Gezocht: 10 vrouwen voor het:

Energieker & Slanker

Programma

LET OP: nog 6 plekken beschikbaar


TIP: Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat jouw verzekering dit traject (deels) vergoed.

Je hebt inmiddels al verschillende diëten geprobeerd en niets heeft het gewenste resultaat opgeleverd..

Je valt telkens weer terug in je oude gewoontes en weet echt niet meer wat je moet doen om wel blijvend af te vallen..

Je wilt je weer fit en energiek in je vel voelen, zodat je vol energie de dag door komt, je wilt de juiste balans vinden, je niet meer schuldig voelen na het eten en blijvend afvallen.

Hi, ik ben Rowan en ik geloof dat je zonder schuldgevoel en met meer energie de gelukkigste versie van jezelf word en de doelen behaald waar je al jaren van droomt.

Met mijn eigen ‘strijd tegen de kilo’s’ ervaring en mijn zoektocht naar meer energie, de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en het coachen van fantastische vrouwen, ben ik nu hier om jou te helpen middels mijn persoonlijke trajecten.

Je staat er niet alleen voor!
Wil je meer weten over hoe ik werk? Vul dan het formulier in en en ik neem gratis en vrijblijvend contact met je op.

Liefs, Rowan

Speciaal voor vrouwen die rust willen rondom eten en gewicht en.. 

LET OP: nog 6 plekken beschikbaar

Deze toppers gingen jou voor:

“Ik heb meer energie, zit goed in mijn vel en ervaar geen darm en/of buikklachten meer. Voordat ik bij Rowan kwam had ik vooral een slechte relatie met voeding. Ik voelde mij niet gelukkig in mijn lijf, had veel buik/darm klachten en was moe en futloos.

Ook had ik veel moeite met me-time inplannen en voelde mij dan erg schuldig als ik dit wel had.

Rowan heeft mij in eerste instantie meegenomen aan de hand en later af en toe die ‘schop onder mijn kont’ gegeven. Ze hield de spiegel voor, waardoor ik tot het besef kwam, dat ik het eigenlijk ook heel goed zelf kon.

De appjes die Rowan stuurde zorgden ervoor dat ik mij weer bewust werd van wat mijn doelen waren en gaf mij een positieve doorzetter. Inmiddels voel ik mij goed!

Ik mag er zijn!”

Sandra van Oudenaarden

“Ik was niet gelukkig met mezelf. Ik vond mezelf veel te zwaar en ik had geen gezonde relatie met eten. Ik had zelf al van alles geprobeerd maar niets lukte en bleef op de lange termijn voor mij werken. Ik was inmiddels echt wanhopig maar wilde wel heel graag naar een gezond gewicht.

Ik heb nu, naast dat ik 12 kilo ben afgevallen, een gezonde relatie met eten en ik kan veel beter naar mijn lichaam luisteren. Ik mag alles eten, maar ik wil niet alles nu. Als ik vol zit dan zit ik vol. Ik geniet meer van eten en drinken en maak bewuste keuzes.

De werkwijze van Rowan sprak me aan, na een hele prettige eerste kennismaking voelde ik direct een klik en had ik het gevoel dat dit echt bij me zou passen. Ik vond het heel erg fijn om met Rowan samen te werken. Ze is erg makkelijk te bereiken en staat altijd voor je klaar op moeilijke maar ook op hele fijne momenten. Ze is oprecht, spontaan en heel vriendelijk. Ik vind haar een heel fijn persoon met hele waardevolle tips en adviezen. Ze kijkt echt naar jou als persoon en naar wat bij jou past. Ik heb zoveel van haar geleerd!

Ook de online omgeving is heel waardevol en helpend. Het is zo’n waardevolle stap geweest voor mij om in dit traject te stappen en vooral het gevoel dat het me geen moeite heeft gekost om dit te bereiken is zo fijn. Ik zou het echt iedereen aanraden. Ik ben Rowan zo enorm dankbaar!!”

Daphne van Vliet

“Voordat ik bij Rowan kwam was ik te zwaar en had ik een te hoog bmi en daar wilde ik vanaf.

Rowan heeft een plan van aanpak gemaakt en mij persoonlijk gecoacht.Ik vond het heel fijn dat er altijd persoonlijk contact was via de app en dat ik al mijn vragen kon stellen.

Inmiddels ben ik 10 kilo kwijt. Ik had niet gedacht dat dat mij zou lukken!

Rowan is een hele fijne en betrokken coach die op een warme en vriendelijke manier coacht. Ik vind dat heel prettig!”

Rosa