Yes, De actieplanner is naar je onderweg!

Jij kunt meteen in actie gaan want binnen een paar minuten vind je jouw actieplanner in je mailbox. Check vooral ook even je spam als je hem niet direct ziet.

Wacht nog even met wegklikken: ik heb een speciaal en éénmalig aanbod voor je dat alleen het komende uur geldig is.

Jij hebt de actieplanner gedownload, dat betekent dat je klaar bent voor actie.

Uit eigen ervaring weet ik dat het downloaden van zo’n planner niet betekent dat je ook daadwerkelijk in juiste actie modus komt.

En dat bedoel ik niet om met een vingertje te wijzen, zo is ons brein nou eenmaal geprogrammeerd..

Want dat brein van ons, dat blijft het liefst bij die oude vertrouwde gewoontes.

De reden waarom eerdere diëten niet of nauwelijks blijvend resultaat opleverde. En ja, je kunt het echt doorbreken, maar alleen wanneer je in de juiste actie komt en stopt met te grote stappen zetten.

Ik hoop dan ook oprecht dat jij dit keer besluit om de kleine stappen te gaan zetten die jou écht dichter bij je doel gaan brengen!

Durf jij het aan?

Wanneer jij;

Lieve lieve vrouw, ik wil jou heel graag op het hart drukken dat het anders kan! 

Ik heb in jouw schoenen gestaan en weet hoe frustrerend het is om in dit cirkeltje te zitten. Dat machteloze gevoel gaat uiteindelijk ten koste van een goede relatie met jezelf en met voeding.

Maar gelukkig heb ik goed nieuws.

Ik ben er namelijk achter gekomen dat afvallen helemaal niet zo ingewikkeld is als jij denkt dat het is. Je hebt alleen de juiste handvatten nodig die ervoor zorgen dat jij je doelen makkelijk gaat behalen én behouden.

Daarom ontwikkelde ik speciaal voor vrouwen zoals ik mijn eigen methode ByeBye Kilo’s. Om je al deze frustratie, schuldgevoelens en vermoeidheid te besparen wil ik je uitnodigen voor de e-course ByeBye kilo’s.

Door deze cursus leer je hoe je meer rust rondom je voedingspatroon kunt ontwikkelen en zeg je die vervelende schuldgevoelens gedag zodat je weer leert genieten van eten en toch het getal op de weegschaal ziet zakken. Daarnaast leer ik je hoe je dit vast kunt houden zodat je niet terug valt in oude patronen.

Doe nu mee aan de e-course

ByeBye Kilo's. En nu echt.

Het komende uur betaal jij  slechts 37,- ipv 302,-

Wat brengt de cursus jou?

Na het volgen van deze online cursus weet jij precies wat voor jou werkt, waar jouw lichaam blij van wordt en ga je nu echt daadwerkelijk je doelen behalen en belangrijker: behouden!

Zodat jij slanker, fitter en energieker door het leven kunt gaan.

Door deze training leer je hoe je meer rust rondom je voedingspatroon kunt ontwikkelen en zeg je die vervelende schuldgevoelens gedag zodat je weer leert genieten van eten en toch het getal op de weegschaal ziet zakken.

Hi, ik ben Rowan en ik weet hoe je blijvend kunt afvallen op een leuke en makkelijke manier zonder dat je er iets voor hoeft te laten. Dit klinkt misschien onwerkelijk, maar ik heb het zelf ervaren en wil daarom nu anderen helpen om zich weer fit en energiek te voelen en zo voluit te kunnen genieten van het leven.

Ik stond namelijk in jouw schoenen.

Ik wilde dolgraag blijvend afvallen, stond elke ochtend moe op en telde de uren af voordat ik weer naar bed kon, dacht dat chips, chocolade en koekjes gelijk stonden met aankomen en ik was niet blij met wat ik in de spiegel zag.

Ik at een periode geen suiker meer, ging koolhydraat arm eten en ben meer gaan sporten. En jawel hoor, dat ging lekker. Die kilo’s vlogen er vanaf.

Maar of ik mijzelf fitter en energieker ging voelen en blij was met wat ik in de spiegel zag?

Not at all..

En zodra ik weer ‘normaal’ ging doen kwamen de kilo’s er weer aan. Ik bleef het proberen. Achteraf best wel bewondering voor mijn doorzettingsvermogen en het vertrouwen dat, ook al had ik het al 10x geprobeerd, het dit keer wel zou lukken. Ik bleef maar in dat cirkeltje lopen.

Na jaren lang tobben met die onzekerheid en mijzelf van alles verbieden wilde ik het totaal anders doen en besloot dat ik het ook eens goed aan zou pakken. Ik ben de opleiding tot gewichtsconsult gaan volgen, leerde daar alles over voeding en mindset en had een manier gevonden die niet alleen iets deed voor mijn gezondheid maar ook voor mijn brein.

Ik viel 10 kilo blijvend af, was blij met wat ik in de spiegel zag en ik voelde mijzelf energieker, fitter en slanker dan ooit.

En misschien wel de belangrijkste van allemaal: ik durfde weer te genieten van chocolade, chips en wijn zonder dat ik me daar schuldig over voelde.
Dit is precies wat ik jou gun!

Met mijn eigen ‘strijd tegen de kilo’s’ ervaring, de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en het coachen van toppers van klanten, ben ik nu hier om jou te helpen. Je staat er niet alleen voor!

“Na 1 week merkte ik dat ik minder snaaide, meer groentes at en meer water dronk en was ik al 1 kilo kwijt

E-course:

ByeBye Kilo's

In de cursus laat ik jou precies zien hoe je blijvend gewicht kunt verliezen. Je gaat aan de slag met een haalbaar doel en je zult de eerste kilo’s al verliezen. Daarnaast leer ik je ook hoe je dit vast kunt houden, zodat je niet terugvalt in je oude patronen.

Module 1: Waar wil ik heen?

Wat is je startpunt en waar wil je naar toe? In deze module gaan we laagjes dieper om te kijken wat jij nou echt wilt bereiken. Wat is jouw grootste droom? Hoe wil je je voelen? Hoe ziet dat eruit? En wat heb je ervoor nodig om dat te bereiken?

Module 2: Food = Energy

In deze module duiken we dieper in de wereld van ‘gezonde voeding’. Want wat is nou precies gezond? Hoe pas je de 80/20 regel toe? Wat vertelt je lijf je eigenlijk? En wanneer behoud jij het meeste energie? Eten moet energie opleveren, geen energie kosten.

Module 3: Mind.Set.Go

Misschien wel de belangrijkste module. Alles draait om de juiste mindset. Laten we van die van jou een succes mindset maken zodat je weer geniet van eten en daarmee de relatie met voeding én jezelf leert verbeteren!

Totale waarde: 165,- 
Jouw investering is slechts 37,-

Nu tijdelijk met deze bonussen helemaal gratis:

Module: Etiketten lezen

Wat mij betreft noodzakelijk is, is weten wat je eet. Want afvallen is misschien wel je doel, uiteindelijk zegt het getal op de weegschaal niet zoveel als jij je niet fitter of energieker voelt. Wat jou gaat echt gaat helpen is precies weten wat je eet. En hoe doe je dat? Juist, door etiketten te lezen. Pas dan weet jij of iets een marketing trucje is of dat een product écht gezond is zoals de verpakking je doet geloven. Jij krijgt deze module als bonus cadeau zodat jij precies weet waar je op moet letten bij het lezen van een etiket.

TWV. 55,-

Module: Energiebehoefte berekenen

Ieder lichaam is uniek. Één van de redenen dat diëten niet werken. In deze module kom je er achter wat de energiebehoefte van jouw lichaam is en leer je hoe je dit kunt inzetten om blijvend gewicht te verliezen.

TWV. 55,-

Sheet: What I eat in a day

Ik denk wel de meest gestelde vraag: kun je een ‘what I eat in a day’ maken? En de vraag snap ik heel goed, want wat eet een gewichtsconsulent om op gewicht te blijven. Ik deel het niet vaak maar voor deze keer heb ik eens 3 weken bijgehouden wat ik eet en ontvang jij deze sheet als gratis bonus.

TWV. 27,-

"Ik ben in totaal 6 kilo afgevallen en voel mij veel energieker

Belangrijke weetjes:

Het programma is volledig online en te volgen wanneer het jou uitkomt

De modules bestaat uit zowel tekst als video zodat jij zelf bepaald hoe je leert.

Je ontvangt het ByeBye Kilo's werkboek met praktische opdrachten

Je behoud 1 jaar lang toegang tot alle inhoud

Hieronder lees je een paar ervaringen van meiden waarmee ik deze kennis heb gedeeld. Ze stonden ooit op hetzelfde punt als jij nu staat:

Veelgestelde vragen

Na het plaatsen van je bestelling kun je meteen beginnen want je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving. Je ontvangt hiervoor een mail met alle instructies

Deze investering in jezelf is het komende uur slechts 37,-

Voor de vrouw die besloten heeft om nu het hef in eigen handen te nemen en te stoppen met dat eeuwige dieet. Voor de vrouw die slechts 2 kilo of juist 20 kilo kwijt wil. Voor de vrouw waarbij het nog niet eerder gelukt is een methode te vinden die echt bij ze past. Voor de vrouw die zonder schuldgevoel wil genieten van eten en tegelijkertijd het doel niet tijdelijk maar voor de rest van haar wil leven behalen.

Je behoud minimaal 1 jaar lang toegang. Mocht het je nu niet uitkomen om de training te volgen, dan kun je altijd op een later tijdstip volgen.

Yes, zeker! Wanneer je binnen 1 maand overstapt naar het Energieker & Slanker leefstijlprogramma dan verrekenen we  de prijs met wat je voor de cursus betaalt hebt.

Ik snap heel goed dat het spannend is om in jezelf te investeren en daarnaast kan ik niet in jouw portemonnee kijken. Wat ik je wel wil vragen is deze gedachten eens om te draaien: wat kost het je als je het niet doet? Aangezien je helemaal tot hier bent gekomen met lezen weet ik dat je verlangt een slanker en energieker leven. Het kost je dan misschien geen geld als je het niet doet, maar wel frustratie, onzekerheid en vermoeidheid. 

Als je de vraag ‘tot wanneer houd ik toegang tot de cursus’ hebt open geklikt dan zag je al dat je minimaal 1 jaar toegang tot de modules. Binnen dat jaar nog steeds geen moment gevonden voor jezelf? Dan vraag ik me af of jij daadwerkelijk je doelen wel wilt behalen. Ik ga je leren met hoe weinig tijd je toch gezond kan leven en misschien zelfs tijd over houd.

Dit is direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachten patroon te doorbreken. De oude jij had allemaal smoesjes verzonnen waarom je niet zou moeten meedoen aan de cursus. Maar de nieuwe jij bedenkt geen smoesjes meer. Je gaat denken in mogelijkheden en niet meer in alles wat niet mag. Yes? Let’s go!

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan gerust een mailtje naar rowan@deonlinegewichtsconsulent.com

Wil je graag een traject aan gaan, maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Dat kan natuurlijk ook! Je mag me dan ook een mailtje sturen.

Twijfel je niet meer en weet je gewoon zeker dat dit hetgeen is wat je nodig hebt? Klik dan op onderstaande knop en schaf direct  Succesvol Slanker aan.

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp

Ⓒ  De Online Gewichtsconsulent  – Rowan Veltkamp