‘DE KNOP OM’

Challenge

Doe mee aan de gratis 4-daagse challenge van 2 t/m 5 februari en ontdek hoe je op een leuke manier kunt afslanken en een leefstijl kunt creeëren die echt bij jou past zodat je vol energie en slanker door het leven mag gaan.

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt al 101 diëten geprobeerd maar tot op heden is het je niet gelukt om blijvend gewicht te verliezen.

Je voelt je al een tijdje niet helemaal fit, probeert tegen jezelf te zeggen dat je prachtig bent zoals je bent en toch voel je dat je niet helemaal tevreden bent met wat je in de spiegel ziet.

Je werkt hard om je gewicht te verliezen, slaat een stukje taart af op een verjaardag, gaat 3x per week sporten (terwijl je dat stiekem helemaal niet leuk vindt) en koopt niets lekkers meer wanneer je boodschappen gaat doen zodat je ook niet met een reep Tony’s op de bank kunt eindigen.

Je verlangt naar het moment waarop je weer kunt genieten van een stukje chocolade. Je verlangt naar het moment dat je niet terugvalt in oude patronen. Je verlangt naar het moment dat je met trots in de spiegel kunt kijken zodat je vol zelfvertrouwen en met een hoop energie door het leven kunt gaan.

Hoe gaat het me wel lukken om gezonder te leven, minder te snoepen en meer te bewegen?
Je weet het gewoon even niet meer…

Kortom, het is tijd voor verandering.

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst en ben je, net als half Nederland, op de eerste maandag van januari ook weer begonnen met gezond eten/sporten/diëten?

Daag jezelf dan uit en doe mee aan deze 4 daagse gratis challenge!

De eerste knop gaan we nu al omzetten: We starten niet in Januari maar in Februari en niet op maandag maar op dinsdag.

Startdatum: dinsdag 2 februari 2021

Na
‘De Knop Om’
Challenge:

Weet jij:

Ontdek jij:

Pas jij:

Schrijf je nu in
en doe op 2 februari
gratis mee!

De onderwerpen

Dag 1

Waarom is het je niet eerder gelukt om af te vallen?

Dag 2

Hoe staat het met jouw energielevel?

Dag 3

Hoe is jouw relatie met voeding eigenlijk?

Dag 4

De knop moet om. Maar hoe?

Hoe ziet de challenge eruit?

Voor wie is deze challenge:

Dit zeggen jouw voorgangers:

“Als ik besef dat 80% gezond is en 20% ongezond, dan ervaar ik geen schuld gevoel meer”

– Evelina

“Bedankt Rowan, dankzij jou is het weer gelukt om te afvallen op een hele fijne manier! Het voelt geeneens zo zeer als een dieet omdat ik alles mag eten!”

– Adriana

“Het voelt niet als een dieet maar een verandering van leefstijl en het is veel makkelijker vol te houden.”

– Marie

“Sinds ik met jouw plan bezig ben ben ik al 4 kilo kwijt”

– Rosa

"Ik leerde voeding op een positieve manier inzetten en wist daarmee 10 kilo blijvend kwijt te raken"

Hi, ik ben Rowan,
En ik geloof dat je blijvend kunt afvallen op een leuke en makkelijke manier zonder dat je er iets voor hoeft te laten.

Een paar jaar geleden voelde ik me totaal niet fit. Ik was niet blij met wat ik in de spiegel zag, voelde me niet die leuke vriendin, mijn kleding zat me totaal niet lekker en in mijn ogen konden andere meiden alles maar eten. Kortom, ik wilde afvallen.

Ik heb toen van alles geprobeerd; geen suiker meer, geen koolhydraten etc en ik ben meer gaan sporten. Het werkte. Zelfs op korte termijn viel ik 5 kilo af. Maar voelde ik me fitter en energieker? Nee, eigenlijk niet.. En zodra ik weer ‘normaal’ ging eten kwamen de kilo’s er weer aan. Dit kan en moet anders dacht ik.

Uiteindelijk heb ik een manier gevonden dat niet alleen iets voor mijn gezondheid deed, maar ook voor mijn brein. De 10 kilo die ik kwijt wilde zijn er blijvend af en ik geniet nog steeds van dat schaaltje chips en glas wijn en dat zonder schuldgevoel. En belangrijker: ik voel me fitter en energieker dan ooit! En dat is precies wat ik jou gun! Dat is de reden dat ik heb besloten de opleiding Gewichtsconsulent te gaan volgen.

Met mijn eigen ‘strijd tegen de kilo’s’ ervaring, de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en het coachen van de mensen om me heen, ben ik nu hier om jou te helpen. Je staat er niet alleen voor!

Schrijf je nu in
en doe op 2 februari
gratis mee!

Veelgestelde vragen

De 4-daagse challenge start op dinsdag 2 februari en duurt tot 5 februari. Tot en met 7 februari ben ik van de partij om al je vragen te beantwoorden.

Jazeker, aan de deelname aan de challenge zitten geen kosten verbonden. 

Wat het je wel kost?
Tijd en moed. 

Tijd en moed om dieper te gaan graven bij jezelf om erachter te komen wat jou al die tijd heeft tegen gehouden om je doelen te bereiken.

 

Jazeker, de challenge vindt plaats op fb daar is alle ruimte om je vragen te stellen en om elkaar te motiveren. Je kunt zelfs nog 2 dagen na de challenge al je vragen stellen of je opdrachten delen.

Jammer joh, dit smoesje werkt niet. Je behoud namelijk de gehele maand februari toegang tot de FB community. De challenge bestaat uit video’s kun je op elk gewenst moment kunt terugkijken. De opdrachten vind je terug in een handig werkboek.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan gerust een mailtje naarrowan@deonlinegewichtsconsulent.com. Ik kijk graag even met je mee! 

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp