blijven gaan. Het resultaat is -4,5 kilo, maar bovenal inzicht ineen evenwichtig voedingspatroon”

Marloes Oosterom

“Voordat ik bij Rowan kwam was ik te zwaar en had ik een te hoog bmi en daar wilde ik vanaf. Rowan heeft een plan van aanpak gemaakt en mij persoonlijk gecoacht. Ik vond het heel fijn dat er altijd persoonlijk contact was via de app en dat ik al mijn vragen kon stellen. Inmiddels ben ik 10 kilo kwijt. Ik had niet gedacht dat dat mij zou lukken! Rowan is een hele fijne en betrokken coach die op een warme en vriendelijke manier coacht. Ik vind dat heel prettig!”

Rosa

“Bedankt Rowan, dankzij jou is het weer gelukt om te afvallen op een hele fijne manier! Het voelt geeneens zo zeer als een dieet omdat ik alles mag eten! Bedankt voor je lieve woorden en advies. Dankzij jou is het mezelf gelukt! Ik heb geleerd dat er geen slechte producten zijn! Dat je best een bakje chips mag, maar niet teveel. En dat alles met mate mag. De 80/20 regel. Ik vind dat super fijn omdat ik vroeger wel echt meer dacht in goede en slechte producten. Ik ben niet alleen 11 kilo afgevallen, ik heb nu veel meer kennis over voeding. “

Adriana