Je hebt al zoveel geprobeerd, maar telkens val je terug in je oude patroon. Hoe gaat het me wel lukken om gezonder te leven, minder te snoepen en meer te bewegen? Je weet het gewoon even niet meer…

Herken jij dit?

Ik kan je uit eigen ervaring vertellen
dat dit anders kan!

Je kunt blijven aanrommelen en het zelf blijven proberen. Je kunt al die diëten nog een keertje gaan proberen en al die lekkere producten waar je hoofd maar om blijft roepen tijdens dat dieet maar blijven negeren.

Ik heb dit ook gedaan, dieet na dieet, en kan je vertellen dat je over een paar weken weer terug bij af bent. Al die diëten waarbij de focus ligt op alles wat je niet meer mag zullen geen blijvend resultaat opleveren en al helemaal niet afrekenen met dat vreselijke schuldgevoel dat je hebt wanneer je iets ‘ongezonds’ hebt gegeten.

En om jou al deze frustratie, schuldgevoelens en vermoeidheid te besparen heb ik tijdelijk een toffe aanbieding. Ik wil je uitnodigen voor de e-course ByeBye kilo’s. En nu echt.

In deze cursus laat ik jou precies zien hoe je blijvend gewicht kunt verliezen. Je gaat aan de slag met een haalbaar doel en je zult de eerste kilo’s al verliezen. Daarnaast leer ik je ook hoe je dit vast kunt houden, zodat je niet terugvalt in je oude patronen.

We gaan de eerste stappen zetten naar een energieker & slanker leven.

Je hebt nu een keus te maken.

“Ik leerde voeding op een positieve manier inzetten
en wist daarmee 10 kilo blijvend kwijt te raken”

Hi, ik ben Rowan en ik geloof dat je blijvend kunt afvallen op een leuke en makkelijke manier zonder dat je er iets voor hoeft te laten.

Een paar jaar geleden voelde ik me totaal niet fit. Ik was niet blij met wat ik in de spiegel zag, voelde me niet die leuke vriendin, mijn kleding zat me totaal niet lekker en in mijn ogen konden andere meiden alles maar eten. Kortom, ik wilde afvallen.

Ik heb toen van alles geprobeerd; geen suiker meer, geen koolhydraten etc en ik ben meer gaan sporten. Het werkte. Zelfs op korte termijn viel ik 5 kilo af. Maar voelde ik me fitter en energieker? Nee, eigenlijk niet.. En zodra ik weer ‘normaal’ ging eten kwamen de kilo’s er weer aan. Dit kan en moet anders dacht ik.

Uiteindelijk heb ik een manier gevonden dat niet alleen iets voor mijn gezondheid deed, maar ook voor mijn brein. De 10 kilo die ik kwijt wilde zijn er blijvend af en ik geniet nog steeds van dat schaaltje chips en glas wijn en dat zonder schuldgevoel. En belangrijker: ik voel me fitter en energieker dan ooit! En dat is precies wat ik jou gun! Dat is de reden dat ik heb besloten de opleiding Gewichtsconsulent te gaan volgen.

Met mijn eigen ‘strijd tegen de kilo’s’ ervaring, de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en het coachen van de mensen om me heen, ben ik nu hier om jou te helpen. Je staat er niet alleen voor!

Zij stond waar jij nu staat:

“Ik ben in totaal 7 kilo kwijt geraakt tijdens dit traject. Daarnaast zit ik
lekkerder in mijn vel en voel ik mij ook wel weer wat fitter.
Soms ben ik nog wel geneigd om wat ongezonds te nemen. Als ik voor mijzelf besef dat het
 80% gezond is en 20% ongezond, dan heb ik geen schuld gevoel meer.”

Evelina

E-course:
ByeBye Kilo's. En nu echt.

In de cursus laat ik jou precies zien hoe je blijvend gewicht kunt verliezen. Je gaat aan de slag met een haalbaar doel en je zult de eerste kilo’s al verliezen. Daarnaast leer ik je ook hoe je dit vast kunt houden, zodat je niet terugvalt in je oude patronen.

TWV. 165,-

Bonus module: Etiketten lezen

Je wilt graag afvallen maar uiteindelijk zegt het gewicht op de weegschaal niet zoveel als je je niet fit en energiek voelt en daarom is het belangrijk om erachter te komen waar jouw lichaam lekker op gaat en wat producten met je doen. Daarbij is het goed om eens te kijken naar de etiketten van de producten die je eet. Dat leer je in deze module

TWV. 55,-

Bonus sheet: What I eat in 3 weeks.

Ik denk wel de meest gestelde vraag: kun je een ‘what I eat in a day’ maken? En de vraag snap ik heel goed, want wat eet een gewichtsconsulent om blijvend op gewicht te blijven. Ik deel het niet vaak maar voor deze keer heb ik eens 3 weken bijgehouden wat ik eet en ontvang jij deze sheet gratis!

TWV. 27,-

Bonus: Receptenbundel

In deze bonus ontvang je de receptenbundel me meer dan 80 slanke, makkelijke, gezonde en bovenal lekkere recepten.

TWV. 27,-

Totale waarde: 274,-

Normaal voor 67,-

Nu tijdelijk voor slechts 37,-

Wat brengt de cursus jou?

Na het volgen van deze online cursus weet jij precies wat voor jou werkt, waar jouw lichaam blij van wordt en ga je nu echt daadwerkelijk je doelen behalen en belangrijker: behouden!

Zodat jij slanker, fitter en energieker door het leven kunt gaan.

Door deze training leer je hoe je meer rust rondom je voedingspatroon kunt ontwikkelen en zeg je die vervelende schuldgevoelens gedag zodat je weer leert genieten van eten en toch het getal op de weegschaal ziet zakken.

ByeBye Kilo’s. En nu echt. is gebaseerd op deze 3 pijlers:

Je hebt nu twee keuzes..

Je kunt nu denken.. ‘ik ga het nog even zelf proberen..’. Maar dan wil ik een oprechte vraag aan jou stellen: ‘Wat hebben al die pogingen om af te vallen jou tot nu toe opgeleverd?

Aan jou de keus:

óf

Hieronder lees je een paar ervaringen van meiden waarmee ik deze kennis heb gedeeld. Ze stonden ooit op hetzelfde punt als jij nu staat:

Deze e-course is nu slechts tijdelijk verkrijgbaar voor een bedrag 37,-. Een no-brainer als je je bedenkt hoeveel je er voor terug krijgt. 

Ik heb de afgelopen jaren aardig wat geïnvesteerd. Niet alleen in geld voor opleidingen en coaches, maar ook tijd om onderzoeken te doen, ben ik in een heleboel valkuilen gestapt wat een hoop frustraties opleverde en dat is precies wat ik jou allemaal wil besparen. Daarom nodig ik je uit voor de e-course ByeBye Kilo’s. En nu echt.

Nog even in het kort: Dit is wat je krijgt

Tijdelijk investeer je geen 274, geen 67 euro maar...

37,- euro

Veelgestelde vragen

Na het plaatsen van je bestelling krijg je binnen 5 minuten toegang tot de online leeromgeving. Je ontvangt hiervoor een mail met alle instructies

Tijdelijk kun jij de e-course proberen voor slechts 37,-

Voor de vrouw die besloten heeft om nu het hef in eigen handen te nemen en te stoppen met dat eeuwige dieet. Voor de vrouw die slechts 2 kilo of juist 20 kilo kwijt wil. Voor de vrouw waarbij het nog niet eerder gelukt is een methode te vinden die echt bij ze past. Voor de vrouw die zonder schuldgevoel wil genieten van eten en tegelijkertijd het doel niet tijdelijk maar voor de rest van haar wil leven behalen.

Je behoud minimaal 1 jaar lang toegang. Mocht het je nu niet uitkomen om de training te volgen, dan kun je altijd op een later tijdstip volgen.

Yes, zeker! Wanneer je binnen 1 maand overstapt naar het Energieker & Slanker leefstijlprogramma dan verrekenen we  de prijs met wat je voor de cursus betaalt hebt.

Ik snap heel goed dat het spannend is om in jezelf te investeren en daarnaast kan ik niet in jouw portemonnee kijken. Wat ik je wel wil vragen is deze gedachten eens om te draaien: wat kost het je als je het niet doet? Aangezien je helemaal tot hier bent gekomen met lezen weet ik dat je verlangt een slanker en energieker leven. Het kost je dan misschien geen geld als je het niet doet, maar wel frustratie, onzekerheid en vermoeidheid. 

Als je de vraag ‘tot wanneer houd ik toegang tot de cursus’ hebt open geklikt dan zag je al dat je minimaal 1 jaar toegang tot de modules. Binnen dat jaar nog steeds geen moment gevonden voor jezelf? Dan vraag ik me af of jij daadwerkelijk je doelen wel wilt behalen. Ik ga je leren met hoe weinig tijd je toch gezond kan leven en misschien zelfs tijd over houd.

Dit is direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachten patroon te doorbreken. De oude jij had allemaal smoesjes verzonnen waarom je niet zou moeten meedoen aan de cursus. Maar de nieuwe jij bedenkt geen smoesjes meer. Je gaat denken in mogelijkheden en niet meer in alles wat niet mag. Yes? Let’s go!

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan gerust een mailtje naar rowan@deonlinegewichtsconsulent.com

Wil je graag een traject aan gaan, maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Dat kan natuurlijk ook! Je mag me dan ook een mailtje sturen.

Twijfel je niet meer en weet je gewoon zeker dat dit hetgeen is wat je nodig hebt? Klik dan op onderstaande knop en schaf direct  Succesvol Slanker aan.

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp