De Energieker & Slanker methode is gebasseerd op deze drie pijlers:

#1

FOOD

Voeding is DE brandstof voor je lichaam. Ik weet als geen ander dat we daar te weinig bij stil staan. Wat helaas ten koste gaat van een gezond lijf. Met de juiste voeding krijg jij namelijk DE voedingsstoffen binnen die jouw lichaam het hardste nodig heeft. Denk aan vitamines, mineralen maar ook aan koolhydraten, eiwitten en vetten. En voor die laatste 3 is half Nederland een beetje bang geworden. Ik wil je laten zien dat je juist deze voedingsmiddelen nodig hebt voor een slank en fit leven.

Met de 80/20 regel zorg jij ervoor dat je lichaam dat binnen krijgt wat het nodig heeft en kun je daarnaast enorm genieten van een extraatje. Zo blijft een slank en fit leven leuk!

#2

BODY

Ik ben van mening dat we wel wat meer mogen gaan kijken naar ons lichaam. Je hebt er tenslotte maar één en daar zul je het je hele leven mee moet doen. 
Weet jij eigenlijk wel waar gaat jou lijf lekker op gaat? En wanneer jij je op je best voelt? Of ben je iemand die maar iets doet omdat het lijkt te werken bij anderen?
Zeg bijvoorbeeld afvallen en iedereen roept gelijk sporten. Ik ben van mening dat we van dit soort associaties af moeten. Het gaat namelijk om het complete plaatje van voeding, beweging, ontspanning en stress reductie. En bij beweging ga je mij niet horen zeggen dat jij moet gaan sporten en bij ontspanning ga ik je niet vertellen dat je moet gaan mediteren. Ik kan je namelijk uit ervaring vertellen dat het ‘plaatje’ voor iedereen anders is, dus laten we samen gaan kijken naar wat voor jou werkt. Iets met ‘dance like nobody’s watching!’


#3

MINDSET

Je mindset is wat mij betreft de belangrijkste sleutelrol in het totaal plaatje. Door te begrijpen waarom jij doet wat je doet en waarom jij bepaalde keuzes maakt, leer jij jezelf beter kennen en daardoor bewustere keuzes maken.
Denk bijvoorbeeld eens aan een moment dat je een rot dag hebt gehad en dat je het jezelf gunt om met een chocolade reep op de bank te ploffen. Terwijl je weet dat je dat uiteindelijk alleen maar schuldgevoel oplevert. En weetje, het is niet gek dat je dit doet. Je zit in een cirkeltje van handelingen/gewoonten die jij jezelf hebt aangeleerd. Klinkt misschien heftig, maar ik beloof je iets moois: wat aangeleerd is, kun je ook weer afleren. Niet makkelijk, wel mogelijk! En ik ga je daarbij helpen! Laten we samen de oude gewoontes en negatieve gedachten doorbreken en vervangen voor nieuwe gewoontes en een positieve mindset, zodat jij slank en fit (zowel lichamelijk als mentaal) door het leven kunt gaan!


Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp