Hoe staat jouw gezondheid ervoor?

Wil jij jouw gezondheid naar een hoger niveau tillen? Voel jij je dagelijks moe en/of futloos, heb je vaak last van hoofdpijn of een opgeblazen buik? Of ben jij gewoon nieuwsgierig hoe jouw lichaam er voor staat?

Dan is de EMB bloedtest iets voor jou!

Herken jij dit:

Deze vage klachten zijn niet normaal..

.. en komen ergens vandaan. Soms kun je je vinger niet op de zere plek leggen en is de oorzaak soms moeilijk te achterhalen. De Energetische Morfologische Bloedtest, ook wel EMB genoemd, laat precies zien waar jij een te kort aan hebt, of er sprake is van een intolerantie, welke organen extra ondersteuning kunnen gebruiken en of er bijvoorbeeld sprake is van een belasting door een parasiet, virus, schimmel of een bacterie.

Heb je er wel eens bij stil gestaan dat je veel informatie uit het bloed kunt halen? Een EMB bloedtest kan met een (holischtische) benadering, belastingen en energetische belastingen aantonen. Zelf ben ik na vele onderzoeken naar mijn klachten met de EMB test eindelijk wijzer geworden van wat er speelde in mijn lichaam. Daarmee heb ik vele vage klachten eindelijk achter me gelaten. Lees onderaan de pagina mijn hele verhaal.

Naast het feit dat we precies zien wat er in jou lichaam gaande is, kunnen we met deze bloedtest veel gerichter te werk gaan. We weten precies waar we als eerste aan moeten werken. Doordat we direct de oorzaak van jouw vage klachten vinden, zit jij sneller weer lekker in je vel, en dat maakt deze test zo waardevol.

Bij de energetische morfologische bloedtest wordt met zowel een reguliere als met een complementaire bril gekeken naar het ingestuurde bloed. Hierdoor kan er veel bruikbare informatie aan het licht komen dat heel waardevol kan zijn. Zeker wanneer je dit aanpakt. Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond en met uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan en van cel naar cel.

Wat meten we precies met de EMB test?

Tevens worden andere reguliere waardes gemeten en geanalyseerd zoals:

Het doel van de EMB test is om inzicht te krijgen in welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan de klachten die je ervaart of klachten zullen geven in de toekomst.

Hoe gaat zo'n EMB bloedtest in zijn werk?

Met een handige, hele kleine prikpen neem ik wat druppels bloed af uit je vinger en dit bloed vangen we op in een klein buisje. De afname is snel gedaan en er is weinig bloed nodig. Je voelt er weinig van! Vervolgens stuur ik het bloed op naar praktijk Wiersma waar het in het lab word onderzocht. Over het algemeen is de uitslag binnen 3,5 week binnen. Op basis van de uitslag maak ik een passend behandelplan. Wil jij ook een EMB test doen? Dat kan zowel als nieuwe en als bestaande klant. We kunnen de bloedtest afnemen tijdens een intake/consult wat al loopt of je kunt er een aparte afspraak voor maken.

Neem de touwtjes in handen en zeg gedag tegen die vage klachten..

Jouw investering is

397,-

Voor een blijvende verandering naar een energieker en slanker leven zonder pijntjes en klachten. In termijnen betalen is mogelijk.

Volg(de) jij het Energieker & Slanker programma dan ontvang je 50,- korting op de test. 

Wat kun je verwachten?

Intake
Voor het maken van het juiste behandelplan is het van belang dat ik precies weet hoe jij ervoor staat. Daarom vraag ik je voorafgaand aan het intakegesprek of je een uitgebreid formulier wilt invullen dat we samen bespreken. Vervolgens nemen we het bloed af.

De uitslag
Na ongeveer 3 weken ontvang ik de uitslag van het onderzoek. Deze zal ik geheel voor je uitwerken om een zo transparant en duidelijk mogelijk plan te maken waar jij mee verder kunt om de tekorten in je lichaam aan te vullen. We plannen een consult van max. 90 min in om de uitslag uitgebreid te bespreken. 

En dan?
Omdat ik het belangrijk vind dat jij precies weet wat je wel kan en mag doen om je lichaam weer in balans te krijgen ontvang jij naast de het behandelplan verschillende pdf’s  met informatie en heb je de mogelijkheid om je behandelplan uit te breiden met weekmenu’s via een voedingsplatvorm. In deze app word er een persoonlijk weekmenu klaargezet waarbij er rekening gehouden word met je doelen, wensen en eventuele intoleranties.

10% korting
Om je lichaam een handje te helpen komt er uit de test naast het voedingsadvies een suppletie advies. Je ontvangt van mij op verschillende supplementen 10% korting.

Ik ben naar Rowan gegaan omdat ik wilde kijken of ik een ‘probleem’ van binnenuit had. Dit omdat ik al veel geprobeerd had en mijn huid niet beter werd. 
 Rowan legt het allemaal erg uitgebreid en netjes uit. Je krijgt ook een netjes uitgewerkt behandelplan waarin alles duidelijk stond verwerkt. Ik kwam erachter dat mijn darmen erg van slag waren en dat dit weer een slechte invloed had op mijn huid. Het resultaat is nu eigenlijk dat ik veel gezonder eet en dat mijn huid steeds beter wordt. Ik merk echt verschil. 

Rowan is erg betrokken en een erg lieve vrouw. Ze is erg geïnteresseerd in hoe het met je gaat en denkt altijd met je mee en je kunt met al je vragen bij haar terecht. 

Ik zou de test zeker aanraden bij anderen. Je komt erachter wat er vanuit binnen niet goed is. Dit is iets waar je normaal gesproken niet snel aan denkt. En Rowan kan je hier echt heel goed bij helpen.
H. Ririassa
EMB Bloedtest
De EMB test heeft mij inzicht gegeven in de gezonde keuzes voor mijn lijf, wat heeft mijn lijf nú nodig. Ik heb 3 maanden de adviezen van Rowan opgevolgd (voedingsaanpassing en een aantal supplementen) met het resultaat dat ik geen last meer heb van mijn klachten als vermoeidheid, maagpijn, hoofdhuidpijn, spierkrampen en restless leggs. Het behandelplan van Rowan was duidelijk en super uitgebreid. Het aanvullende mondelinge consult en het persoonlijke contact werkte voor mij heel goed. Juist door het mondelinge consult ben ik meteen gestart met mijn voedingsaanpassingen. Echt een winst want als ik eerst het behandelplan had moeten lezen, was ik denk ik niet meteen gestart en dat zou heel erg zonde zijn van de investering die je doet. Het afsluitende gesprek na de 3 maanden was ook erg fijn. Je krijgt handvatten en adviezen voor aanpassingen in supplementen om zelf verder aan de slag te gaan.
Janne
EMB bloedtest
In eerste instantie heb ik een EMB bloedtest laten afnemen om een inzicht te krijgen in mijn hormonenstaat vanwege cyclusproblemen, maar ook nieuwsgierig naar de de algehele staat van mijn lijf qua vitamines/mineralen/stress etc.

 Het behandelplan dat ik kreeg van Rowan was heel duidelijk. Een heel boekwerk en goed uitgelegd middels het gesprek. Ook de persoonlijke ervaringen van Rowan hebben mij erg geholpen
. De test heeft mij veel inzichten gegeven en ook adviezen waren prettig over in mijn geval glutenvrij/lactosevrij eten. Inmiddels wel weer aan het opbouwen en dat gaat ook goed! De enthousiaste, positieve benadering en het persoonlijke contact vond ik erg fijn! Ik heb de test als heel waardevol ervaren en al dit ook zeker aanraden aan anderen.
R. Wiersma
EMB bloedtest

Hieronder lees je mijn uitgebreide ervaring met de EMB bloedtest

Vorig jaar heb ik met trots de opleiding tot orthomoleculair adviseur basis en de cursus om energetische morfologische bloedtesten af te nemen afgerond. De keus voor deze opleiding(en) was voor de mensen om mij heen geen verassing, want die kennen mijn verhaal. En het leek me geen betere plek om mijn eigen verhaal hier met jou te delen. 

In 2016-2017 heb ik heel vaak last gehad van een blaasontsteking en kreeg ongeveer iedere maand wel een antibioticakuur. Gek werd ik ervan, van de antibiotica, want dat doet een hoop met je lijf, je darmen en je immuunsysteem, maar ook met dat vreselijke branderige gevoel daar beneden. In het ziekenhuis vonden ze geen aanwijsbare reden. Dat was voor hun de reden dat ik een onderhoudskuur van 3 maanden moest slikken, het zou daarna wel weg gaan.

Niets was minder waar.

Het ging niet weg.

Ik werd ook nog eens enorm moe, had weinig energie om dingen te ondernemen, had elke dag buikklachten en vermoeide benen. Hiermee ging ik uiteraard naar de huisarts waar er bloed geprikt werd. Hier kwam niets uit, dus ik was gewoon gezond. De blaasontstekingen zouden wel verdwijnen en wat betreft die buikklachten, dat was PDS en daar moest ik maar mee leren leven.

Zelf had ik het gevoel dat het niet klopte. Er was wel degelijk iets gaande in mijn lijf, maar meer onderzoeken wilde ze niet doen. Ik besloot de stap naar de alternatieve geneeswijze te maken.

Ik maakte een afspraak met een homeopaat en kreeg korreltjes mee. Tevens vermoedde ze dat ik een magnesium en een B12 te kort had. De korreltjes leken zijn werk te doen, de blaasontstekingen kwamen steeds minder vaak terug. Er was zelfs een moment dat de korreltjes een blaasontsteking had verholpen.

Wat betreft de tekorten was ik sceptisch. Ik at gezond, hoe kan ik dan een te kort hebben? Toch hield het me bezig en besloot ik verder te zoeken. Ik had al eens eerder gelezen over een EMB bloedtest en besloot dat te gaan doen.

Je kunt het al raden. Mijn homeopaat had gelijk … 

Ik had wel degelijk een te kort een magnesium en vitamine B21. Niet zo’n beetje ook.

Maar het bleek ook dat ik niet tegen tarwe en gluten kan en dat ik een parasiet had in mijn darmen, (omgedoopt tot Pietje Parasietje door collega’s, haha), die alles wat ik at, opat. Waardoor mijn darmen niet instaat waren alles wat ik binnen kreeg aan voedingstoffen ook daadwerkelijk op te nemen. Het vermoeden was dat ik de parasiet 3 jaar eerder had opgelopen. Aangezien ik mijn klachten tot die tijd heb kunnen terughalen.

Al mijn klachten vielen op hun plek!

De blaasontstekingen, de buikklachten en mijn vermoeidheid.

Mijn immuunsysteem stond dan ook 24/7 aan. Ik had eindelijk iets waar ik aan kon werken.

Ik kreeg op advies een voedingsplan en bepaalde supplementen, stopte met het eten van tarwe en gluten en na een paar dagen werden de klachten erger.

Man, wat heb ik mijzelf slecht gevoeld..

De orthomoleculair vertelde mij vooraf al dat als de klachten erger werden, de voeding en supplementen hun werk deden. Alles moest mijn lichaam uit. En dat klopte, na een aantal weken voelde ik mijzelf echt 10x beter en waren de klachten bijna weg. En sindsdien heb ik geen blaasontsteking meer gehad (en nu hoop ik niet dat ik dit jinx ; )

Na een aantal maanden deed ik een hertest om te kijken of Pietje Parasietje mijn lijf verlaten had en hoe het ervoor stond met mijn vitamine en mineralen panel. En met de uitslag was ik mega blij. Pietje was verdwenen en mijn lichaam leek een heel stuk gezonder. Tuurlijk was er nog wat werk aan de winkel, maar dat is niet zo gek als je lichaam al 3 jaar keihard aan het werk is.

Ik heb in deze weken ondervonden dat er veel lichamelijke klachten verholpen kunnen worden met voeding. In deze tijd eten we vaker om ons lichaam te vullen ipv te voeden waardoor veel mensen met vage klachten blijven rondlopen.

Ik riep dan ook naar iedereen die het maar horen wilde, dat, als ze het geld hebben, ze deze test moesten doen. Ik weet dat tegenwoordig veel mensen bepaalde lichamelijke klacht hebben die ze voor lief nemen. I don’t judge, zoals je al las deed ik dat lange tijd ook.. En dat is precies de reden waarom ik heb gekozen deze opleidingen te volgen, zodat ik iedereen kan helpen zich weer echt goed te voelen. Zonder pijntjes en vage klachten. Het leven is om van te genieten, niet om met buikpijn of hoofdpijn op bed te gaan liggen.

*Laat ik wel even duidelijk zeggen dat ik hiermee de reguliere zorg niet wil afvallen. Absoluut niet! Ik ben heel erg dankbaar voor het hele zorgsysteem en de medische wereld. Ik hoop dan ook dat in de toekomst de reguliere en de alternatieve zorg met een dun lijntje samen zullen gaan werken om zo Nederland op zijn gezondst te krijgen.

Veelgestelde vragen

Jazeker, we kunnen een afspraak maken op locatie, je kunt met hulp van mij zelf prikken of we kijken naar een prikpunt bij jou in de buurt. We zullen de uitslag bespreken via videobellen en ontvang je het behandelplan in je mailbox.

Er is niet veel bloed nodig, slechts 1 (in sommige gevallen 2) prikje in je vinger en 5-7 grote druppels bloed. En nee, het is slechts een klein prikje dus het doet geen pijn.

Ik stuur het bloed op naar praktijk Wiersma, het lab waar ik mee samen werk. Binnen ongeveer 3 weken ontvang ik de uitslag en zullen we een datum inplannen om het behandelplan te bespreken.

Jazeker! Ieder mens is anders en ieder mens heeft een andere aanpak nodig. Op basis van de uitslag van de EMB werk ik een persoonlijk voeding- en suppletieplan uit die we bespreken in een uitgebreid consult. Alles wat je nodig hebt om vaarwel te zeggen tegen die vage klachten!

Je mag me ten alle tijden hier al je vragen stellen of mij een berichtje via Instagram sturen. 

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp